PDA

مشاهده نسخه کامل : معرفی یک جایگزین برای comodo free firewall

Mehrdad.A 88
14-10-18, 17:58
درود

من از comodo free firewall استفاده میکنم و یک اشتباهی کردم و برنامه رو آپدیت کردم و حالا چند روزی هست که برنامه دیگه کار نمیکنه، همین که ویندوز بالا میاد این پیغام نمایش داده میشه: comodo security agent could not be started

قبلا هم اینطوری میشه ولی خودش درست میشد اما گویا ایندفه قصد نداره درست بشه و رفته روی اعصاب واسه همین میخوام کوج کنم روی یک firewall دیگه، پیشنهادی دارین ؟

AMD>INTEL
14-10-18, 19:36
درود

من از comodo free firewall استفاده میکنم و یک اشتباهی کردم و برنامه رو آپدیت کردم و حالا چند روزی هست که برنامه دیگه کار نمیکنه، همین که ویندوز بالا میاد این پیغام نمایش داده میشه: comodo security agent could not be started

قبلا هم اینطوری میشه ولی خودش درست میشد اما گویا ایندفه قصد نداره درست بشه و رفته روی اعصاب واسه همین میخوام کوج کنم روی یک firewall دیگه، پیشنهادی دارین ؟

ZoneAlarm را امتحان کن

Mehrdad.A 88
15-10-18, 09:21
ZoneAlarm را امتحان کن

یادم قبلا که آنتی ویروسش رو داشتم خود برنامه اصلا آپدیت نمیشد، خیلی اذیت میکرد از همون موقع اومدم روی avira
glasswire چطوره ؟ سرچ کردم best free firewalls این اومد

AMD>INTEL
15-10-18, 13:06
نسخه فری مشکلی نداره . کار این برنامه تایید میشه

Mehrdad.A 88
16-10-18, 18:35
نسخه فری مشکلی نداره . کار این برنامه تایید میشه

zonealarm رو نصب کردم، فایروال ویندوز اگر روشن باشه اشکال داره ؟ این avira پیغام میده فایروال ویندوز خاموشه روی اعصابه

AMD>INTEL
16-10-18, 20:42
zonealarm رو نصب کردم، فایروال ویندوز اگر روشن باشه اشکال داره ؟ این avira پیغام میده فایروال ویندوز خاموشه روی اعصابه

بهتره خاموش باشه چون عموما نداخل ایجاد میکنه و هیچکدوم درست کار نمیکنند

Mehrdad.A 88
16-10-18, 21:09
بهتره خاموش باشه چون عموما نداخل ایجاد میکنه و هیچکدوم درست کار نمیکنند

باشه مرسی :11():

Mehrdad.A 88
25-10-18, 18:17
آقا این zonealarm یک فولدر درست کرده به اسم SandBlastBackup که پر از فایل های .txt هست به حجم 10 گیگ !!!

حتی با برنامه هایی که مخصوص حذف کردن فایل های admin هستن هم نمیشه پاکش کرد.

AMD>INTEL
25-10-18, 20:18
آقا این zonealarm یک فولدر درست کرده به اسم SandBlastBackup که پر از فایل های .txt هست به حجم 10 گیگ !!!

حتی با برنامه هایی که مخصوص حذف کردن فایل های admin هستن هم نمیشه پاکش کرد.

باید پشتیبانی سایتش رو چک کنی . اینطوری نمیشه اظهار نظری کرد . دلیل این اتفاق چی بوده
در کل به دلیل مشکوک بودن این موضوع
احتمالا توسط یک باج افزار مورد جمله قرار گرفتی که به هر دلیلی این فایروال این رفتار رو کرده

Mehrdad.A 88
25-10-18, 20:40
باید پشتیبانی سایتش رو چک کنی . اینطوری نمیشه اظهار نظری کرد . دلیل این اتفاق چی بوده

مال یک سرویس به اسم Check Point Sandblast Agent هستش، اینو توی Services غیر فعال کردم ولی مشکل اینجاست فایل هایی که ایجاد کرده پاک بشو نیست. سرچ کردم اینو خیلی از کاربر ها به ZoneAlarm گزارش دادن ولی هیچی به هیچی.

تاحلا 3392 فایل ایجاد کرده، اینم یک نمونش:

22401

Mehrdad.A 88
25-10-18, 20:58
راه حل را یافتم، بخاطره Anti-Ransomware بود، عجیبه که این برنامه اصلا رایگان نیست و فعال نبوده ! حالا چطور داشته کار میکرده معلوم نیست.

لینک راه حل:

Only the registered members can see the link