ورود

مشاهده نسخه کامل : ♦♦♦ فــــــــوری/ حذف یک ویروس

M948
09-08-18, 22:43
ویروس helloworld.exe
البته اصلا مطمئنم نیستم اسمش این باشه
من با این اسم میشناسمش.
اول این پیغام روی صفحه اومد:
Only the registered members can see the link

قبلا هم چند باری اومده بود همیشه کنسل میزدم ، این دفعه هم کنسل زدم ولی سیستم مثکه آلوده به یه ویروس شد.
یه چیز تو مایه این باج افزار ها.
همه جای سیستم یه نوت پد درست کرد که فایلا سیستمتون کد گذاری شدس و واسه دیکریپت کردنشون 300 دلار باید بپردازید.
البته این طبیعتن به بدی چیزایی مثل اون واناکریپتو اینا نیست چون واقعا فایلا رو رمزگذاری نکرده و فقط میگه ما همچین کاری کردیم و همه فایلا در دسترسه.

Only the registered members can see the link %DB%B9_%DB%B1%DB%B5_%DB%B2%DB%B2_%DB%B1%DB%B9.jpg
این فایل نوت پد موقع روشن کردن سیستم خودش باز میشه
فعالیت های سیستم به مشکل خورده
یه نرم افزارایی توی بکگراند سیستم در حال اجران ، وقتی سیستمو میخام خاموش کنم اون ارور فورس استاپ میاد ، اونجا نشون میده یه نرم افزار به اسم Setup.exe که آیکون یه پسر بچه هم داره بازه انگار داره چیزی نصب میکنه.
نرم افزارا خودشون خود به خود بسته میشن.

و همه ی اینا در شرایطیه که سیستم به نت وصل نیست ، فقط همون اول که ویروس فعال شد به نت وصل بودم.

و قسمت بدترش اینکه از وقتی این اتفاق افتاده همش از گوگل برام اس ام اس فعال سازی حساب گوگلم میاد. انگار که رمز جیمیلو از پسورد های سیو شده تو کروم برداشته باشه تو همین چند دیقه که به نت وصل بودم.
ولی چون اکانتم تایید دومرحله ای داره نتونسته وارد شه ، 8 تا اس ام اس از گوگل برام اومده تو ساعتای مختلف.

آنتی ویروسم ESET دارم که ماشالا ...

نرم افزار Malwarebytes anti-malware رو ریختم و رو سیف مود اسکن کردم 607 مورد پیدا کرد!!! احتمالا فایلایی که تو سیستمم ساخته بود این ویروس بودن همش. همرو زدم پاک کنه.
ولی وقتی از سیف مود اومدم بیرون بازم مثل قبل بود فرقی نکرده بود.

نمیدونم چیکار کنم این فایلای نت پد همه جای سیستمو گرفتن و بیشتر از همه نگران اطلاعاتمم. راهنمایی لطفا♥Only the registered members can see the link

P-Ravesh
09-08-18, 23:40
فقط آنتی ویروسهای معتبر با لایسنس قانونی حتی اگر دویست سیصد هزار تومن باشند.نرم افزارهای امنیتی کرک شده هیچ گونه کارایی ندارند حتی اگر 607 مورد بدافزار پیدا کرده باشه.اگر خواهان حفظ اطلاعات هستی تنها راهه (البته اگر بدافزار اجازه نصب آنتی ویروس رو بده)وگرنه فرمت کامل سیستم که برابر است با نابودی کل اطلاعات .روش درست :نصب ویندوز از شرکتهای معتبر نرم افزاری ایران ،نصب درایورها فقط و فقط از سایت سازنده مادربرد،نصب بلافاصله آنتی ویروس قانونی با اتصال همیشگی به اینترنت.

QR7
10-08-18, 03:19
سلام
دوست عزیز اینو بخونید کمکتون میکنه
What is remove HelloWorld.exe Malware | HelloWorld.exe virus (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
10-08-18, 10:46
ابتدا در قدم اول با دیسک نجات کاسپرسکی سیستم را به صورت بوت استکن کنید . بعد به مرحله پاکسازی داخلی ویندوز بروید
-----------
توصیه مهم به همه دوستان : از آنتی ویروس های ارجینال استفاده کنید که قابلیت شناسایی و مقابله با باج افزار را دارند

M948
11-08-18, 23:51
سلام
اول تشکر کنم از همه کسایی که تو تاپیک نظر و راه حلشون رو گفتن
این متن رو مینویسم بیشتر برای درس گرفتن دوستان.
همه ی راه حل هایی که اینجا و تو انجمن های دیگه گفته بودن رو انجام دادم اسکن در سیف مود .. آنتی ویروسای قوی و در نهایت دیسک نجات کسپرسکی
متاسفانه ویروس تاثیر عمیقی رو فایل های پایه ایه ویندوز گذاشته بود مثلا کسپرسکی فایل explorer.exe رو ویروس میشناخت
خب با این نتایج طبیعتا بعد از اتمام اسکن ویندوز دیگه بالا نیومد و آسیب دید...
مجبور به تعویض ویندوز شدم ولی درنهایت چون آثار ویروس تو همه ی درایو ها و تک تک فولدر ها بود نمیشد کاری انجام داد... حتی اگه همه ی اثار ویروس رو با انتی ویروس ها از بین میبردم بازم فایل های نوت پد که همه جارو گرفته بودن باقی میموندن
با این شرایط مجبور به
فُرمت کل هارد شدم
همونطور که دوستان اشاره کردن از یه آنتی ویروسی استفاده کنید که اگه یه موقع با همچین بدافزاری روبه رو شدید به مشکل من بر نخورید.
با تشکر از شهر سخت افزار
یاعلی

SajjadKhati
12-08-18, 00:38
سلام
اول تشکر کنم از همه کسایی که تو تاپیک نظر و راه حلشون رو گفتن
این متن رو مینویسم بیشتر برای درس گرفتن دوستان.
همه ی راه حل هایی که اینجا و تو انجمن های دیگه گفته بودن رو انجام دادم اسکن در سیف مود .. آنتی ویروسای قوی و در نهایت دیسک نجات کسپرسکی
متاسفانه ویروس تاثیر عمیقی رو فایل های پایه ایه ویندوز گذاشته بود مثلا کسپرسکی فایل explorer.exe رو ویروس میشناخت
خب با این نتایج طبیعتا بعد از اتمام اسکن ویندوز دیگه بالا نیومد و آسیب دید...
مجبور به تعویض ویندوز شدم ولی درنهایت چون آثار ویروس تو همه ی درایو ها و تک تک فولدر ها بود نمیشد کاری انجام داد... حتی اگه همه ی اثار ویروس رو با انتی ویروس ها از بین میبردم بازم فایل های نوت پد که همه جارو گرفته بودن باقی میموندن
با این شرایط مجبور به
فُرمت کل هارد شدم
همونطور که دوستان اشاره کردن از یه آنتی ویروسی استفاده کنید که اگه یه موقع با همچین بدافزاری روبه رو شدید به مشکل من بر نخورید.
با تشکر از شهر سخت افزار
یاعلی

سلام
قبل از فرمت ، یه پیامی میدادین ، ما آخرین راهکار رو پیشنهاد بدیم شاید براتون کارساز میشد.
پشتیبان آنتی ویروس پادویش ، هر سیستمی را (حتی این آنتی ویروس را ندارن) ، ساپورت میکنه بصورت آنلاین . هر چند باج افزارها ، شاید نشه براش کاری انجام داد یا سخت بشه.
به نظرم بهتر از آنتی ویروس قوی ، آنتی ویروسی هست که تکنولوژی مناسب و به روزی داشته باشه وگرنه همه ی آنتی ویروس ها ، بدافزارهایی رو نمیشناسن.
ضمن اینکه علاوه بر اینا شما باید از اطلاعات مهم تون بکاپ میداشتین ولو شده بکاپ تون را در همون کامپیوتر ذخیره کنید. یعنی اصل اولیه ی کامپیوتر هه.

Mohammad-RI
12-08-18, 03:19
سلام
تاپیک رو خوندم کلا ترس برم داشت ... فکرشو نمیتونم بکنم روزی مجبور به فرمت هارد بشم :1. (27):
یه چند سالی هست Microsoft Security Essentials استفاده میکنم شاید دو بار سیستم ویروسی شد ... ازون تب های تبلیغاتی تو فایرفاکس منظورمه که با Malwarebytes anti-malware حل شد ...
یه تاپیک احتیاجه برای این طور موارد ... مثلا پیشگیری یا معرفی یه آنتی ویروس خوب ...

AMD>INTEL
12-08-18, 08:07
یک مورد را به صورت تکمیلی عرض کنم
داشتن آنتی ویروس های FREE و حتی یکسری آنتی ویروس های با منابع ناشناخته که به صورت قارچی در حال رشد هستند به هیچ وجه ضامن حفاظت کامل از سیستم شما نیستند .
برنامه های جامع چند شرکت در حال حاضر میشه گفت که مقابل تهدید های امنیتی کارساز هستند
کاسپرسکی - BIT DEFENDER - ترند میکرو و F-SECURE

این چند سازنده واقعا ارزش خرید لیسانس معتبر را دارند . چون به خوبی در برابر باج افزار مقاوم هستند .

disna
06-09-18, 23:08
ویروس helloworld.exe
البته اصلا مطمئنم نیستم اسمش این باشه
من با این اسم میشناسمش.
اول این پیغام روی صفحه اومد:

قبلا هم چند باری اومده بود همیشه کنسل میزدم ، این دفعه هم کنسل زدم ولی سیستم مثکه آلوده به یه ویروس شد.
یه چیز تو مایه این باج افزار ها.
همه جای سیستم یه نوت پد درست کرد که فایلا سیستمتون کد گذاری شدس و واسه دیکریپت کردنشون 300 دلار باید بپردازید.
البته این طبیعتن به بدی چیزایی مثل اون واناکریپتو اینا نیست چون واقعا فایلا رو رمزگذاری نکرده و فقط میگه ما همچین کاری کردیم و همه فایلا در دسترسه.

این فایل نوت پد موقع روشن کردن سیستم خودش باز میشه
ا♥Only the registered members can see the link

طبیعتآ آنتی ویروس اصلی و معتبر دارید . پس با پشتیبانی شرکتی که ازش آنتی ویروس گرفتید تماس بگیرید.

اگر ضد ویروس معتبر ندارید. سیستم رو با ابزارهایی مثل ATTK یا Housecall (Only the registered members can see the link) اسکن کنین و بعدش ی ضد ویروس معتبر نصب کنین.

MEHDI0742
07-09-18, 15:10
با انتی ویروس های بوتیبل تست کردین ؟
بعضی ویروس ها بخاطر اینکه فایل های سیستمی رو الوده میکنن توسط انتی ویروس های تحت ویندوز حذف نمیشن ولی با نسخه بوتیبل ک برای اجرا نیازی ب سیستم عامل ندارند راحت حذف میشن .

⁦[emoji615]️⁩ولی با حذف ویروس شاید فایل های حیاتی ویندوز ک الوده شده بودن حذف بشه و ویندوز دیگه بالا نیاد⁦[emoji615]️⁩

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk