با سلام
کدوم یک از اینا ارزش خرید بیشتری داره
Core i5 8400
Ryzen 5 2600
برای کاربرد گیمینگ
ضمنا این درسته که سیستم های رایزن نسبت به
به اینتل مشکلات زیادی دارن؟(خود من الان درگیرم و سی پی یو و بردم تو خدمات گارانتیه اواژنگه)اینو به نقل از یکی از مدیرای سخت افزار فروم همسایه عرض کردم.
Mohammad-RI
19-07-18, 04:29
با سلام
کدوم یک از اینا ارزش خرید بیشتری داره
Core i5 8400
Ryzen 5 2600
برای کاربرد گیمینگ
ضمنا این درسته که سیستم های رایزن نسبت به
به اینتل مشکلات زیادی دارن؟(خود من الان درگیرم و سی پی یو و بردم تو خدمات گارانتیه اواژنگه)اینو به نقل از یکی از مدیرای سخت افزار فروم همسایه عرض کردم.
سلام
یکی از دوستان به تازگی سیستمی بست با پردازنده R5 1600X ... مادربرد هم A320 GAMING PRO ...
رم کروشیال رو با راهنمایی دوستان انتخاب کرد ... بایوس مادربرد رو آپدیت کرد ... رم رو به راحتی رو 2800 گذاشت و داره استفاده میکنه...
تا الآن هیچ کدوم از مشکلاتی که تو انجمن های مختلف مطرح شده رو نداشته......چند بازی سنگین مثل Final Fantasy و witcher و Far Cry 4 رو نصب کرده...فریم ریت خوبی هم گرفته و مورد خاصی نبوده...
حالا که شما نسل دومش رو مدنظر دارید که نباید مشکلات احتمالی رو داشته باشه ... با انتخاب رایزن و مادربردش اگه B350 یا A320 انتخاب کنین فکر کنم یخورده ( نه خیلی ) نسبت به اینتل ارزون تر درمیاد...بقیه برمیگرده به اینکه دلتون با کدومه :great:
mehdi_kingmax
19-07-18, 12:22
سلام
یکی از دوستان به تازگی سیستمی بست با پردازنده R5 1600X ... مادربرد هم A320 GAMING PRO ...
رم کروشیال رو با راهنمایی دوستان انتخاب کرد ... بایوس مادربرد رو آپدیت کرد ... رم رو به راحتی رو 2800 گذاشت و داره استفاده میکنه...
تا الآن هیچ کدوم از مشکلاتی که تو انجمن های مختلف مطرح شده رو نداشته......چند بازی سنگین مثل Final Fantasy و witcher و Far Cry 4 رو نصب کرده...فریم ریت خوبی هم گرفته و مورد خاصی نبوده...
حالا که شما نسل دومش رو مدنظر دارید که نباید مشکلات احتمالی رو داشته باشه ... با انتخاب رایزن و مادربردش اگه B350 یا A320 انتخاب کنین فکر کنم یخورده ( نه خیلی ) نسبت به اینتل ارزون تر درمیاد...بقیه برمیگرده به اینکه دلتون با کدومه :great:
ممنون از شما دکمه تشکر رو موبایل ندارم که بزنم
اتفاقا برد بنده هم b350 هستش چندین بار هم اپدیت شده بودولی هر از گاهی سیستمو که روشن میکردم روشن نمیشد و مجبور بودم باتری برد رو دربیارم تا روشن شه تا اینکه اخرین بار این روش هم جواب نداد وسیستم روشن شد ولی دیگه بالا نیومد.دمای سی پی یو هم که ماشااله زیر لود 100% بعد 10 دقیقه به 74 میرسید.
تو سایت newegg و amazon که نگاه میکردم یکی از مشکل دارترین بردها بود از شانس من
جالبه یه نفر دوتا خریده بود هر دو مشکل دار
والا من حاظرم یه کم پول بیشتر بدم ولی دردسر
نداشته باشم.
Motherboard giga ab350 gaming 3
AMD>INTEL
19-07-18, 12:41
رایزن 5 2600 پردازنده بسیار خوبیه . با یک برد MSI B350 بسیار خوب کار خواهد کرد .