سلام دوستان
یکی دو ماه میشه که وقتی سیستم رو روشن می کنم گاهی اوقات کاملا بوت نمیشه و وارد bios setup میشه.دایمی نیست که هر وقت سیستم رو روشن می کنم اینجوری بشه بعضی وقتها این مشکل پیش میاد توی این یکی دو ماه 4 یا 5 بار دیدم اینطوری شده .فکر کردم شاید از یاطری cmos باشه.اما بعد فکر کردم وقتی میاد بالا اگر از اون باشه باید تاریخ سیستم به هم بریزه که اینجوری نمیشه.مادربرد msi h110m pro vdl هست.حدودا یک سال کار کرده و بایوس هم سه چهار ماه پیش اپدیت کردم.بنظرتون مشکل از کجاست.
DOOM999
02-07-18, 13:07
این کاری که میگم رو هم امتحان کنید
پاور رو خاموش کنید یا از برق بکشید باتری بایوس رو هم دربیارید بعد دکمه on\off کیس رو به مدت 25 ثانیه فشار بدید و نگه دارید تا کاملا برق مادربورد تخلیه شه .بعد باتری رو جابزنید و سیستم رو راه اندازی کنید نتیجش رو هم بگید
AMD>INTEL
02-07-18, 17:30
سلام دوستان
یکی دو ماه میشه که وقتی سیستم رو روشن می کنم گاهی اوقات کاملا بوت نمیشه و وارد bios setup میشه.دایمی نیست که هر وقت سیستم رو روشن می کنم اینجوری بشه بعضی وقتها این مشکل پیش میاد توی این یکی دو ماه 4 یا 5 بار دیدم اینطوری شده .فکر کردم شاید از یاطری cmos باشه.اما بعد فکر کردم وقتی میاد بالا اگر از اون باشه باید تاریخ سیستم به هم بریزه که اینجوری نمیشه.مادربرد msi h110m pro vdl هست.حدودا یک سال کار کرده و بایوس هم سه چهار ماه پیش اپدیت کردم.بنظرتون مشکل از کجاست.
بایوس را اپدیت کنید .
Ali195
03-07-18, 21:04
شنیدم در اوردن باتری بایوس میتونه به حافظه cmos اسیب برسونه.باتریش رو بردارم طوری نمیشه؟
- - - Updated - - -
بایوس اخرین ورژن هست و فعلا اپدیت دیگه ای براش نیمده
AMD>INTEL
03-07-18, 21:22
شنیدم در اوردن باتری بایوس میتونه به حافظه cmos اسیب برسونه.باتریش رو بردارم طوری نمیشه؟
- - - Updated - - -
بایوس اخرین ورژن هست و فعلا اپدیت دیگه ای براش نیمده
از طریق jumper کلیر cmos اقدام کنید مشکلی پیش نمیاد
Ali195
06-07-18, 14:11
از طریق جامپر بایوس رو کلر کردم.ایا روشی هست که بشه متوجه شد که کلر انجام شده یا نه؟
AMD>INTEL
06-07-18, 14:25
از طریق جامپر بایوس رو کلر کردم.ایا روشی هست که بشه متوجه شد که کلر انجام شده یا نه؟
تاریخ و تنظیمات در بایوس ریست میشوند .
Ali195
07-07-18, 12:52
وقتی کامپیتورو روشن کردم وسیستم اومد بالا دقت کردم تاریخ به هم نریخته بود.یعنی کلر انجام نشده؟
AMD>INTEL
07-07-18, 13:50
وقتی کامپیتورو روشن کردم وسیستم اومد بالا دقت کردم تاریخ به هم نریخته بود.یعنی کلر انجام نشده؟
تاریخ و ساعت و تنظیمات ریست میشه بعد از CLEAR CMOS
Ali195
07-07-18, 14:43
اون دو تا پایه مربوط به cmos رو با پیچگوشتی به هم برا مدت ده ثانیه وصل کردم.قاعدتا باید کلر انجام شده باشه.حالا یا تاریخ عوض نشده یا اینکه کلر انجام نشده.
AMD>INTEL
07-07-18, 18:41
اون دو تا پایه مربوط به cmos رو با پیچگوشتی به هم برا مدت ده ثانیه وصل کردم.قاعدتا باید کلر انجام شده باشه.حالا یا تاریخ عوض نشده یا اینکه کلر انجام نشده.
باتری را در بیارید . برق سیستم هم به مدت 5 دقیقه قطع کنید . در این صورت صد در صد کلیر میشود