PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل بالا رفتن دمای لپتاپ ، خواهشا کمک

amir326cris
21-09-18, 22:53
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ، خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارن و یا تجربه کردن بهم کمک کنن !@
من چند ماه پیش توی انجمن از دوستان برای خرید لپتاپ کمک گرفتم و خلاصه لپتاپو همون موقع خریدم و لپتاپ تقریبا نو هست و خیلی باهاش کاری انجام نشده ، فقط بازی pes2018 مشخصات لپتاپی که گرفتم هم اینه =
حدود یک ماه و خورده ای پیش خریدمش ،، asus x541uv
cpu i7 7500u (4CPUs)
GPU 920mx
ram 8
واسه اجرای pes2018 همچیش خوبه بجز فرکانس پردازنده که زده تا 2.90 gh ولی من تست کردم تا 3.50 هم میره و اکثر اوقات بالای 3 هست ، اورکلاک هم نکردم !!!!!

خلاصه مطلب امروز از این نرم افزارای مثل temp core استفاده کردم که tj.max رو زده 100 درجه سلسیوس
و من موقع استفاده معمولی دمای سی پی یوم میرسه به 50 یعنی بین 50 تا 60 نهایتا البته اتاقی که لپتاپ توشه حدود بالای ۴۰ درجست ،،،،، و همچنین اگر لپتاپو ببرم توی هوای خنک زیر کولر بین ۴۰ تا ۴۸ هستت و همچنین موقع بازی pes18 که حدود بالای 60 درصد cpu load اون هست دما توی هوای گرم تا 95 میره بین 80 تا 95 _ 96 هست
و بدنه لپتاپ کمی گرم و همچنین توی هوای خنک و سرد بین 80 تا 88 هست موقع بازی ولی بدنه لپتاپ عین یخه و خنکه خلاصه ، میخواستم بدونم ایا خطرناکه و باید نگران باشم ، یا همه چی خوبه ، خواهشا دوستان با توضیحات بگن ممنون میشم !!!!!!

amir326cris
21-09-18, 22:57
و اینکه دوستان بنظرتون اگر با این لپتاپ بازی gta v و fifa 19 رو همزمان نصب کنم و روزی یک ساعت بازی کنم از هر کدومش لپتاپ خراب میشه ؟؟؟؟
البته این مقدار برای تابستون فقط و ۲ _ ۳ ماه تابستون و بقیه سال فوقش یک روز در میون باشه و روزی ۲ ساعت !!!
بنظرتون لپتاپ مشکل پیدا میکنه در دراز مدت ؟؟
یه وقت به طول عمرش آسیب نرسه من واقعا نگرانم
راجع به موضوع قبل هم خیلی جاها شنیدم نسل هفت ها زیاد داغ میکنن بنظرتون اینطوره و جای نگرانی نیست ؟ لطفا همراهی کنید

omid2ss
21-09-18, 23:02
یه کول پد قوی بخر تا موقع بازی زیاد فشار بهش نیاد

amir326cris
21-09-18, 23:12
خواهش میکنم پاسخ کامل تر بدید و همچنین من کول پد دارم یه تسکو 4 فنه هستش و اینو میزارم زیرش

AMD>INTEL
22-09-18, 05:36
خوب این دماها برای لپتاپ تو لود طبیعیه . درجه حرارت یک لپناپ در لود خیلی بیشتر از pc هست هم پردازنده و هم gpu
همین فاضله بازی کردن را نیم ساعت تا یکساعت کنید مشکلی ایجاد نمیشه

amir326cris
22-09-18, 14:53
سلام مجدد دوستان راه حلو پیدا کردم میگمش شاید بدرد بقیه بخوره
ببینید شما وقتی دارید با این لپتاپ pes 2018 میزنید و تنظیمات باتری روی high performence باشه cpu
بیش از 2.90gh فرکانس میده که جای شکر داره که اینقد قویه و تا 3.40 gh فرکانس میده ولی برای
بحث دما خوب نیست ، هر چند که با اوردن لپتاپ زیر کولر و انجام تست فهمیدم با همون 3.40gh هم
بالاتر از 85 نمیره دما خوشبختانه ،،، ولی شما کاری که باید بکنید اینه برید توی power options
و سپس change plan settings و از توی اون پنجره maximum proccer clock رو بزارید روی 3.00gh
که من روی 2.90gh گزاشتم که توی pes هم لگ نمیزد روی low و 1920*1080 (FHD) و البته روی 1440*900
و مدیوم هم لگ نمیزد و 30 فریم ثابتو داشت با گرافیک 920MX همچنین دما با این فرکانس 2900 اکثر اوقات
بین ۷۵ تا ۷۸ بود و این عالیه ، روی لود 70 درصد CPU ،،،،،، امیدوارم کمکی کرده باشم به دوستان
اگر کسی دید داغه لپتاپش پس اولا ببره زیر کولر یا یه جای خنک با دما زیر 27 درجه ترجیحا
و همچنین از کولپد با زاویه بالا استفاده کنه و همچنین از قسمت تنظیمات POWER OPTIONS
بره و MAX PROSCCER CLOCK رو کمتر کنه که به CPU فشار نیاد ، مثلا برای فیفا چه بسا کمتر از 2.90 هم جواب بده
کما اینکه من خودم 2700GH استفاده کردم واسه PES 18 FHD LOW که بازم 27 فریم ثابت بدون لگ
دریافت کردم