PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل پیغام plugged in discharging لپتاپ ایسوس

scarface98
25-06-18, 03:10
سلام وقت بخیر
من چند ماهی هست که لپتاپ ایسوس مدل R542UN رو خریدم

اصلا زیاد از لپتاپ استفاده نمیکنم که دیروز روشن کردم متوجه شدم لپتاپ شارژ نمیکنه و به 60% میرسه پیغام plugged in discharging میزنه

متاسفانه سرچ کردم و راه حلی برای این موصوع پیدا نکردم و فقط حل مشکل not charging بود که مشکل من نیست

علت یا راه حل از چیست ؟ من اصلا استفاده ای به اونصورت از لپتاپ نکردم و ایا این مشکل شامل گارانتی میشود یا خیر

عکس از پیغام رو میتونید مشاهده کنید :

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
25-06-18, 09:47
سلام وقت بخیر
من چند ماهی هست که لپتاپ ایسوس مدل R542UN رو خریدم

اصلا زیاد از لپتاپ استفاده نمیکنم که دیروز روشن کردم متوجه شدم لپتاپ شارژ نمیکنه و به 60% میرسه پیغام plugged in discharging میزنه

متاسفانه سرچ کردم و راه حلی برای این موصوع پیدا نکردم و فقط حل مشکل not charging بود که مشکل من نیست

علت یا راه حل از چیست ؟ من اصلا استفاده ای به اونصورت از لپتاپ نکردم و ایا این مشکل شامل گارانتی میشود یا خیر

عکس از پیغام رو میتونید مشاهده کنید :

مشکل باتری دارید . چند وقته باتری کار کرده ؟

infernali
25-06-18, 11:11
اگه ویندوز لپ تاپتون ، همون ویندوز ارجینالی هست که از همون اول بود ، یک نرم افزاری در اکثر لپ تاپ های ایسوس هست که جهت افزایش عمر باتری لپ تاپ نصب شده. احتمالاً اون نرم افزار پیغامی داده مبنی بر اینکه آیا شما خواهان افزایش عمر باتری خود هستید یا نه؟ و شما بدون اینکه آن پیغام را بخوانید روی Yes کلیک کردید.
همین اتفاق برای لپ تاپ دوستم که مارکش سونی بود ، افتاده بود و باتری روی 60% می موند. البته من نرم افزارش رو پیدا کردم و اون قابلیت Battery Care رو غیر فعال کردم. حالا شما هم باید اون نرم افزار رو در لپ تاپتون پیدا کنید.
مطمئن باشید که باتری لپ تاپ شما هیچ ایرادی پیدا نکرده. چون چرا روی 60% قفل کرده؟ این همه عدد. حالا چرا 60% ؟

scarface98
25-06-18, 12:37
مشکل باتری دارید . چند وقته باتری کار کرده ؟

4 ماه هست لپتاپ خریدم و اصلا زیاد کار نکردم از لپتاپ که باتری مشکل پیدا کند

scarface98
25-06-18, 12:39
اگه ویندوز لپ تاپتون ، همون ویندوز ارجینالی هست که از همون اول بود ، یک نرم افزاری در اکثر لپ تاپ های ایسوس هست که جهت افزایش عمر باتری لپ تاپ نصب شده. احتمالاً اون نرم افزار پیغامی داده مبنی بر اینکه آیا شما خواهان افزایش عمر باتری خود هستید یا نه؟ و شما بدون اینکه آن پیغام را بخوانید روی Yes کلیک کردید.
همین اتفاق برای لپ تاپ دوستم که مارکش سونی بود ، افتاده بود و باتری روی 60% می موند. البته من نرم افزارش رو پیدا کردم و اون قابلیت Battery Care رو غیر فعال کردم. حالا شما هم باید اون نرم افزار رو در لپ تاپتون پیدا کنید.
مطمئن باشید که باتری لپ تاپ شما هیچ ایرادی پیدا نکرده. چون چرا روی 60% قفل کرده؟ این همه عدد. حالا چرا 60% ؟

نه ویندوزم اورجینال نیست. درواقع ویندوز روش نصب نبود اصلا. خودم نصب کردم
مشکل از باتری هست یعنی؟ تا 59، 60 درصد میرسه قطع میکنه خودش

AMD>INTEL
25-06-18, 13:02
4 ماه هست لپتاپ خریدم و اصلا زیاد کار نکردم از لپتاپ که باتری مشکل پیدا کند

اپدیت بایوس
نصب ویندوز و درایورها را دوباره انجام بدید
توجه داشته باشید درایورها را از سایت سازنده به صورت اپدیت شده نصب کنید

infernali
25-06-18, 13:27
نه ویندوزم اورجینال نیست. درواقع ویندوز روش نصب نبود اصلا. خودم نصب کردم
مشکل از باتری هست یعنی؟ تا 59، 60 درصد میرسه قطع میکنه خودش

خودت جواب رو دادی دیگه.
گفتی تا میرسه به 60 قطع می کنه.
ببین برنامه ای نصب کردی که ویژگی مدیریت مصرف باتری داشته باشه. مثلاً برنامه ای واسه بهینه سازی ویندوز یا رجیستری نصب کردی ولی قابلیت افزایش عمر باتری رو هم داره.
در مورد افزایش عمر باتری این رو بگم که اگر شارژ باتری بین 40 تا 80 درصد باشه ، باتری عمر بیشتری خواهد کرد.
مطمئناً شما برنامه ای دارید که داره این کار رو می کنه و اجازه نمیده شارژ باتری بیشتر از 60% بشه.

scarface98
25-06-18, 15:08
اپدیت بایوس
نصب ویندوز و درایورها را دوباره انجام بدید
توجه داشته باشید درایورها را از سایت سازنده به صورت اپدیت شده نصب کنید

خودت جواب رو دادی دیگه.
گفتی تا میرسه به 60 قطع می کنه.
ببین برنامه ای نصب کردی که ویژگی مدیریت مصرف باتری داشته باشه. مثلاً برنامه ای واسه بهینه سازی ویندوز یا رجیستری نصب کردی ولی قابلیت افزایش عمر باتری رو هم داره.
در مورد افزایش عمر باتری این رو بگم که اگر شارژ باتری بین 40 تا 80 درصد باشه ، باتری عمر بیشتری خواهد کرد.
مطمئناً شما برنامه ای دارید که داره این کار رو می کنه و اجازه نمیده شارژ باتری بیشتر از 60% بشه.

مرسی رفتم گشتم دیدم این نرم افزار هست رو سیستم ، در صورتی اصلا من نصب نکرده بودم. :1. (27):

خوب شد سوال کردم اینجا میخواستم بفرستم نمایندگی :1. (24):

من ویندورم اورجینال نیس و ویندوز دیشب اپدیت کردم ، خیلی کند شده سیستم و موقع بالا اومدن یا خاموش کردن خیلی طول میکشه. راهی هست درست بشه ؟

scarface98
25-06-18, 15:20
یه سوال دیگه هم داشتم . حالا که فهمیدم مشکل از باتری نیست و خیالم راحت شد بذارم رو همین گزینه باشه ؟

Vonarian
25-06-18, 16:02
یه سوال دیگه هم داشتم . حالا که فهمیدم مشکل از باتری نیست و خیالم راحت شد بذارم رو همین گزینه باشه ؟
سلام.
بله بذارید روی همون حالت.
در صورتی که میخواین عمر باتری بهتر بشه حالت دوم و اگر میخواین خیلی بهتر شه حالت سوم.

scarface98
25-06-18, 16:27

من ویندورم اورجینال نیس و ویندوز دیشب اپدیت کردم ، خیلی کند شده سیستم و موقع بالا اومدن یا خاموش کردن خیلی طول میکشه. راهی هست درست بشه ؟

ممنون. برای این راه حلی دارید ؟

infernali
25-06-18, 16:37

دوست من 9 ساله لپ تاپ داره. 3 الی 4 ماه اول اجازه میداد تا 100% شارژ بشه ولی بعدش که متوجه شد قضیه این برنامه های محافظت از باتری چیه. با توجه به اینکه مشکلی هم با این موضوع نداشت. اجازه داد تا فقط 80% از باتریش شارژ بشه. اوایل خرید ، لپ تاپ حدود 1.5 ساعت باتری نگه می داشت ولی الان حدود 45 دقیقه باتری نگه می داره. در عرض 9 سال استفاده فقط 50% ظرفیت باتریش کاهش پیدا کرده.
حالا افراد زیادی را در دانشگاه میدیدم که پس از 3 سال از عمر لپ تاپشون ، باتریشون فقط 10 دقیقه باتری نگه می داره. خنده داره ولی واقعیت داره.
میتونی از تأثیر این روش در عمر باتری ، در اینترنت جستجو کنی و به حرف من برسی. کلاً تصمیم با خودته.
موفق باشی.

مرسی رفتم گشتم دیدم این نرم افزار هست رو سیستم ، در صورتی اصلا من نصب نکرده بودم. :1. (27):

بله. برای رفع کندی ویندوزتون راه هست.
اول شما مدت زمان روشن شدن و خاموش شدن سیستمون رو یک جایی یادداشت کنید تا در آخر ببینیم چقدر بهتر میشه.
خب بسم الله
ابتدا یک اسکرین شات از استارپ آپ تسک منیجر برایم بفرستید.

Benyamin_a76
10-09-18, 22:08
سلام ببخشید دوست عزیز منم با همین مشکل مواجه شدم میشه بفرمایید از کجا پیداش کردین نرم افزار رو؟

AMD>INTEL
11-09-18, 06:15
سایت ایسوس هم باید داشته باشه از اینجاهم میتونی