PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل کارت گرافیک amd r7 m265

hadi-dindar
01-11-18, 22:39
باسلام. دوستان من یدونه ‍‍لب تاب acer v5 دارم گرافیک بالا رو داره . اما نمیتونم درایور اش رو دانلود کنم برای ویندوز 10 و یدونه درایوری ک از سایت amd گرفتم ورژین 18.5.2 نصب میشه اما برنامه control ctlyst داخلش نیست و نمیدونم باید چیکار کنم . میخام گرافیک دیفالت ویندوز رو بزارم رو این ای ام دی . چون مانیتور بزرگه و احساس میکنم ک گرافیک اینتل ب درستی عمل نمیکنه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

AMD>INTEL
01-11-18, 22:43
اگر درایور رو از سایت AMD دریافت شده و کنترل پنل درایور کار نمیکنه احتمالا مشکل از ویندوز شماست تا درایور
اگر درایور کامل نصب بشه حتما پنل هم نصب میشه

hadi-dindar
02-11-18, 10:39
اگر درایور رو از سایت AMD دریافت شده و کنترل پنل درایور کار نمیکنه احتمالا مشکل از ویندوز شماست تا درایور
اگر درایور کامل نصب بشه حتما پنل هم نصب میشه

آخرین درایوری ک نصب کردم 18.5.2 بوده . چون آخرین ورژین ک 18.10.2 هست رو دانلود میکنم موقع نصب سیستم هنگ میکنه و باید دستی خاموشش کنم . الان چند روزه درگیر این موضوع هستم . لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم !
اصلا کنترل بنلی نصب نمیشه منظورم من از کنترل بنل برنامه کاتالیست کنترل سنتر هست. ولی برنامه radeon setting نصب میشه . من میخواهم گرافیک دیفالت رو روی amd بزارم .

AMD>INTEL
02-11-18, 10:47
آخرین درایوری ک نصب کردم 18.5.2 بوده . چون آخرین ورژین ک 18.10.2 هست رو دانلود میکنم موقع نصب سیستم هنگ میکنه و باید دستی خاموشش کنم . الان چند روزه درگیر این موضوع هستم . لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم !
اصلا کنترل بنلی نصب نمیشه منظورم من از کنترل بنل برنامه کاتالیست کنترل سنتر هست. ولی برنامه radeon setting نصب میشه . من میخواهم گرافیک دیفالت رو روی amd بزارم .

اولین کار که پیشنهاد میکنم تعویض ویندوز و نصب آخرین درایور است .

hadi-dindar
02-11-18, 10:50
درایوری ک دانلود کردم موقع نصب ک میزارم در حالت دستی همون custom install دو تا برنامه توش هست ک تیک خورده برای نصب . یکی amd setting و دومی هم display driver و بعد این دو تا دیپه چیز دیپری داخلش نیست ک بخواد نصب کنه از جمله همین کنترل پنل

hadi-dindar
02-11-18, 11:05
اولین کار که پیشنهاد میکنم تعویض ویندوز و نصب آخرین درایور است .

منظورتون از نصب آخرین درایور چی هست . یعنی همین 18.10.2 ؟

جالبه من چند جا هم خوندم ک همین مشکل رو دارند . من نمیخواهم اپدیت کنم برای بازی یا کارهای خاصی . فقط یک برنامه هست مثل فتوشاپ ک بدرستی کار نمیکنند و رزولیشن اینتل هم پایینه

AMD>INTEL
02-11-18, 13:36
درایوری ک دانلود کردم موقع نصب ک میزارم در حالت دستی همون custom install دو تا برنامه توش هست ک تیک خورده برای نصب . یکی amd setting و دومی هم display driver و بعد این دو تا دیپه چیز دیپری داخلش نیست ک بخواد نصب کنه از جمله همین کنترل پنل

همون amd setting در نسخه های جدید جایگزین کاتالیست کنترل سنتر شده است .

hadi-dindar
02-11-18, 13:44
همون amd setting در نسخه های جدید جایگزین کاتالیست کنترل سنتر شده است .

بسیار ممنونم . تقریبا مشکل من حل شد .
فقط اینکه میشه مثلا پردازش در تصویر همون صفحه اصلی)desktop( رو حتی amd گذاست ؟ سایز مانیتور بالاست نمیخو.ام اینتل پردازش کنه .

یا مثلا در google chorome نمیتونم سوییچ گنم رو amd چون رو کروم قفل پذاشته و دیفالت از اینتل استفاده میکنه

AMD>INTEL
02-11-18, 17:29
بسیار ممنونم . تقریبا مشکل من حل شد .
فقط اینکه میشه مثلا پردازش در تصویر همون صفحه اصلی)desktop( رو حتی amd گذاست ؟ سایز مانیتور بالاست نمیخو.ام اینتل پردازش کنه .

یا مثلا در google chorome نمیتونم سوییچ گنم رو amd چون رو کروم قفل پذاشته و دیفالت از اینتل استفاده میکنه

باید دقیقا تنظیمات را چک کنید .
میتونید از مرورگرهای دیگه مثل فایرفاکس استفاده کنید یا نسخه های تحت کرومیوم