ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل لگ داشتن تصاویر در مانیتور جدید فول اچ دی

babak-2018
04-09-18, 19:44
سلام به همیاران عزیز انجمن. پیشاپیش ممنونم از همتون.
من یه مانیتور جدید ال ای دی ال جی مدل 24M47VQ گرفتم که مشکل لگی یا لکنت تصاویر رو دچارش شدم. یعنی موقع پخش فیلمهای معمولی یا فول اچ دی تصاویر چند درصدی حالت لگ دارند و روان حرکت نمی کنند. کارت گرافیک من هم مدل NVIDIA Geforce 210 هست که درایور جدیدش رو به همراه درایور مانیتور جدید نصب کردم و باز هم مشکل حل نشد. از کابل HDMI و VGA هم استفاده کردم و باز مشکل پابرجاست. رزولوشن و رفرش ریتهای مختلف رو هم تست کردم. رفرش ریت فعلی روی 60 یعنی حالت ماکسیمم و رزولوشن روی 1920 در 1080 هست. مانیتور قبلی من سامسونگ 17 اینچ مدل SyncMaster 733NW بود که حتی با پخش فیلمهای فول اچ دی هم مشکل لگ تصاویر رو نداشتم. دوستان به نظرتون آیا میتونه مشکل از کارت گرافیک من باشه که نسبت به مانیتور جدید من ضعیف هست یا همخوانی نداره؟ یا اشکال از جای دیگه ای میتونه باشه؟ چون متاسفانه آشنا ندارم که ازش یه کارت گرافیک مدل بالاتر بگیرم یا مانیتورم رو روی یه سیستم دیگه امتحان کنم. واقعا ممنون میشم اگه بتونید بهم کمک کنید. باز هم سپاسگزارم.

AMD>INTEL
04-09-18, 21:02
این کارت گرافیک شما بسیار ضعیفه مشخصه و باید هم تاخیر داشته باشی و کاملا طبیعی هست حتما باید کارت گرافیکت مناسب با مانیتور شما باشه

babak-2018
04-09-18, 22:56
این کارت گرافیک شما بسیار ضعیفه مشخصه و باید هم تاخیر داشته باشی و کاملا طبیعی هست حتما باید کارت گرافیکت مناسب با مانیتور شما باشه

آقا خیلی ممنون از راهنماییتون. میشه لطفا بگید چه کارت گرافیکی مناسب سیستمم هست که قیمتش هم مقرون به صرفه باشه؟ بی نهایت متشکرم. اطلاعات سخت افزاریم به این صورته :
Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz
MSI Motherboards MS-7610
Memory: DDR3 Dual 4GBytes

AMD>INTEL
05-09-18, 05:54
آقا خیلی ممنون از راهنماییتون. میشه لطفا بگید چه کارت گرافیکی مناسب سیستمم هست که قیمتش هم مقرون به صرفه باشه؟ بی نهایت متشکرم. اطلاعات سخت افزاریم به این صورته :
Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06GHz
MSI Motherboards MS-7610
Memory: DDR3 Dual 4GBytes

دوست عزیز پردازنده شما هم ضعیفه
حداقل به پردازنده چهار هسته ای نیاز دارید مثل q6600
گرافیک هم برای این سیستم یک جیفورش 550 یا 650 مناسبه . البته بستگی به بودجه شما دارد

babak-2018
05-09-18, 22:26
دوست عزیز پردازنده شما هم ضعیفه
حداقل به پردازنده چهار هسته ای نیاز دارید مثل q6600
گرافیک هم برای این سیستم یک جیفورش 550 یا 650 مناسبه . البته بستگی به بودجه شما دارد

مجددا خیلی متشکرم از پاسخ و راهنماییتون. موفق باشید. :11():