ورود

مشاهده نسخه کامل : بهینه کردن و تنظیمات سیستم و نرم افزارها برای کارهای گرافیکی

D & A
27-09-18, 17:14
سلام
مشخصات سیستم بنده در تصاویر مشخص هست چطور برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ و افترافکت (Only the registered members can see the link) و تر دی مکس و....برنامه های مشابه رو تنظیم کنم که سیستم روان کار کند؟به عنوان مثال من میزان رم مصرفی رو در فتوشاپ پایین اوردم اما تاثیری زیادی نداشت

22337
22338
22339
22340
یک مشکلی رو از وقتی که ویندوز جدید نصب کردم داشتم.
مثلا وقتی چند پنجره از درایو ها رو با هم باز می کنم یک دفعه پنجره های باز شدن قفل می شوند و تسکبار هم غیر فعال شده و یک دفعه پنجره بسته می شوند و تسکبار هم ناپدید و وپیدا می شود اما سایر برنامه ها که در حال اجرا بودن کار می کنند و این مشکل وقتی از برنامه هایی مثل فتوشاپ یا افتر افکت (Only the registered members can see the link) و...استفاده می کنم بیشتر پیش می اید...
در این لحظه یک فایل با حجم 211مگ رو با سایز حدود 200 در 300 سانت رو در فتوشاپ باز کردم و ایلوستریتور هم باز بود و یک فایل دیگر با همین سایز در فتوشاپ باز بودش:
22341
آیا امکان داره سخت افزاری مشکل داشته باشه؟ چون سیستم رو استوک تهیه کردم؟
برخی از دوستان گفتند ممکن مشکل از هارد باشه و یک تستهایی انجام شد:
Only the registered members can see the link

البته هارد رو استوک خریداری نکرده بودم چند سال پیش نو گرفته بودم.

AMD>INTEL
28-09-18, 19:31
مدل دقیق هارد را بنویسید . با hdtune بنچمارک بگیرید
دمای پردازنده هم موقع کار با این برنامه با core temp شات بگیرید

D & A
29-09-18, 15:49
مدل دقیق هارد را بنویسید . با hdtune بنچمارک بگیرید
دمای پردازنده هم موقع کار با این برنامه با core temp شات بگیرید
هارد وسترن دیجیتال هستش:

22345
22346
22347

D & A
29-09-18, 17:02
یک مورد دیگر که تازه متوجه شدم وقتی برنامه فتوشاپ و ایلوستریتور باز هست و تعداد صفحات جدبد مروگرم(اپرا) باز می شه مصرف cpu حتی به 99 هم می رسه؟!البته مرورگر رو وقتی به تنهایی باز هست باز همین طور میشود به 89 و 100 می رسد وقتی که تعداد صفحات زیاد باشد ....

haj_farbod
29-09-18, 21:36
یک مورد دیگر که تازه متوجه شدم وقتی برنامه فتوشاپ و ایلوستریتور باز هست و تعداد صفحات جدبد مروگرم(اپرا) باز می شه مصرف cpu حتی به 99 هم می رسه؟!البته مرورگر رو وقتی به تنهایی باز هست باز همین طور میشود به 89 و 100 می رسد وقتی که تعداد صفحات زیاد باشد ....
من با مرورگر کروم چنین مشکلی داشتم ، خود کروم یه قسمت داره که تسک هایی که توسط مرورگر داره انجام میشه رو نشون میده ، بوسیه اون فهمیدم که یه بد افزار همزمان با کروم اجرا میشه و ماینینگ میکنه :1. (12): شماام 100% چنین مشکلی داری.

با هیچ آنتی ویروسی هم شناسایی نمی شد. مرورگر رو پاک کنید با نرم افزار هایی مثل GEEK که از بیخ و بُن پاک میکنن و مجدد نصب کنید.

D & A
29-09-18, 21:56
با مرورگر فایرفاکس هم تست کردم همین طور هستش با باز کردن فایر فاکس یکدفعه 100 شد . هر سایتی رو باز می کنم

AMD>INTEL
01-10-18, 19:02
هارد وسترن دیجیتال هستش:

22345
22346
22347

هاردت وضعیت افتضاحی داره
وضعیت سلامت هم با hdtune بگیر

D & A
01-10-18, 23:49
هاردت وضعیت افتضاحی داره
وضعیت سلامت هم با hdtune بگیر
در پست اول درج شده منظورتون هست:

D & A
06-10-18, 18:31
آیا نیاز به تعویض هارد دارم؟

AMD>INTEL
06-10-18, 20:39
در پست اول درج شده منظورتون هست:

این هارد میتونه باعث مشکل باشه .اگر وسترن هست مشکلاتی در زیمنه کندی در این هارد ها دیده شده