سلام دوستان
لپ تاپ من asus x541 ua هست با پردازنده i3 6006u و 4 گیگ رم
اخیرا هنگام کار با android studio و ایمولیتر به صورت همزمان سیستم به شدت کند میشه به طوری که 100 درصد هارد و حدود 90 درصد رم اشغال میشه.
میخواستم بدونم اگه من لپ تاپو با قطعاتی که پایین اشاره میکنم ارتقا بدم پردازندم به اصطلاح گلوگاه نمیشه و مانع عملکرد کامل سیستم ممکنه بشه؟؟
باید رم فعلی با رمی که الان روی سیستم هست سازگار باشد .
ssd هم اوکیه
برای رم هم باید با cpu-z از قسمت مموری و spd اسکرین شات بگیری تا بگم مناسبه یا نه
themiladahmadi
01-08-18, 15:01
تب spd cpu-z برا من غیرفعاله...
مشخصات رم رو با task manager نگاه کردم
دقیقا با رمی که میخوام بخرم یکیه(از نظر باس و ddr)
themiladahmadi
01-08-18, 15:04
باید رم فعلی با رمی که الان روی سیستم هست سازگار باشد .
ssd هم اوکیه
برای رم هم باید با cpu-z از قسمت مموری و spd اسکرین شات بگیری تا بگم مناسبه یا نه
AMD>INTEL
01-08-18, 16:16
تب مموری را اسکرین شات بگیرید
باید دقیق اعلام کنید .
themiladahmadi
01-08-18, 17:03
تب مموری را اسکرین شات بگیرید
باید دقیق اعلام کنید .
بفرمایید
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
01-08-18, 19:04
بفرمایید
Only the registered members can see the link
این رم به صورت آنبرد باید باشه . به شرط تست تهیه کنید احتمال داره با هر رمی کار نکند
themiladahmadi
01-08-18, 22:17
این رم به صورت آنبرد باید باشه . به شرط تست تهیه کنید احتمال داره با هر رمی کار نکند
میشه یکم دقیق تر توضیح بدید منظورتون اینه که من برای استفاده از رمی که میخوام بخرم باید رم قبلی رو خارج کنم؟؟
چون من میخواستم که به صورت اینترنتی این رمو بخرم امکانش هست که مطمعن شد؟؟
AMD>INTEL
01-08-18, 22:39
رم فعلی به صورت آنبرد هست و یک اسلات هم باید برای رم دوم داشته باشه یا فقط یک اسلات داشته باشه که رم فعلی باشه .
ابتدا باید مطمئن شوید . رم فعلی آنبرده یا نه
این هم فقط از طریق باز کردن دستگاه میشه فهمید
توصیه میکنم اگر تهران هستید حضوری از فروشگاه افق در پاساژ ایران خرید کنید
themiladahmadi
01-08-18, 23:18
رم فعلی به صورت آنبرد هست و یک اسلات هم باید برای رم دوم داشته باشه یا فقط یک اسلات داشته باشه که رم فعلی باشه .
ابتدا باید مطمئن شوید . رم فعلی آنبرده یا نه
این هم فقط از طریق باز کردن دستگاه میشه فهمید
توصیه میکنم اگر تهران هستید حضوری از فروشگاه افق در پاساژ ایران خرید کنید
واقعا ممنونم از راهنماییهاتون:give_rose:
-MohammdKhan-
02-08-18, 21:22
با توجه به فروش مادر برد این لپ تاپ روی سایت ها و عکسش به راحتی دیده میشه که فقط یه اسلات رم دارین و یک رم انبرد هم دیده میشه با توجه به اسکرین شاتی که دادید فرکانس 1061 مگا هرتز میشه 2133 (رم 1600دارم و با این نرم افزار 798 میزنه) رم انتخابیتون هم مناسبه
در مورد مسئله هاردتون اگه هارد رو دوتا کنید بهتر جواب میگیرید( جایگزین کردن هارد فعلی در cdrom و ssd در اسلات اصلی ) و یا استفاده از هارد اکسترنال , اگه هارد رو فقط با این جایگزین کنید نتیجه عکس میده با اینکه سرعت زیاده ولی فضای ذخیره سازی فایل های اضافی و کش نداره .
بابت رم هم باید رم های لپ تاپی بگیرید , مدلی که عرض کردید فک کنم برا pc هست , رم لپ تاپ نصف یا کوچیکتره
22247
و نکته اخر باز کردن و اضافه کردن رم لپ تاپ شما سختی دوبرابر لپ تاپ معمولی را داره و امکان شکستن خار ها توسط افراد ناشی زیاده. و باید توسط فردی باز که که قبلا این لپ تاپ رو باز کرده یا اموزشش رو دیده.