PDA

مشاهده نسخه کامل : ایا امکان اورکلاک پردازنده سری K با مادربرد سری H وجود دارد

Meysam_M69
14-08-18, 16:22
سلام
پردازنده i5 4690k دارم به همراه مادربرد giga h97 d3h میخواستم بدونم امکان اورکلاک پدازنده وجود دارد ؟
سیستمم داخل امضا هستش .

DOOM999
14-08-18, 16:47
سلام
پردازنده i5 4690k دارم به همراه مادربرد giga h97 d3h میخواستم بدونم امکان اورکلاک پدازنده وجود دارد ؟
سیستمم داخل امضا هستش .
اینتل برای چیپ h97 قابلیت اورکلاک پردازنده رو قرارنداده .با چیپ z97 میتونید.
البته افرادی که تخصصشون اورهست شاید بتونن

Meysam_M69
14-08-18, 16:50
اینتل برای چیپ h97 قابلیت اورکلاک پردازنده رو قرارنداده .با چیپ z97 میتونید.
البته افرادی که تخصصشون اورهست شاید بتونن
یعنی الان من از طریق برنامه giga easy tune قابلیت اورکلاک فعال کنم هیچ اتفاقی نمیفته .
چون یکبار اینکار انجام دادم رو اون فرکانس اورکلاک کار میکنه .

DOOM999
14-08-18, 17:27
یعنی الان من از طریق برنامه giga easy tune قابلیت اورکلاک فعال کنم هیچ اتفاقی نمیفته .
چون یکبار اینکار انجام دادم رو اون فرکانس اورکلاک کار میکنه .

تا چه فرکانسی بالا رفت

Meysam_M69
14-08-18, 18:57
تا چه فرکانسی بالا رفت
چند تا حالت داره

1 حالت تک هسته 800
2 حالت دیفالت 3.9
3 حالت اورکلاک 4.3
4 حالت اتوماتیک

که حالت 3 انتخاب میکنم فرکانس cpu روی 4.3 قرار میگیره

حالا سوالم اینجاست ایا تاثیری تو عملکردش داره یا نه فقط رو اون فرکانس قرار میگیرد با توجه به اینکه مادربرد سری h هستش

DOOM999
14-08-18, 19:06
چند تا حالت داره

1 حالت تک هسته 800
2 حالت دیفالت 3.9
3 حالت اورکلاک 4.3
4 حالت اتوماتیک

که حالت 3 انتخاب میکنم فرکانس cpu روی 4.3 قرار میگیره

حالا سوالم اینجاست ایا تاثیری تو عملکردش داره یا نه فقط رو اون فرکانس قرار میگیرد با توجه به اینکه مادربرد سری h هستش

این پردازنده درحالت توربو به 3.9 GHzمیرسه .قطعا بالاتر از اون یعنی 4.3 عملکرد بهتری داره .

Meysam_M69
14-08-18, 20:03
این پردازنده درحالت توربو به 3.9 GHzمیرسه .قطعا بالاتر از اون یعنی 4.3 عملکرد بهتری داره .

میخوام بدونم با مادربرد سری H این عملکرد بهتر انجام میشه یا خیر ؟

AMD>INTEL
14-08-18, 20:44
تمام جیپست های غیر از سری Z فاقد قابلیت اورکلاک هستند . اصلا اورکلاک در این سری ها را فراموش کنید

yure
15-08-18, 21:21
سلام فرمودین نام قطعات سیستم مادربورد ایسوسP5E-رم 8گیگ-سیپیو2هسته ای-گرافیگ2گیگ-هارد 1ترابایت-مشکل بدنبال ابدیت بویس مادربورد پیش امد حالا اگه وارد تنظیمات بویس بشم اینگار تغییرات سیو نمیشه به محض ریست شدن فقط این پیام را میده ودیگه کیبورد کار نمیکنه وباید با کلید روی کیس ریست کنم ودوباره همین پیام میاد اخرین بویس را از سایت ریختم تغییر نکرد در ضمن بعضی گزینه ها ستاپ بویس تغییر کرده ولی تاریخ ستاپ همون قدیمیه پیام سیستم :chassis intruded....fatal error....system Halted

AMD>INTEL
15-08-18, 21:24
سلام فرمودین نام قطعات سیستم مادربورد ایسوسP5E-رم 8گیگ-سیپیو2هسته ای-گرافیگ2گیگ-هارد 1ترابایت-مشکل بدنبال ابدیت بویس مادربورد پیش امد حالا اگه وارد تنظیمات بویس بشم اینگار تغییرات سیو نمیشه به محض ریست شدن فقط این پیام را میده ودیگه کیبورد کار نمیکنه وباید با کلید روی کیس ریست کنم ودوباره همین پیام میاد اخرین بویس را از سایت ریختم تغییر نکرد در ضمن بعضی گزینه ها ستاپ بویس تغییر کرده ولی تاریخ ستاپ همون قدیمیه پیام سیستم :chassis intruded....fatal error....system Halted

به شما گفتم تاپیک جدید ایجاد کنید .
مشکل شما سخت افزاری هست . باید توسط تعمیرکار درست بشه . ایراد در مدار i/o و از مشکلات شایع بردهای قدیمی ایسوس است .