امروز واسه سومین بار با نوعی از صفحه آبی مواجه شدم که خیلی ناجوره، اول سیستم قفل میکنه و بعد از چند ثانیه صفحه آبی میاد، مشکل اینجاست اگر موقع قفل شدن ویندوز برنامه ای باز بوده باشه تنظیماتش برمیگرده حالت پیش فرض، اگر بازی در حال اجرا بوده فایل سیو هاش و تنضیماتش آسیب میبینه یا اگر فایلی در حال دانلود بوده اون فایل هم آسیب میبینه و باید دوباره دانلود کرد.
این نوع از صفحه آبی چرا رخ میده ؟
(متاسفانه حواسم نبود و از صفحه آبی عکس نگرفتم و نمیدونم خطاش دقیقا چی بود)
AMD>INTEL
04-09-18, 18:41
با برنامه BLUE SCREEN VIEWER اسکرین شات باید بگیری و آخرین BSOD را به طور کامل بگذار تا چک کنم
Mehrdad.A 88
04-09-18, 19:08
با برنامه BLUE SCREEN VIEWER اسکرین شات باید بگیری و آخرین BSOD را به طور کامل بگذار تا چک کنم
فک کنم فیلش نباشه، دو تا اشتباه کردم: یک: وقتی صفحه آبی اومد سریع زدم ریستارت و نذاشتم اون درصدش بره روی 100 - دو: با ccleaner زدم همه چی رو پاک کردم. گند زدم :1. (26):
اینم اسکرین شات، شاید چیزی ازش در بیاد. چهار تا ارور لیست کرده. ممنون :11():
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
04-09-18, 19:15
کارت شبکه وایرلس داری ؟ اگر داری بدون اون تست کن
Mehrdad.A 88
04-09-18, 19:27
کارت شبکه وایرلس داری ؟ اگر داری بدون اون تست کن
آره، البته دفه قبل که اینطوری شد شاید 1 یا 2 ماه قبل بود، خیلی کم پیش میاد ظاهرا. اینم بگم که روی لپ تاپ هم چند بار اینطوری شده تاحالا، هر دو هم ویندوز 10 هستن با ورژن متفاوت.
AMD>INTEL
04-09-18, 19:41
آره، البته دفه قبل که اینطوری شد شاید 1 یا 2 ماه قبل بود، خیلی کم پیش میاد ظاهرا. اینم بگم که روی لپ تاپ هم چند بار اینطوری شده تاحالا، هر دو هم ویندوز 10 هستن با ورژن متفاوت.
این قطعه مشکل سازه و مشکل پیش میاره
لپتاپ هم باید چک کنی درایورها باید WHQL باشند
Mehrdad.A 88
04-09-18, 20:44
این قطعه مشکل سازه و مشکل پیش میاره
لپتاپ هم باید چک کنی درایورها باید WHQL باشند
حالا اینور اونور یک پرس جو کنم شاید کسی تجربه ای داشت و میدونست ارور صفحه آبیش چیه، اگه کسی میدونست اینجا میگم.
مرسی:11():
AMD>INTEL
04-09-18, 21:03
هر جور تمایل دارید . با توجه به گزارشاتی که توسط برنامه ارائه شده نظر دادم . اینکه نمیخوای قبول کنی مشکل از کجاست میل خودته
Mehrdad.A 88
04-09-18, 21:08
هر جور تمایل دارید . با توجه به گزارشاتی که توسط برنامه ارائه شده نظر دادم . اینکه نمیخوای قبول کنی مشکل از کجاست میل خودته
نه خب آخه معلوم نیست اون چهار تا ارور مال چی بوده. بین اون چهار تا جدید ترینش مال 1 ماه پیش.
Mehrdad.A 88
07-09-18, 11:17
درود دوباره
دوباره اتفاق افتاد البته روی pc، ایندفه گذاشتم ثبت کنه و ارور هم اینه: Kernel Security Check Failure
توی عکس خطای تاریخ 7/9/2018
مشخصات:
core i5 3470s
دوتا رم 8 گیگ Adata
P8B75-M LX PLUS
ssd 120 gb
windows 10 1803
و همه ی درایور ها هم آخرین ورژن هستن بجز گرافیک و ویندوز هم آپدیت هست.
AMD>INTEL
07-09-18, 12:57
وضعیت هاردت چطوره
یک چک دیسک کن
Mehrdad.A 88
07-09-18, 18:41
وضعیت هاردت چطوره
یک چک دیسک کن
آقا الان HD sentinel رو نصب کردم یک چیزهای بد و عجیبی داره نشون میده:
1. چیز عجیب در مورد ssd هست که کاملا نو هست و فقط 6 ماهشه. اما performance و سلامتیش خیلی جالب نیست واسه 6 ماه استفاده با توجه به این که فقط ویندوز روش نصبه.
2. و چیز بد هم مال هارد دیسک 250 گیگم هست که البته یک عمر از سنش میگذره. خطرناکه ؟
چک دیسک زدم هیچ کدوم بد سکتور نداشت بجز درایو c که ssd هست، ولی جرات نکردم دستور fix رو به چک دیسک اضافه کنم چون ssd هست، اضافه کنم ؟
و یک چیز دیگه، اول که ssd رو نصب کردم Trim رو زدم، همون یک بار کافیه یا باید هر چند وقت یک بار بزنم ؟
AMD>INTEL
07-09-18, 19:40
ssd فعلا یکبار فرمت کامل کن دوباره ویندوز بریز
اون هارد قدیمی هم خارج کن مشکل ساز میشه
Mehrdad.A 88
07-09-18, 21:22
ssd فعلا یکبار فرمت کامل کن دوباره ویندوز بریز
اون هارد قدیمی هم خارج کن مشکل ساز میشه
خب پس گویا باید به فکر یک هارد جدید باشم، یک 500 گیگ دست دو پیدا شه خوبه.