PDA

مشاهده نسخه کامل : ویندوز ده بی دردسر.

akbar3
08-10-18, 15:12
درود برشما.ویندوز ده64 که خوب باشه و بدون مشکل سراغ دارید دانلود کنم؟:11():

P-Ravesh
08-10-18, 18:29
خوب و روان کارکردن ویندوز رابطه مستقیم با کیفیت سخت افزارهای شما دارد . هرچه سخت افزار ها بروزتر و گران تر ، روان کارکردن ویندوز بیشتر.و صد البته بروز رسانی همیشگی که کیفیت ویندوز رو برای طولانی مدت حفظ میکنه + نرم افزار های پاکساز ویندوز + آنتی ویروس قانونی و معتبر .جز این باشه ویندوز به سرعت کارایی و کیفیت خودش رو از دست میده .من چند ساله از ویندوز های نوین پندار استفاده میکنم . تا به امروز در میان ویندوزهای غیر اوریجینال از همه بهتر و روان تره .حدود 15 سال پیش از چند شرکت که نرم افزار گروهی می فروختند جست وجویی کردم . گفتند ما هم از لرد (نوین پندار) میگیریم به نام خودمان منتشر میکنیم . اگر بهتر از اون شرکت باشه من تجربه نکردم و اطلاعی ندارم اما در میان ده ها سایت خوب و ضعیف بهترینه . دانلود ویندوز از سایتهای متفرقه که به رایگان وجود داره به هیچ عنوان توصیه نمیشه چرا که ایرادات فراوان دارند .
تبلیغ مجموعه لرد هدف من نبوده است . صرفاً تجربه رو بیان کردم .

omid2ss
08-10-18, 22:46
ویندوز 10 بر خلاف اینکه میگن منابع کمتری مصرف میکنه ،، اتفاقا کمی بیشتر از ویندوز 7 و 8 مصرف داره

شما حداقل 1.5 گیگ از رم رو باید برای اجرای ویندوز 10 فرض کنید.

به هر حال دیگه امروزه باید به روز بود و تجربه جدید به دست اورد

بهترین سایتی که میتونم بهت پیشنهاد بدم با سرعت سرور بالا و همینطور راهنمای نصب و سالم بودن فایل ویندوز این سایت هستش:

و به روز هم هستش

Only the registered members can see the link