ورود

مشاهده نسخه کامل : قید خرید لوازم الکترونیکی را بزنید..

life24
26-06-18, 20:08
با سلام
دوستان من امروز به این نتیجه رسیدم که از اجناس که دارید مراقبت کنید چون فکر کنم خراب بشه کسی نتونه بخره! :1. (29):

این قیمت ها همش در دیجی کالا هست و اگر ارز دولتی تخیصیص داده بودن بهش و ریگی به کفش وارد کننده بود این جور راحت قیمت نمیزد پس مطمئن هست به قیمتش..

پاور 500 وات گرین hp تا دیروز 368000 امروز 575000
کولر سی پی یو نوتوس 200 که 40 یا 50 روز پیش 87 تومن بود.تا دیروز 115 و امروز 195 تومن

باور نکردنی هست :1. (27):

omid2ss
27-06-18, 00:41
اقا فعلا چیزی نخرید

بازار و قیمت ها خیلی نابه سامانه

این افزایش قیمت ها هم الکی و دروغی هست ،، چون نظارتی نیست ،، هرکی داره کار خودشو میکنه

بلاخره خدایی اون بالا هست و همه ی این هارو میبینه.. این دنیا هم بی حساب کتاب ساخته نشده.

این در امدها همه ش حرام هست و در زندگی ادم حتما تاثیر میزاره.

امیدوارم هرچه زودتر این شرایط درست بشه.

خدایا هدایتشون کن

akbar3
27-06-18, 09:32
الانم چیزی نخریم سه چهار ماهه دیگه عمرا بتونیم بخریم.یعنی شما باور دارید چند مدته دیگه اوضاع بهتر میشه؟؟؟!!!!!!

Mahdi_Moosavi
27-06-18, 11:23
با سلام
دوستان من امروز به این نتیجه رسیدم که از اجناس که دارید مراقبت کنید چون فکر کنم خراب بشه کسی نتونه بخره! :1. (29):

این قیمت ها همش در دیجی کالا هست و اگر ارز دولتی تخیصیص داده بودن بهش و ریگی به کفش وارد کننده بود این جور راحت قیمت نمیزد پس مطمئن هست به قیمتش..

پاور 500 وات گرین hp تا دیروز 368000 امروز 575000
کولر سی پی یو نوتوس 200 که 40 یا 50 روز پیش 87 تومن بود.تا دیروز 115 و امروز 195 تومن

باور نکردنی هست :1. (27):

سلام. با سیاست کنونی دولت ترخیص و ثبت سفارش کالا در کمرک بسیار سخت و تقریباً برای اغلب وارد کنندگان قطعه و کالای IT غیرممکن شده. با تداوم این سیاست و کاهش موجودی کالا در بازار متاسفانه بازار دلال ها گرم تر خواهد شد و شاهد افزایش روز افزون قیمت ها خواهیم بود.

اما در مورد قیمت پاور +GREEN GP500B-HP در وب سایت Digikala که متاسفانه تو این روزهای سخت به جای کمک در حال تبدیل شدن به بزرگترین دلال و واسطه کالا IT هست باید خدمتتون عرض کنم که قیمت 575 هزار تومانی این کالا متعلق به فروشنده ثانویه هستش و Digikala واسطه فروش این کالا شده:

Only the registered members can see the linkقید-خرید-لوازم-الکترونیکی-را-بزنید-500b-1-png

برای خرید محصولات گرین به صورت آنلاین پیشنهاد می کنیم از فروشگاه های اینرتنتی meghdadit (Only the registered members can see the link)و Lioncomputer (Only the registered members can see the link) استفاده کنید.

DOOM999
27-06-18, 11:40
سلام. با سیاست کنونی دولت ترخیص و ثبت سفارش کالا در کمرک بسیار سخت و تقریباً برای اغلب وارد کنندگان قطعه و کالای IT غیرممکن شده. با تداوم این سیاست و کاهش موجودی کالا در بازار متاسفانه بازار دلال ها گرم تر خواهد شد و شاهد افزایش روز افزون قیمت ها خواهیم بود.
.

جناب آقای موسوی یه سوال داشتم خدمتتون شاید جاش اینجا نباشه .کیس های X8 Raptor و X9 Predator گرین دوباره تو بازار موجود میشه یا خیر

Mahdi_Moosavi
27-06-18, 11:54
سلام. کیس هایی نام برده سال پیش Discontinue شدند و مدل های Z7 و Z8 جایگزین اونا شدند.

از طرفی به دلیل اینکه واردات کیس کامل توسط گمرک ممنوع شده با پایان موجودی مدل های Z7 و Z8 و از اونجا که این دو مدل جزو معدود کیس های گرین هستند که به صورت کامل وارد کشور می شدند در آینده نزدیک متاسفانه امکان عرضه این کیس ها هم وجود نخواهد داشت.

البته سایر کیس های گرین که به صورت SKD در ایران مونتاژ می شوند در حال حاضر مشکلی برای عرضه اونا وجود نخواهد داشت.