PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل بعد از اورکلاک کردن رایزن

haj_farbod
03-08-18, 13:28
سلام ، من بر اساس تصویر زیر که قسمتی از یک ویدئو آموزشی داخل یوتیوب بود پردازند 1600 رو تا فرکانس 3600 اوورکلاک کردم ( با نرم افزار رایزن مستر که خودش ولتاز 1.2357 رو هم اضافه کرد ) ، ولی تصویر سیستم رفت و دیگه بوت نشد ، با ریست بایوس تونستم بوت بشم مجدد. داخل همون ویدئو شخص اورکلاک کننده تا 3800 رفت و مشکلی نداشت.

عجیب تر اینه که الان بعد از ریست بایوس ، فقط 3 هسته از پردازنده من شناسایی شده ، داخل تسک منیجر ، خود برنامه رایزن مستر و برنامه سی پی یو زد ، سی پی یو من رو 3 هسته و 6 رشته شناسایی میکنن. مادربرد b350m mortar

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
03-08-18, 15:04
سلام ، من بر اساس تصویر زیر که قسمتی از یک ویدئو آموزشی داخل یوتیوب بود پردازند 1600 رو تا فرکانس 3600 اوورکلاک کردم ( با نرم افزار رایزن مستر که خودش ولتاز 1.2357 رو هم اضافه کرد ) ، ولی تصویر سیستم رفت و دیگه بوت نشد ، با ریست بایوس تونستم بوت بشم مجدد. داخل همون ویدئو شخص اورکلاک کننده تا 3800 رفت و مشکلی نداشت.

عجیب تر اینه که الان بعد از ریست بایوس ، فقط 3 هسته از پردازنده من شناسایی شده ، داخل تسک منیجر ، خود برنامه رایزن مستر و برنامه سی پی یو زد ، سی پی یو من رو 3 هسته و 6 رشته شناسایی میکنن. مادربرد b350m mortar

برنامه را حذف کنید از تو بایوس load setup default کنید و اگر نسخه جدیدی برای مادربرد شما موجود شده اپدیت کنید
قرار نیست تنظیمات یک شخص دیگر با پردازنده و رم و مادربرد و پاور دیگه دقیقا برای شما کارایی داشته باشد
پردازنده های مختلف عملکرد متفاوتی در اورکلاک دارند .

haj_farbod
03-08-18, 21:25
برنامه را حذف کنید از تو بایوس load setup default کنید و اگر نسخه جدیدی برای مادربرد شما موجود شده اپدیت کنید
قرار نیست تنظیمات یک شخص دیگر با پردازنده و رم و مادربرد و پاور دیگه دقیقا برای شما کارایی داشته باشد
پردازنده های مختلف عملکرد متفاوتی در اورکلاک دارند .

دقیقا ، متاسفانه معیار های دیگه رو در نظر نگرفتم چون اطلاعاتی نداشتم از اورکلاک. خلاصه پدرم دراومد تا درست شد مجدد سیستم و امیدوارم مشکلی ایجاد نکرده باشه که در آینده خودش رو نشون بده

برای حل مشکل عدم شناسایی تمامی هسته های CPU ؛ این کارهایی که گفتید رو کردم ولی درست نشد.

راه حل در لینک زیر تووضیح داده شده.

ابتدا باید CMD رو بصورت ادمینستریتور اجرا کنید . بعد دستور

bcdedit/deletevalue numproc

رو بزنید ، بعد از ری استارت مجدد مشکل حل میشه.

مشکل بوت نشدن بعد از اورکلاک هم که با درآوردن باطری مادربورد یا زدن دکمه CMOS حل میشه.

در درجه اول امیدوارم کسی دچار این مشکلات نشه ، اگر هم شد امیدوارم این تاپیک کمکی بکنه بهش :give_rose:

AMD>INTEL
04-08-18, 05:51
خوشحالم مشکلت حل شد .در مورد اورکلاک رایزن پیشنهادم استفاده از بایوس هست . اورکلاک بسیار پایدار تر هست .