PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک مشکل نمایش مشخصات در بایوس و system information

zeroproject
23-08-18, 13:25
سلام دوستان

من یک لپتاپ استوک خریدم و مدلش هم این هست:

HP EliteBook 8770w Mobile Workstation

مدل پردازندش : core i7 3920xm

با توجه به اینکه این یک لپتاپ 17 اینچی مدل 8770w هست ولی داخل اطلاعاتش زده بود 8570w !

من این رو تو مهلت تست به فروشنده تذکر دادم ولی اون مدعی بود این بخاطر اشتباه صاحب قبلیش در نصب بایوس بوده و با نصب بایوس جدید مشکل رفع میشه و دوباره همون 8770w نمایش داده میشه،

خلاصه من بایوس جدید از سایت اچ پی دانلود کردم و نصب کردم ولی متاسفانه با اینکه بایوس به 2018 ارتقا پیدا کرد ولی همچنان نام سیستم روی ورژن 8570 باقی مونده.

الان میخوام بدونم راه حل این مشکل چی هست؟ چرا این لپتاپ اطلاعات اشتباهی نشون میده و باید چیکار کنم.

تشکر از راهنماییتون.

22280

AMD>INTEL
23-08-18, 13:48
سلام دوستان

من یک لپتاپ استوک خریدم و مدلش هم این هست:

HP EliteBook 8770w Mobile Workstation

مدل پردازندش : core i7 3920xm

با توجه به اینکه این یک لپتاپ 17 اینچی مدل 8770w هست ولی داخل اطلاعاتش زده بود 8570w !

من این رو تو مهلت تست به فروشنده تذکر دادم ولی اون مدعی بود این بخاطر اشتباه صاحب قبلیش در نصب بایوس بوده و با نصب بایوس جدید مشکل رفع میشه و دوباره همون 8770w نمایش داده میشه،

خلاصه من بایوس جدید از سایت اچ پی دانلود کردم و نصب کردم ولی متاسفانه با اینکه بایوس به 2018 ارتقا پیدا کرد ولی همچنان نام سیستم روی ورژن 8570 باقی مونده.

الان میخوام بدونم راه حل این مشکل چی هست؟ چرا این لپتاپ اطلاعات اشتباهی نشون میده و باید چیکار کنم.

تشکر از راهنماییتون.

22280

در بعضی از مدل ها مادربردها یکسان هست . فقط مشخصات پردازنده و رم متفاوت هست . بعید میدونم جای نگرانی باشه .مخصوصا در لپتاپ های استوک و ریفر بیش این موارد پیش میاد . جای نگرانی نیست و کار خاصی هم نمیشه کرد

zeroproject
23-08-18, 14:00
در بعضی از مدل ها مادربردها یکسان هست . فقط مشخصات پردازنده و رم متفاوت هست . بعید میدونم جای نگرانی باشه .مخصوصا در لپتاپ های استوک و ریفر بیش این موارد پیش میاد . جای نگرانی نیست و کار خاصی هم نمیشه کرد

سلام، یعنی این اینجور لپتاپها از همون روزی که تولید میشن هم داخل بایوسشون اطلاعات اینطوری نمایش داده میشه، یعنی شما میگید زمانی که این دستگاه صفر بود هم داخل اطلاعاتش مدلش 8570 بود؟

AMD>INTEL
23-08-18, 16:22
نمیشه به طور دقیق گفت
ولی احتمال تو روند ریفر این موارد طبیعی هست . این دستگاه های HP که به صورت استوک در ایران فروش میرن . کاملا تعمیر شده و باز سازی شده هستند .
----------------------
مورد دیگر که خیلی مهم هست
اگر واقعا مشکلی بود با بایوسی که شما از سایت سازنده دریافت کردید و اپدیت کردید نباید تصویر میداد پس این کاملا طبیعی هست و مدل درج شده مادربرد درست و طبق استاندارد خود HP هست