با سلام...
وقتی با لپ تاپ مدت طولانی یا کارهای سنگین انجام میدم موقع خاموش کردن لپ تاپ صفحه نمایش بعد از صفحه Shutdown خاموش میشه ولی لپ تاپ خاموش نمیشه و فن لپ تاپ شروع میکنه به کار کردن..آخرش مجبور میشم دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا لپ تاپ کامل خاموش بشه...
2سال پیش هم این مشکل رو داشتم بردم نمایندگی با گارانتی گفتن که رم لپ تاپ مشکل داره و عوض کردن گویا...از اون موقع هم کم و بیش این مشکل رو داشتم..الان بیشتر شده...مشکل از کجا میتونه باشه ؟ از رم میتونه باشه ؟
مدل لپ تاپ MSI GE60 2PC
AMD>INTEL
17-08-18, 11:47
شما ابتداد ویندوزی که نصب کردید را چک کنید
تمام درایورهای مربوط به چیپست باید نصب شود
و تمام درایورهای مریوط به لپتاپ در سایت سازنده
Navid.a
17-08-18, 12:04
شما ابتداد ویندوزی که نصب کردید را چک کنید
تمام درایورهای مربوط به چیپست باید نصب شود
و تمام درایورهای مریوط به لپتاپ در سایت سازنده
چندین ویندوز (7 یا 10) تست کردم...همه درایور هارو از سایت MSI هم نصب کردم همشونو هم اپدیت کردم...از لحاظ درایور فکر نکنم مشکلی باشه چون حساسم تند به تند چک میکنم هم آپدیت ویندوز10 رو هم درایور هارو
AMD>INTEL
17-08-18, 12:11
چک کنید با این برنامه به راحتی خاموش میشه یا نه
SuperFast Shutdown 2.0
Only the registered members can see the link
Navid.a
17-08-18, 14:05
چک کنید با این برنامه به راحتی خاموش میشه یا نه
SuperFast Shutdown 2.0
Only the registered members can see the link
وقتی روی ایکن این نرم افزار میزنم صفحه نمایش خاموش میشه ولی لپ تاپ همچنان انگار داره کار میکنه
ری استارت میکنه ها (با همین نرم افزار)مشکلی نداره فقط shutdown نمیشه
AMD>INTEL
17-08-18, 16:52
وقتی روی ایکن این نرم افزار میزنم صفحه نمایش خاموش میشه ولی لپ تاپ همچنان انگار داره کار میکنه
ری استارت میکنه ها (با همین نرم افزار)مشکلی نداره فقط shutdown نمیشه
دستگاهتون مشکل داره احتمالا از قسمت مادربرد
از پورت lan استفاده میکنید ؟
از دویوایس منیجر قسمت network adapter و پاور منیجمنت یک اسکرین شات بگیر تا ببینم
AMD>INTEL
17-08-18, 17:01
دستگاهتون مشکل داره احتمالا از قسمت مادربرد
از پورت lan استفاده میکنید ؟
از دویوایس منیجر قسمت network adapter و پاور منیجمنت یک اسکرین شات بگیر تا ببینم
این هم تست کنید
Turn On or Off Fast Startup in Windows 10 | Windows 10 Tutorials (Only the registered members can see the link)