PDA

مشاهده نسخه کامل : عدم کار کردن DVDرایتر در بوت ولی کار کردن بعد از نصب ویندوز؛ عدم خاموش شدن و هایبرنیت و مشکلات عجیب دیگر

CAPRA
11-09-18, 11:24
سلام وقت بخیر
دوستان ماهر سخت افزاری ممنونم میشم کمک کنید در رفع این مشکل؛ از قبل عذرخواهی میکنم بابت طولانی بودن متن اما بنابر اقتضای مشکل که بسیار متعدد می باشد ممنون میشم کامل و دقیق بخونید.

چند وقتی بود که لپ تاب ایسر 5750G من با ویندوز 7 و 64 بیتی از طریق ویندوز نه خاموش میشد نه اسلیپ و نه هایبرنیت؛" اما ریستارت میشد" ؛ همه کارهای معمول که برای رفع مشکل پیشنهاد شده رو انجام دادم؛ (اتفاقا با یکی از دوستانی که نرم افزار خوب میدونن هم مطرح کردم و ایشون هم در جریانند؛ این رو میگم که بدونید همه کارای معمول رو انجام دادم) نکته مهم اینکه گزینه های هایبرنیت و اسلیپ و اینا تو استارت ویندوز هست اما فقط مانیتو رو خاموش میکنه و CPU روشن میمونه راه حلی پیدا نکردم و چون کار مهمی برای تزم داشتم گفتم که بعد از یه مدت ویندوز عوض میکنم و اکی میشه که
ویندوز خودش پرید:1. (29): و حالا با مشقت فراوان ویندوز رو نصب کردم اما باز هم مشکل وجود دارد بعلاوه اینکه این بار "ریستارت هم نمیکنه و موقع ریستارت کردن به جاش ویندوز رو خاموش میکنه"
حالا قضیه نصب ویندوز هم که میگم مشقت داشت اینه:

اولا برای نصب ویندوز، دی وی دی رایتر، دیسک ویندوز رو نمیخوند با اینکه بوت و ،.. اکی کرده بودم،(دو تا دی وی دی رو بررسی کردم مشکل داشتن اما یه سی دی قدیمی اکس پی داشتم اون رو بوت میکرد!!!!)؛ بعدبا فلش بوتیبل شده ویندوز 10زدم که اکی شد "ولی" موقع اکسترکت کردن یه فایل بود (برای نصب برنامه متلب باید اول فایلهاش رو اکسترکت میکرد و بعد نصب میشد که موقع اکسترکت کردن و قبل از نصب این اتفاق افتاد) که ویندوزم پرید:1. (26):، البته یه چیز جالب اینکه یادتون باشه عرض کردم که موقعی که ویندوز نداشتم و میخواستم از رو دیسک بوت کنم و ویندوز بزنم دی وی دی رایترم ویندوز رو نخوند که نصب کنم "اما" بعد نصب ویندوز10 بود که امتحان کردم و دیدم که دی وی دی ها رو میخونه!!

و بعد
دوباره ویندوز هفت رو البته باز با مشقت فراوان با فلش تونستم بزنم، چون موقع نصب ویندوز که ریستارت رو انجام میده ، به جای بالا آمدن ویندوز اول مدت طولانی فایلهای سیستمی و کل هارد دیسکم رو چک کرد، بعد هم که بالا آمد چندین بار ریستارت میشد و این فایلها را بررسی میکرد و دوباره...
دیکه ناامید شده بودم که ویندوز بالا آمد و من درلیورها رو نصب کردم، الان فکر کنم همه چی اکیه جز همین خاموش نشدن، هایبرنیت نشدن و البته دیگه ریستارت هم نمیشه و به جای ریستارت شدن خاموش میشه،

کلا موقع کار با لپ تاب کمی کندی وجود داشت ولی البته الان بنظرم وجود نداره و اکی هست؛ یکی از دوستان که در نرم افزار وارد هستند و در جریان کار هم هستند دیگه گفتند که احتمالا بایاس باید آپدیت شود و همچنین هارد تعویض؛(البته اینو موقعی گفتن که ویندوز 7 بالا نمی آمد و فقط دیسک را چک میکرد)

یه چیز دیگه اینکه قبلا که ریستارت میشد (اما خاموش و هایبرنیت نمیشد) یعنی قبل از تعویض ویندوز؛؛ موقع ریستارت یک صدای تق میداد

الان حتی دارم برنامه متلب رو هم نصب میکنم و تا این جای کار که مشکلی نبوده جز اینکه دیسک دوم نصب توسط دی وی دی رایتر یکم سخت خونده شد

ممنونم میشم که پاسخ من رو بدید ؛ خصوصا که در جریان نرخ بالای سخت افزار و خدای نکرده خرید لپ تاب جدید:1. (28): که هستید:1. (29):؛ ما هم دانشجو هستیم.
با سپاس قبلی از پاسخ تک تک شما:give_rose:

AMD>INTEL
11-09-18, 17:40
از وضعیت سلامت هارد دیسک با برنامه HDTUNE از تب HEALTH شات بگیرید یا با برنامه HD SENITIEL
تا ببینم برای مشکل دیگه چه میشه کرد