PDA

مشاهده نسخه کامل : تیک و لگ در بازی و فیلم

ali_mohandes
13-07-18, 06:32
سلام دوستان من یه لپتاپ lenovo ip320 گرفتم مشخصاتش:

رم 8 گیگ ddr4

گرافیک geforce 920mx

سی پی یو core i3 6006 3mb cache 2ghz

صفحشم فول اچدیه 1920*1080

یه مشکلی دارم ک واسم عجیبه توی فیلم و بازی ساده تیک و لگ می زنه جوری ک انگار نمی کشه :1. (27): چطور ممکنه من فک می کنم ناسازگاری کارت گرافیک بایه چیزیه ولی بازم نفهمیدم چرا اینجوریه میشه راهنمایی کنید؟؟
اخرین ورژن کارت گرافیکم از خود سایت انویدیا گرفتم
ویندوز هم 10 هستش 64 بیت

با سپاس

nima_hl
13-07-18, 07:35

رم 8 گیگ ddr4

گرافیک geforce 920mx

یه مشکلی دارم ک واسم عجیبه توی فیلم و بازی ساده تیک و لگ می زنه جوری ک انگار نمی کشه :1. (27): چطور ممکنه من فک می کنم ناسازگاری کارت گرافیک بایه چیزیه ولی بازم نفهمیدم چرا اینجوریه میشه راهنمایی کنید؟؟
ویندوز هم 10 هستش 64 بیت

با سپاس

علی جان دستگاه شما 2 تا گرافیک کارت داره و احتمالا به صورت دیفالت با گرافیک اینتل بالا میاد

از نصب درایور گرافیک اینتل اطمینان حاصل کنید

nvidia conrol panel را باز کنید در قسمت manage 3d settings میتوانید گرافیک کارت مورد استفاده را انتخاب نموده یا به حالت اتوماتیک تنظیم کنید

ali_mohandes
13-07-18, 07:48
علی جان دستگاه شما 2 تا گرافیک کارت داره و احتمالا به صورت دیفالت با گرافیک اینتل بالا میاد

از نصب درایور گرافیک اینتل اطمینان حاصل کنید

nvidia conrol panel را باز کنید در قسمت manage 3d settings میتوانید گرافیک کارت مورد استفاده را انتخاب نموده یا به حالت اتوماتیک تنظیم کنید

سلام مرسی از پاسخگویی بله دوتا گرافیک داره اون تنظیماتم قبلا انجام دادم بازمم روش کار می کنم و انجامش میدم ببینم چی میشه

در مورد درایور کارت گرافیک رفم سایت جیفورس دقیقا مدلی ک هست رو اخرین ورژنشو دانلود کردم

اگر دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه راهنمایی بفرمایید

بازم متشکر

nima_hl
13-07-18, 08:31
سلام مرسی از پاسخگویی بله دوتا گرافیک داره اون تنظیماتم قبلا انجام دادم بازمم روش کار می کنم و انجامش میدم ببینم چی میشه

در مورد درایور کارت گرافیک رفم سایت جیفورس دقیقا مدلی ک هست رو اخرین ورژنشو دانلود کردم

اگر دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه راهنمایی بفرمایید

بازم متشکر

2 تا درایور گرافیک باید نصب کنید

یدونش nvidia است که نصب فرمودید یکی دیگش intel hd است که معمولا نصبش فراموش میشه

امیر ازادی
13-07-18, 08:52

رم 8 گیگ ddr4

گرافیک geforce 920mx

ویندوز هم 10 هستش 64 بیت

با سپاس

منم همین مدلو دارم فقط رمش دوازده گیگه.اما هیچگونه لگ اینا نداره.برایه تصویر دهی هم گرافیک اینتل بصورته اتوماتیک کار میکنه.من نتونستم تنظیمش کنم روی کارت گرافیک دوم.درایور هاشو از سایت لنوو دانلود کن حتما مشکلت حل میشه.تو قسمت دیوایس منیجر ببین هر دو گرافیک نصب شده.بهیچ عنوان نمیشه تصویر دهی رو برویه گرافیک انویدیا تنظیم کرد. رو اینتل ست شده.

ali_mohandes
13-07-18, 10:28
2 تا درایور گرافیک باید نصب کنید

یدونش nvidia است که نصب فرمودید یکی دیگش intel hd است که معمولا نصبش فراموش میشه

سلام دوباره

درایور ها همشون نصبن اینم عکسش:
Only the registered members can see the link

اون اینتلی ک میگین بالاییه فک کنم ولی خود ویندوز شناخته دیکه نمیشه نصب کردبعدشم اونو ندارم درایورشو

تنظیماتی ک گفنین رو رفتم بزنم پلیر ها ساپورت نمی کردن ویدوزمو روی حالت uefi نصب کردم

توی یه سایت خازحی در مورد intrl virtual technology توی بایوس ی چیزی نوشته بود ک من نفهمیدم چیه

منم همین مدلو دارم فقط رمش دوازده گیگه.اما هیچگونه لگ اینا نداره.برایه تصویر دهی هم گرافیک اینتل بصورته اتوماتیک کار میکنه.من نتونستم تنظیمش کنم روی کارت گرافیک دوم.درایور هاشو از سایت لنوو دانلود کن حتما مشکلت حل میشه.تو قسمت دیوایس منیجر ببین هر دو گرافیک نصب شده.بهیچ عنوان نمیشه تصویر دهی رو برویه گرافیک انویدیا تنظیم کرد. رو اینتل ست شده.

سلام

بله منم هرکاری کردم نشد ست کنم سایت لنوو هم نتونستم محل دانلود درایورارو پیدا کنم اگر میشه راهنمایی کنین

با تشکر از همگی

امیر ازادی
13-07-18, 10:43
این ادرسو برو برایه دانلود درایور ها فقط با فیلشکن برو چون تحریم کرده ایرانیارو.
Home PC Support - us (Only the registered members can see the link)
2221122211

ali_mohandes
13-07-18, 10:45
این ادرسو برو برایه دانلود درایور ها فقط با فیلشکن برو چون تحریم کرده ایرانیارو.
2221122211

دستت درست داداش روش کار می کنم نتیحه رو میگم

با سپاس

ali_mohandes
13-07-18, 15:05
2221122211
داداش دست گلت درد نکنه درست شد الان میشه ست کرد دیگه؟

تیک ولگش حل شد

امیر ازادی
13-07-18, 15:13
داداش دست گلت درد نکنه درست شد الان میشه ست کرد دیگه؟

تیک ولگش حل شد
خواهش وظیفس. از طریقه نرم افزاره گرافیک انویدیا (درایوره انویدیا)میشه ست کرد.که اتوماتیک باشه یا از گرافیک اینتل استفاده کنه یا از گرافیکه انویدیا.
2221222213
22214

AMD>INTEL
13-07-18, 19:36
سلام دوباره

درایور ها همشون نصبن اینم عکسش:
Only the registered members can see the link

اون اینتلی ک میگین بالاییه فک کنم ولی خود ویندوز شناخته دیکه نمیشه نصب کردبعدشم اونو ندارم درایورشو

تنظیماتی ک گفنین رو رفتم بزنم پلیر ها ساپورت نمی کردن ویدوزمو روی حالت uefi نصب کردم

توی یه سایت خازحی در مورد intrl virtual technology توی بایوس ی چیزی نوشته بود ک من نفهمیدم چیه

سلام

بله منم هرکاری کردم نشد ست کنم سایت لنوو هم نتونستم محل دانلود درایورارو پیدا کنم اگر میشه راهنمایی کنین

با تشکر از همگی

شما درایور اینتل رو باید نصب کنی تا سویچش بدرستی کار کنه
الان ابتدا باید درایور nvidia حذف بشه
ابتدا درایور اینتل و سپس چیپ گرافیکی nvidia

ali_mohandes
14-07-18, 07:24
شما درایور اینتل رو باید نصب کنی تا سویچش بدرستی کار کنه
الان ابتدا باید درایور nvidia حذف بشه
ابتدا درایور اینتل و سپس چیپ گرافیکی nvidia

سلام

درایور گرافیک اینتل رو از سایت سازنده گرفتم نصب کردم خوب شد :1. (31):حالا دفعه بعدی ک ویندوز عوض کردم کاری ک شما گفتین انجام میدم ممنون ب خاطر راهنمایی:11():

AMD>INTEL
14-07-18, 08:00
سلام

درایور گرافیک اینتل رو از سایت سازنده گرفتم نصب کردم خوب شد :1. (31):حالا دفعه بعدی ک ویندوز عوض کردم کاری ک شما گفتین انجام میدم ممنون ب خاطر راهنمایی:11():h,

خواهش میکنم تاپیک قفل میشه