سلام
من تازه یه r9 270x زدم به سیستم اما دایرکت ایکس 12 فعال نمیشه .
mother board a88
cpu 7870k
ram 16
موقعی که با خود apu کار میکردم دایرکت ایکس 12 فعال بود .
Only the registered members can see the link
با تشکر
Mostafa_sh
27-06-18, 15:48
لطفا یه نفر کمک کنه :1. (28):
AMD>INTEL
27-06-18, 17:44
دوست عزیز
این به خاطر هست که این سری 200 شرکت amd به طور کامل از دستورات dx12 پشتیبانی نمیکنند . میشه گفت تا حدودی پشتیبانی میکنه . به خاطر همین به این شکل در gpu-z نشان میدهد .
Mostafa_sh
28-06-18, 00:22
دوست عزیز
این به خاطر هست که این سری 200 شرکت amd به طور کامل از دستورات dx12 پشتیبانی نمیکنند . میشه گفت تا حدودی پشتیبانی میکنه . به خاطر همین به این شکل در gpu-z نشان میدهد .
خیلی ممنون از پاسختون
بازی sniper elite 4 دو تا اجرا گر داره ( یکی با DX12 , یکی با DX11 ) وقتی با DX12 اجرا میکنم با تغییر دادن گرافیک بازی ، هیچ تغییری توو بازی رخ نمیده اما وقتی با DX11 اجرا میکنم اینجوری نیست .
راستی توو تصویر نگاه کنید ، مادربرد من PCIe 3 x16 داره اما کارت گرافیک داره از PCIe 1.1 استفاده میکنه ؟؟؟؟!!:1. (27):
AMD>INTEL
28-06-18, 11:08
خیلی ممنون از پاسختون
بازی sniper elite 4 دو تا اجرا گر داره ( یکی با DX12 , یکی با DX11 ) وقتی با DX12 اجرا میکنم با تغییر دادن گرافیک بازی ، هیچ تغییری توو بازی رخ نمیده اما وقتی با DX11 اجرا میکنم اینجوری نیست .
راستی توو تصویر نگاه کنید ، مادربرد من PCIe 3 x16 داره اما کارت گرافیک داره از PCIe 1.1 استفاده میکنه ؟؟؟؟!!:1. (27):
توی کارت شما تاثیری نداره . این تفات رو این مادربرد و این کارت گرافیک 2 درصد هم نمیشه
Mostafa_sh
28-06-18, 12:48
توی کارت شما تاثیری نداره . این تفات رو این مادربرد و این کارت گرافیک 2 درصد هم نمیشه
با تشکر
ببخشید بد توضیح دادم
وقتی با دایرکت ایکس 12 اجرا میکنم جزئیات بازی داغون هست . ( یعنی تظیمات low با high هیچ فرقی نداره )
اما وقتی با دایرکت ایکس 11 اجرا میکنم جزئیات بازی تغییر میکنه . ( با تغییر دادن گرافیک بازی مثلا low با high فرق داره قشنگ معلومه )
این یعنی کارت گرافیک داره با directx11 کار میکنه .
واسه این مشکل نمیدونم چیکار کنم.
اما مشکل PCIe 3 رو فهمیدم .
AMD>INTEL
28-06-18, 14:06
با تشکر
ببخشید بد توضیح دادم
وقتی با دایرکت ایکس 12 اجرا میکنم جزئیات بازی داغون هست . ( یعنی تظیمات low با high هیچ فرقی نداره )
اما وقتی با دایرکت ایکس 11 اجرا میکنم جزئیات بازی تغییر میکنه . ( با تغییر دادن گرافیک بازی مثلا low با high فرق داره قشنگ معلومه )
این یعنی کارت گرافیک داره با directx11 کار میکنه .
واسه این مشکل نمیدونم چیکار کنم.
اما مشکل PCIe 3 رو فهمیدم .
بالا هم گفتم . این کارت به صورت کامل از DX12 پشتیبانی نمیکنه