درود، من یک تبدیل ساده مثل این میخوام از کجا میتونم بخرم ؟ توی سایت های فروشگاهی چند مدل پیدا کردم ولی همشون تبدیل های چندگانه هستن و البته گرون
Amazon.com: StarTech.com USB 3.0 to 2.5” SATA III Hard Drive Adapter Cable w/ UASP – SATA to USB 3.0 Converter for SSD/HDD - Hard Drive Adapter Cable: Computers & Accessories (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
12-10-18, 12:15
تبدیل ساتا به USB ساده تو فروشگاه ها موجوده اگر جستجو کنید
Mehrdad.A 88
12-10-18, 17:42
تبدیل ساتا به USB ساده تو فروشگاه ها موجوده اگر جستجو کنید
جستجو کردم ولی معمولا قاب هارد اکسترنال میارن یا از اینا (Only the registered members can see the link) با قیمت 130 هزار تومن، اصلا تبدیل IDE بدرد نمیخوره. یک چیز ارزون تر مثلا 30 تومن باشه خوبه آخه آدم زورش میاد برای تبدیل 130 تومن بده
Mehrdad.A 88
12-10-18, 17:52
آقا یک مدل پیدا کردم ولی این چرا دوتا پورت USB داره ؟
تبدیل USB به sata ای نت | مبدل USB به SATA | مبدل usb به ساتا | تبدیل sata به USB2 ای نت | - فروشگاه ای خرید (Only the registered members can see the link)
و اینکه نوشته "ساپورت هارد دیسک تا ظرفیت 1 ترابایت" عجیبه !! منظورم اینه که ضرفیت چه ربطی با کابل داره ؟
AMD>INTEL
12-10-18, 18:53
آقا یک مدل پیدا کردم ولی این چرا دوتا پورت USB داره ؟
تبدیل USB به sata ای نت | مبدل USB به SATA | مبدل usb به ساتا | تبدیل sata به USB2 ای نت | - فروشگاه ای خرید (Only the registered members can see the link)
و اینکه نوشته "ساپورت هارد دیسک تا ظرفیت 1 ترابایت" عجیبه !! منظورم اینه که ضرفیت چه ربطی با کابل داره ؟