PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل پایین بودن فریم در بازیهای نچندان سنگین

mahone
17-07-18, 20:24
با سلام.
در عکس زیر که مشخصات سیستم رو دادم در بازی red faction armageddon نشونه میده که بالای 60 فریم میده سیستم در رزولویشن 900 پیکسل. ولی توی بازی حداکثر 30 فریم میده و گاهی اوقات هم بازی سنگین میشه. حتی در بازی call of duty MW3 هم همین مشکل هستش.

مشخصات سیستم : i3-3220 - 8 gb ram - HD 5750 1gb 128 bit

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

مشکل بعدیم اورکلاک شدن به صورت اتوماتیک memory clock کارت گرافیک هستش. با اینکه تنظیمات کارت گرافیک روی حالت استوک هستش. در عکس زیر مشخصه. (توی بازی memory clock به 2000 مگاهرتز افزایش پیدا میکنه)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

omid2ss
18-07-18, 00:29
این بازی
red faction armageddon اگه نسخه جدیدش هست که ریمستر هست چون خیلی قدیمیه و باسازی شده ،، یکم فشار الکی رو گرافیک میاره

من که این نسخه رو با نسخه ی قدیمیش مقایسه کردم ،، تفاوت چندانی ندیدم.

CPU و گرافیگ شما هر دو قدیمی هستن و توصیه میکنم اورکلاکشون نکنید.چون بیچاره ها اصلا برای اورکلا نیستن!

گرافیکت که دیگه الان خیلی قدیمی محسوب میشه واقعا

قدرت چندانی هم نداره.
تازه با این رزولوشن چنین فریمی میده برای این گرافیک خیلی هم خوب عمل میکنه.

من این بازی red faction armageddon قدیمیا با یه 9500GT بازی میکردم و جاهای که شلوغ میشد و ساختمان زیادی تخریب میکردم حتی در رزولوشن پایین هم مشکل داشت.

شما زیاد به این تست ها نگا نکن. در عمل میینی که فریم کم میده.

دلایل زیادی هم داره.

میشه بهینه نبودن موتور خود بازی باشه.
میشه سازگاز نبودن با CPU یا گرافیگ باشه.

خوب نبود کرک بازی باشه.
بهینه نبودن درایور گرافیک باشه.

متاسفانه بحث این چیزا در حد علم ما نیست و علم محدودی داریم در رابطه با این چیزا.

لب کلام ،، یا رزولوشن رو بیار پایین ،، یا متعلقات گرافیکی بازی رو تو تنظیمات کم یا خاموش کن.

زیاد حساس نباش به تنظیمات گرافیکی.

mahone
18-07-18, 10:14
البته در مورد فریم فک میکنم مشکلم از هارد باشه. چون کارت گرافیک HD 6870 1gb 256 bit با 8 گیگ رم و I5-2400 توی بازی Crysis3
30 تا 35 فریم بیشتر نمیداد. البته روی بالاترین تنظیمات

ولی در مورد اورکلاک شدن خودکار کارت گرافیک مشکل از کجاست. چون خودم اورکلاک نکردم به صورت اتوماتیک فرکانس میره بالا.