سلام دوستان یه رم kingston hyperx fury ddr4 2400 دارم که متاسفانه چن وقت پیش سوخت ...
گارانتی شرکتی 1ساله داشت که به اتمام رسیده اگه بفرستم دفتر اصلی شرکت کینگستون تعمیر یا تعویض میکنن?
AMD>INTEL
29-10-18, 14:08
سلام دوستان یه رم kingston hyperx fury ddr4 2400 دارم که متاسفانه چن وقت پیش سوخت ...
گارانتی شرکتی 1ساله داشت که به اتمام رسیده اگه بفرستم دفتر اصلی شرکت کینگستون تعمیر یا تعویض میکنن?
فکر نمیکنم ارزش ارسال داشته باشه . فقط در صورتی که شخصی در خارج از کشور داشته باشید ارزش دارد .
- - - Updated - - -
فکر نمیکنم ارزش ارسال داشته باشه . فقط در صورتی که شخصی در خارج از کشور داشته باشید ارزش دارد .
ekhtiardini
29-10-18, 18:12
- - - Updated - - -
والا هستنن اشخاصی ولی در اون صورت فاکتور خرید اونجارو ازشون نمیخوان?
اگه به صفحه پایین نگا بندازین اون پایینش قسمت یوروپ میدل ایست اند افریقا ...
Product Warranty - Limited Warranty Statement | Kingston (Only the registered members can see the link)
RMA نامبر میشه گرفت اینجا ...دقیقا چیه?
AMD>INTEL
29-10-18, 20:43
والا هستنن اشخاصی ولی در اون صورت فاکتور خرید اونجارو ازشون نمیخوان?
اگه به صفحه پایین نگا بندازین اون پایینش قسمت یوروپ میدل ایست اند افریقا ...
Product Warranty - Limited Warranty Statement | Kingston (Only the registered members can see the link)
RMA نامبر میشه گرفت اینجا ...دقیقا چیه?
قوانین گارانتی رو مطالعه کنید . RMA نامبر برای زمانیه که قطعه به مرکز سرویس گارانتی تحویل داده میشه .
فقط در گاهی موارد سریال نامبرهای ارسالی به سمت خاورمیانه و اروپا فرق میکنه
از نظر من بهتره مثلا از طریق دبی اقدام کنید