سلام
لپتاپ Asus VIVOBOOK مدل K570UD DM162 رو برای کسی دارم تهیه می کنم
notebookcheck این مدل رو مجهز به درایو ssd m.2 nvme تست کرده و نتایج تست درایوش رو هم گذاشته
Asus VivoBook 15 K570UD (i7-8550U. GTX 1050) Laptop Review - NotebookCheck.net Reviews (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link
واضحه که اعداد و ارقام مربوط به یک درایو nvme میشه نه ساتا
ولی وبسایت ایسوس که این دستگاه رو با هارد عادی و یا ssd m.2 sata 3 عرضه میکنه
K570UD | Laptops | ASUS USA (Only the registered members can see the link)
بخش پشتیبانیش در ایمیل گفت این لپتاپ از m.2 sata 3 پشتیبانی میکنه نه m.2 nvme pci-e !
مگه میشه؟!
تقریبا مطمئنم پستیبانی اشتباه میکنه
گذشته از نتایج تستهای بالا، درگاه m.2 sata قدیمیه و منطقی نیست لپتاپی با این چیپست و مادربورد از nvme پشتیبانی نکنه
دیدم توی tomshardware هم مشابه این سوال رو پرسیده بودن ولی تهش هر کی یه چیزی گفته بود
محض اطمینان گفتم اینجا از دوستان متخصص سوال کنم، تا اگر ssd m.2 nvme براش گرفتم روی دستم نمونه
متشکرم
Calm
27-10-18, 15:21
عکس زیر که از cukusa.com در قسمت سفارش گذاری مشتریان برای این لپتاپ گرفته شده جواب معماست
Only the registered members can see the link
Calm
28-10-18, 15:41
عجیبه که پشتیبانی ایسوس با وجود اینهمه مستندات :1. (35): در ایمیل دوم که از طرف یکی دیگه فرستاده شده اصرار میکنه که نخیر از ساتا ۳ پشتیبانی میکنه:1. (27):
AMD>INTEL
28-10-18, 20:02
عجیبه که پشتیبانی ایسوس با وجود اینهمه مستندات :1. (35): در ایمیل دوم که از طرف یکی دیگه فرستاده شده اصرار میکنه که نخیر از ساتا ۳ پشتیبانی میکنه:1. (27):
این دستگاه ها با کانفیگ های مختلفی عرضه میشه .
حتما باید دستگاه را از نزدیک تست کنید
Calm
29-10-18, 16:17
این دستگاه ها با کانفیگ های مختلفی عرضه میشه .
حتما باید دستگاه را از نزدیک تست کنید
بله درسته فرمایش شما
samsung 250GB 970 evo m.2 nvme توی راهه
آخر هفته میبرم نمایندگی سازگار نصب کنه ببینیم چطور میشه
ssd مذکور کنار هارد شناسایی شده و کار میکنه
اما
Primary نیست secondry هست و
قابل بوت هم نیست بعبارتی نمیشه روی اون ویندوز نصب کرد و خطای زیر رو میده
Windows can not be installed to the disk ... ensure the disk's controller is enabled
تنظیم هارد توی بایوس دو حالت AHCI و Intel rst premium داره روی هیچکدوم جواب نداد خلاصه
Calm
04-11-18, 09:54
پست قبل اصلاح شد . دوستان راهنمایی نیازمندیم
AMD>INTEL
04-11-18, 11:06
ssd مذکور کنار هارد شناسایی شده و کار میکنه
اما
Primary نیست secondry هست و
قابل بوت هم نیست بعبارتی نمیشه روی اون ویندوز نصب کرد و خطای زیر رو میده
Windows can not be installed to the disk ... ensure the disk's controller is enabled
تنظیم هارد توی بایوس دو حالت AHCI و Intel rst premium داره روی هیچکدوم جواب نداد خلاصه
بایوس جدیدی برای لپتاپ نیومده ؟ سایت سازنده را چک کنید
Calm
04-11-18, 17:23
بایوس جدیدی برای لپتاپ نیومده ؟ سایت سازنده را چک کنید
آخرین نسخش ه.
آقا من متحیرم اگه از بوت nvme پشتیبانی نمیکنه به چه مناسبت خرده فروشی cukusa بصورت حق انتخاب و با هزینه ی بالا این نوع درایو رو نصب میکنه. چه کاریه!؟ درایو m.2 sata نصب کنه که بوت میشه ولو که کندتر از nvme باشه
AMD>INTEL
04-11-18, 18:30
آخرین نسخش ه.
آقا من متحیرم اگه از بوت nvme پشتیبانی نمیکنه به چه مناسبت خرده فروشی cukusa بصورت حق انتخاب و با هزینه ی بالا این نوع درایو رو نصب میکنه. چه کاریه!؟ درایو m.2 sata نصب کنه که بوت میشه ولو که کندتر از nvme باشه
والا عزیز این ها برمیگرده به سیاست های سازنده و احتمالا تغییرات این چنینی در بعضی از مناطق مثل میدل ایست
Calm
25-11-18, 15:32
بردم گارانتی سازگار
بکی دو روز بعد خانم مهندس تماس گرفت گفت اینکه مشکلی نداشته و سر ۵ دقیقه ویندوزش راحت نصب شد
پرسیدم بایوس رو تغییری داده گفت نه. از روی فلش نصب کرده. ضمنا چک کردم sata توی بایوس روی intel rst premium بود نه ahci
من با dvd درایو اکسترنال آداپتوری قدیمی نصب می کردم که فقط روی هارد نصب می کرد روی ssd نمی شد. نمیدونم شاید مشکل بخاطر این بوده
ویندوز ۱۰ من آخرین نسخه ی پرنیان بود
بهرحال دستگاه رو دادم صاحبش. ویندوز با تمام برنامه ها ظرف کمتر از ۱۰ ثانیه بوت میشه
بخاطر ضیق وقت نشد فلش بوتیبل درست کرده و تئوری خودمو آزمایش کنم
AMD>INTEL
26-11-18, 11:06
بردم گارانتی سازگار
بکی دو روز بعد خانم مهندس تماس گرفت گفت اینکه مشکلی نداشته و سر ۵ دقیقه ویندوزش راحت نصب شد
پرسیدم بایوس رو تغییری داده گفت نه. از روی فلش نصب کرده. ضمنا چک کردم sata توی بایوس روی intel rst premium بود نه ahci
من با dvd درایو اکسترنال آداپتوری قدیمی نصب می کردم که فقط روی هارد نصب می کرد روی ssd نمی شد. نمیدونم شاید مشکل بخاطر این بوده
ویندوز ۱۰ من آخرین نسخه ی پرنیان بود
بهرحال دستگاه رو دادم صاحبش. ویندوز با تمام برنامه ها ظرف کمتر از ۱۰ ثانیه بوت میشه
بخاطر ضیق وقت نشد فلش بوتیبل درست کرده و تئوری خودمو آزمایش کنم