درود، یکی از دوستان خواسته براش یک سیستم جور کنم برای کاربرد اهنگ سازی. پیشنهاد خودم یک cpu شش هسته ای با رم 8 گیگ و بدون گرافیک هست.
به نظر شما خوبه ؟ چون خودم اصلا هیچ ایده ای ندارم که آهنگ سازی چقدر قدرت پردازشی نیاز داره، نمیدونم cpu شش هسته ای کافیه یا زیاد یا کم !
DOOM999
02-10-18, 22:13
اکثر برنامه ها کاربردی صدا برداری وDAW های آهنگسازی تخصصی که کرک شدشون بدون باگ هستن مثل کیوبیس 5 یا وی اس تی هایی مثل امنیسفیر یا ریل گیتار یا نکسوز یا بانک های عظیم کانتکت با پردازنده 4 هسته ای و 8 گیگ رم براحتی کار میکنن و مشکلی ندارند و حتما یه کارت صدای خوب لازم داره مثل M-Audio M-Track 2X2 یا Steinberg UR12
DOOM999
02-10-18, 22:16
یه استودیوی خیلی معروف تو تهران که نمیتوم اسمشو ببرم هنوز سیستم اصلیش یه پردازنده 2 هسته ای قدیمی اینتل و 4 گیگ رم و ویندوز xp داره که از سال 83 دست بهش نزده
Speed Racer
02-10-18, 22:33
سلام
برای آهنگ سازی حداقل یک پردازنده 6 هسته ای نیازه و یک ssd با ظرفیت 500 گیگ و 16 گیگ رم. اگه چنانچه از پلاگین های سازهای ارکسترال استفاده می کنه رم باید حداقل 24 گیگ باشه
اگه بودجش رو نداشت دیگه پردازنده 4 هسته ای و اس اس دی 250 گیگ و رم 8 گیگ دیگه کمتر قابل قبول نیست.
ولی با این قیمت ها فکر نکنم دیگه کسی بتونه طرف آهنگ سازی بره
Mehrdad.A 88
03-10-18, 09:37
کلا SSD فک نکنم لازم باشه اینم با این قیمت ها، دوستان الان قیمت دست دوی این قطعات چقدره:
رم 8 گیگ DDR4
یک CPU شش هسته ای مثل core i5 8400 یا 2600 ryzen 5
و مادربورد هم هرچی بود، یک چیز سازگار
خودم هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم، همه cpu های فروشی 4 هسته ایه فقط
P-Ravesh
03-10-18, 09:44
[QUOTE=DOOM999;413910]یه استودیوی خیلی معروف تو تهران که نمیتوم اسمشو ببرم هنوز سیستم اصلیش یه پردازنده 2 هسته ای قدیمی اینتل و 4 گیگ رم و ویندوز xp داره که از سال 83 دست بهش نزده[/QUOT
حالا اسمش رو میبردی چی میشد بی انصاف .به خاطر همون سیستم عتیقه هست که اینقدر آهنگهای آبکی به خورد جوانان میدن دیگه چون واقعاً این سیستم نمیکشه آهنگهای توپ بسازه . اگر اسمش رو بدونیم راحت میتونیم بهش کمک مالی بدیم تا پردازنده 4 هسته ای بگیره و آهنگ بسازه یه پله بالاتر از خطر (منظور از خطر مایکل جکسون فقید بود . البته الان دیگه خطری به حساب نمیاد) قول خرید تیمبا و تومبا رو هم خودم میدم با کوزه سفالی ، قشمه و دوقرسه برای تاثیر بیشتر بر روح و روان .
DOOM999
03-10-18, 09:51
یه استودیوی خیلی معروف تو تهران که نمیتوم اسمشو ببرم هنوز سیستم اصلیش یه پردازنده 2 هسته ای قدیمی اینتل و 4 گیگ رم و ویندوز xp داره که از سال 83 دست بهش نزده[/QUOT
حالا اسمش رو میبردی چی میشد بی انصاف .به خاطر همون سیستم عتیقه هست که اینقدر آهنگهای آبکی به خورد جوانان میدن دیگه چون واقعاً این سیستم نمیکشه آهنگهای توپ بسازه . اگر اسمش رو بدونیم راحت میتونیم بهش کمک مالی بدیم تا پردازنده 4 هسته ای بگیره و آهنگ بسازه یه پله بالاتر از خطر (منظور از خطر مایکل جکسون فقید بود . البته الان دیگه خطری به حساب نمیاد) قول خرید تیمبا و تومبا رو هم خودم میدم با کوزه سفالی ، قشمه و دوقرسه برای تاثیر بیشتر بر روح و روان .
اتفاقا با همون سیستم بهترین صدا برداری ها و میکس هارو انجام میده.چون بار پردازشی سیستم رو کارت صدا هست . وقتی نیازی نداره برای چی ارتقا بده مگه میخواد بازی کنه یا کارای گرافیکی انجام بده
برای کمک مالی هم لازمه عرض کنم هفت دفعه شمارو میخره آزادت میکنه.مگه من با کسی اینجا شوخی دارم دوتا بچه متولد هفتاد هشتادی میخواید به من که حداقل 17 سال(اندازه سنتون) کارم اینه چیز یاد بدید یا مسخره کنی .
یادتون نیست بچه بودید زمانی با Pentium III و یه گیگ رم و Cubase SX بچه های موسیقی آهنگ میساختن