PDA

مشاهده نسخه کامل : سیستمم به صورت رندم ری استارت میشود

Mr Gold
29-06-18, 12:53
سلام حدودا 4-5 ماهه یه سیستم گرفتم با مشخصات زیر
cpu i7 8700k
MB msi z370 pro carbon ac
gpu gigabyte 1080
power 650 ocpt green
hard toshiba p300 2tb
ram 16 geil
cpu cooler liquid 360 green
حدودا دو ماه پیش بود که برای اولین بار ری استارتاش شروع شد و با چندبار عوض کردن ویدوز مشکل حل شد اما بعد از دو ماه مجددا این مشکل بوجود اومد
یکی از دوستان میگفت شاید مشکل از هارد باشه منم با یه هارد وسترن گرین تست کردم ولی بازم ری استارت شد دما ی پردازنده رو هم چک کردم ولی بالا نمیره
توی ایونت ویندوز هم چنین چیزیو مینویسه
The previous system shutdown at 6:42:54 AM on ‎6/‎29/‎2018 was unexpected.
The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
ممنون میشم اگه دوستان برا حل این مشکل منو راهنمایی کنن

Mahdi_Moosavi
29-06-18, 16:02
سلام.

چند سوال :

سیستم خاموش میشه و در اون حالات میمونه یا خاموش و بلافاصله روشن میشه؟
Restart شدن سیستم تو چه مواقعی اتفاق میفته؟ در حین گیمینگ یا تحت هر شرایطی مثل مرور وب و ....؟
قبل از خاموش شدن سیستم صفحه آبی (Blue Screen) می بینید؟
کلید کوچک تعبیه شده در پشت پاورتون رو در حالت (1) قرار بدید و چک کنید فن پاور میچرخه؟

Mr Gold
30-06-18, 02:28
سیستم خاموش میشه و بلافاصله روشن میشه
فرق نمیکنه تو گیم باشم یا تو وب یا در حال دیدن فیلم در همه شرایطی ری استارت میشه ولی تایم خاصی نداره مثلا ممکنه فاصله ی زمانی بین دو ری استارت نیم ساعت باشه ممکنه به بیش از 12 ساعت هم برسه
نه صفحه آبی نمیبینم
کلید پشت پاور روی 1 هست و فن پاور هم میچرخه(دستمو میزارم پشت پاور به خوبی هوای خروجی رو حس میکنم)

Mahdi_Moosavi
30-06-18, 08:14
اگر از دمای پردازنده اطمینان دارید، یک بار اتصالات پاور رو چک کنید و دوباره با دقت کانکتورها رو به سیستم متصل کنید. اگر مشکل حل نشد یک بار با یک پاور دیگه تست کنید. من در وحله اول شک دارم مشکل حرارتی داشته باشید در وحله دوم به پاور شک دارم. دمای پردازنده زیر بار کامل با برنامه OCCT چه قدر بالا میره؟ از برنامه HW Monitor برای سنجش حرارت استفاده کنید.

hamedfazelm
30-06-18, 11:23
معمولا اینجور ری استارت شدن به خاطر پاور هست

AMD>INTEL
30-06-18, 12:22
به نظر من هم احتمال خرابی پاور بسیار بالاست .

tyr0n
30-06-18, 14:03
به نظر من هم احتمال خرابی پاور بسیار بالاست .
به نظر من حق با ایشون هست سیستم منم این مشکل رو داشت یه زمانی که بعدا مشخص شد از پاور بود

Mr Gold
30-06-18, 14:31
با برنامه ی occt حدودا 7 دقیقه تست گرفتم و معمولا دما رو 60 یا زیر اون بود و مشکلی ندیدم اگر نیازه مدت زمان بیشتری تست بگیرم بگید
فعلا جای رم های سیستمو از اسلات 2 و 4 به 1 و 3 تغییر دادم و سیستم حدودا بیش از 24 ساعته ری استارت نشده اگر باز ری استارت شد پاورو میبرم گارانتی
ممنون از همه ی دوستان:give_rose: