درود برشما در حال کار با لب تاپ بودم که صغحه ابی بوت درایو اومد.بعد ویندوز دیگه لود نشد.خاستم ویندوز مجدد نصب کنم اصلا درایوی نیست که ویندوز روش نصب بشه .هارد سوخته؟الان نکاه کردم هارد تو بایوس شناخته میشه.22387
AMD>INTEL
22-10-18, 17:35
با یک برنامه بوت مثل HIRENBOOT CD که برنامه تست هارد داره ببینید هارد را میشناسن یا نه
با وجود BSOD احتمالا هاردتون خراب شده
akbar3
22-10-18, 18:15
والا سی ام دی در دسترسم هست با اون میشه هاردو فرمت کرد یا پارتیشن بندی کرد؟یا میشعه غهمید هارد خرابه؟22388
یه دکمهnovo.هم داره لب تاب که پارتیشن رو گویا بحالت کارخونه ای بر میگردونه.با اون میشه کاری انحام داد؟
ا برنامه تست وقتی تست هارد دیسکو میزنم این اخطار میاد.حتی رم رو هم خاستم تست بزنم ری استارت شد یعنی تست نکرد.هر کاری میخام با این نرم افزار انجام بدم این اخطار داخل عکسو میده.
22389
AMD>INTEL
22-10-18, 19:17
ا برنامه تست وقتی تست هارد دیسکو میزنم این اخطار میاد.حتی رم رو هم خاستم تست بزنم ری استارت شد یعنی تست نکرد.هر کاری میخام با این نرم افزار انجام بدم این اخطار داخل عکسو میده.
22389
نسخه هیرن جدیدتر استفاده کن . نسخه قدیمیه نسخه 13 به بالا hiren
akbar3
23-10-18, 06:11
فعلا نسخه جدید هیرن رو ندارم بایددتهیه کنم.ولی وقتی این اتفاق افتاد به اینترنت وصل بودم.در حال دانلود بود که زدم دانلودو قطع کردم بلافاصله ری لستارت شد و صفحه ابی بامظمون بوت درایو اومد.احتمال نود درصد یا بدافزار نصب شده یا فریمواره هاردو خراب کرده.یا شلیدم مشکل از دیپ فریزر باشه چون این نرم افزار هم نصب بوده.بنظرم احتمالش کمه هاردی که پرفومنس و سلامتیش صد درصد بوده یه هو خراب بشه.میزنه درایو قفل شده.تو سی ام دی اینو میاره.طبق عکس.طبق عکس بعدی حجم کله هاردو زده و هارد روی لب تابو شناخته وصعیتشو زده این ولید2239322392
AMD>INTEL
23-10-18, 17:59
هاردت مشکل پیدا کرده باید ببری پیش کسی که pc3000 داره برات درستش کنه
akbar3
23-10-18, 21:04
هاردت مشکل پیدا کرده باید ببری پیش کسی که pc3000 داره برات درستش کنه
ممنون.pc3000دستکگاهه؟یا یه وسیله ای که تعمیر گاهها دارن؟بعد لب تاپو ببرم یا فقط هاردو؟
AMD>INTEL
23-10-18, 21:13
ممنون.pc3000دستکگاهه؟یا یه وسیله ای که تعمیر گاهها دارن؟بعد لب تاپو ببرم یا فقط هاردو؟
هارد رو باید ببری . اگر نمیتونی هارد رو باز کنی باید دستگاه رو ببری
بله دستگاه تخصصی این کار هست .
akbar3
23-10-18, 21:19
هارد رو باید ببری . اگر نمیتونی هارد رو باز کنی باید دستگاه رو ببری
بله دستگاه تخصصی این کار هست .
حالا شانس اوردم چند روزه پیش کلیه اطلاعات هاردو منتقل کردم.هارد برااحتی باز میشه قبلا یه بار بازش کردم راحته.بازم متشکر.
خوشبختانه از طریق سی ام دی ردیف شد.22394