سلام دوستان من قصد دارم یک کیس بخرم نمونه قطعات زیر رو بهم معرفی کردن ممنون میشم کمک کنید
CPU Ryzen 2600x
MB msi 370 titanium
Ram 16 crucial ballistix sport cl16
Vga 1070 msi gaming
Power 600 green
Case green z
نکته ۱ البته ظاهرا با افزایش دلار قیمت کمی تغییر کرده
نکته ۲ مانیتور من ۱۹ سامسونگ خروجی VGA رزولیشن لش ۱۳۶۶ هست
AMD>INTEL
24-09-18, 18:23
سلام دوستان من قصد دارم یک کیس بخرم نمونه قطعات زیر رو بهم معرفی کردن ممنون میشم کمک کنید
CPU Ryzen 2600x
MB msi 370 titanium
Ram 16 crucial ballistix sport cl16
Vga 1070 msi gaming
Power 600 green
Case green z
نکته ۱ البته ظاهرا با افزایش دلار قیمت کمی تغییر کرده
نکته ۲ مانیتور من ۱۹ سامسونگ خروجی VGA رزولیشن لش ۱۳۶۶ هست
سلام قطعات خوب هستند
مادربرد و گرافیک عالی هستند
در مورد مانیتور شما دوست عزیز این مانیتور به دلیل نداشتن ورودی دیجیتال بدون تبدیل اکتیو قادر به پشتیبانی از کات های جدید که خروجی دیجیتال دارند نیست .
شما یا باید مانیتور را تعویض کنید یا مبدل اکتیو بگیرید
shintaro
24-09-18, 18:34
سلام قطعات خوب هستند
مادربرد و گرافیک عالی هستند
در مورد مانیتور شما دوست عزیز این مانیتور به دلیل نداشتن ورودی دیجیتال بدون تبدیل اکتیو قادر به پشتیبانی از کات های جدید که خروجی دیجیتال دارند نیست .
شما یا باید مانیتور را تعویض کنید یا مبدل اکتیو بگیرید
سلام
امید اقا اگر بخوام کمی بیام پایین قیمت رو مثلا ۱۰۶۰ ام اس ای با جه مادربردی بگیرم خوبه ؟
و اینکه من اطلاعاتی از تبدیل اکتیو ندارم میشهه یه برند خوب معرفی کنید
DOOM999
24-09-18, 18:44
من پیشنهادم اینه با مانیتور
LG 24MP59G Full HD IPS Monitor
AMD Ryzen 5 1600X Processor
MSI B350M GAMING PRO Motherboard
KingSton HyperX Predator DDR4 16GB (2x 8GB) 3000MHz CL15 RAM
کارت گرافیک GTX 1060 GAMING X 6GB
Green GP600B HP Plus Power
Green Z+ Grand Case
Green Notus 400 PWM CPU Cooler
این کانفیگ کاملا برای بازی تو فول اچ دی کفایت میکنه
AMD>INTEL
24-09-18, 20:21
سلام
امید اقا اگر بخوام کمی بیام پایین قیمت رو مثلا ۱۰۶۰ ام اس ای با جه مادربردی بگیرم خوبه ؟
و اینکه من اطلاعاتی از تبدیل اکتیو ندارم میشهه یه برند خوب معرفی کنید
مادربرد MSI B350 GAMING PLUS بگیرید
تبدیل اکتیو هم زیاد پیشنهاد نمیکنم بهتره مانیتور را تعویض کنید با یک مدلی که حداقل HDMI داشته باشه
shintaro
25-09-18, 21:58
اقا لطفا یک راهنمایی بکنید
الان با این حباب قیمت دلار باید خرید یا با صبر کردن یه کمی میاد پایین ؟
اخه 2600x که 2100 بود شده 2900 : (
Speed Racer
26-09-18, 07:53
سلام
به هیچ عنوان نباید وقتی دلار 16 هزار تومن شده سیستم بخری. چون دیگه بحث حباب هم نیست از حباب گذشته به دزدی علنی روی آوردن.
شما اصلا بزار این پردازنده رو بکنن 10 میلیون. نگران نباش چون موقعی که این پردازنده تو قیمت واقعی خودش بود اکثرا نمی تونستن بخرن با این قیمت که اصلا نمی تونن بخرن. خود بازاری ها اول ضرر می کنن و انقدر فشار اقتصادی بهشون وارد می شه بعدا خودشون راضی میشن قیمت ها رو پایین بیارن.
این دلار رو هم بانک مرکزی افزایش داده تا 14 ابان ببینه چی می شه. بعد از 14 ابان هم چند ماه می کشه تا یواش یواش قیمت ها پایین بیاد.
البته شما مطمئنا ایده ای نداری ولی با 12 میلیون سرمایه می شه ماهی 1500 حداقل درآمد کسب کرد. البته من دیدم بعضی ها ماهی 5 میلیون هم درآمد دارن ولی اونا مغازه دارن.
اینایی که گفتم نظر خودمه و شما اگه ضروری هست برو همین الان بخر تا گرونتر نشده. ولی من باشم میمیرم اما پول مفت به کسی نمیدم.
P-Ravesh
26-09-18, 16:28
چه راهنمایی میخوای ؟ الان وقت خرید کامپیوتره ؟ یعنی واقعا متوجه قیمت گذاری نیستی ؟ بازار رو نمیبینی چه خبره ؟ بی خیال بابا .از شدت حیرت موهام ریخت . امروز فقط یکنفر میتونه رایانه بخره اونم کسیه که دست باباش تا ته بیت المال میره و بسیار پر برمیگرده . در این صورت دیگه اهمیتی نداره که چه جنسی چه قیمتی داره چون هزینه اش رو دوش مردم کمر شکسته است .فقط باباهه زحمت دراز کردن دست تو عمق بیت المال رو میکشه و تمام .حالا اجناس بازار هر قیمتی که میخوان باشن .باز بپرس چکارکنم چرا راهنمایی نمیکنید .راهنمایی عمه ام روبکنم ؟
DOOM999
26-09-18, 19:32
احتمال کاهش قیمت بالاست ولی نه در سطح قابل توجه اونم از طرف بخش خصوصی و وارد کننده ها و کسایی که جنس دستشونه مجبورن قید سودشون رو بزنن تا جنسا فروش بره چون خرید و فروش صفر شده اکثر فروشنده ها میگن در روز یکی دو تا مشتری میاد اونم فلش و هارد اکسترنال میخره فروشگاههای اینترنتی هم فروششون زیر 1 دهم شده .بخش دولتی هم بی تفاوته
mohsen.01
26-09-18, 21:18
احتمال کاهش قیمت بالاست ولی نه در سطح قابل توجه اونم از طرف بخش خصوصی و وارد کننده ها و کسایی که جنس دستشونه مجبورن قید سودشون رو بزنن تا جنسا فروش بره چون خرید و فروش صفر شده
اکثر فروشنده ها میگن در روز یکی دو تا مشتری میاد اونم فلش و هارد اکسترنال میخره فروشگاههای اینترنتی هم فروششون زیر 1 دهم شده .بخش دولتی هم بی تفاوته
درود
درود
من فکر نمیکنم قیمت پایین بیاد متاسفانه
من خودم هم میخواستم ۲ ماه پیش سیستم تعویض کنم اما دیگه خودتون اطلاع دارید قیمتها چجوری رفته بالا .
من الان یه core i۵ ۶۴۰۰ دارم ، ۳ سال پیش خریدم ۶۰۰ . اما الان شده ۲۷۰۰۰۰۰.
mohsen.01
26-09-18, 21:26
درود
درود
من خودم هم میخواستم ۲ ماه پیش سیستم تعویض کنم اما دیگه خودتون اطلاع دارید قیمتها چجوری رفته بالا .
تصحیح میکنم . الان ۳ تومن سر راست شد
به هر حال من با نظر شما موافقم که الان وقت خرید سیستم نیست
DOOM999
26-09-18, 21:46
درود
درود
قدر همون 6400 رو بدون واسه همه بازی ها جواب میده اتفاقا دو سه سال پیش برای یکی از دوستان با 3ونیم یه 6400 بستم و 16گیگ رم با gtx 960 تا الان داره حالشو میبره