ورود

مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ بدون سیستم عامل

Arhep
14-06-18, 12:00
سلام دوستان. من یه لپ تاپ تو دیجی کالا پیدا کردم که سیستم عامل نداره و توی توضیحات سیستم عاملش نوشاه Boot - up Linux.
میخوام بدونم هر ویندوز و برنامه ای بخوام میتونم روش نصب کنم؟ ضمن اینکه جایی خوندم کار کردن با لینوکس برای مبتدی ها سخته. درسته؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟

مدل لپ تاپ انتخابیم :
Acer Aspire A715-71G-79YG-15 inch

AMD>INTEL
14-06-18, 12:24
شما میتوانید ویندوز را نصب کنید . وقتی دوباره پارتشین بندی کنید با دیسک نصب ویندوز لینوکس پاک میشه و ویندوز 10 به صورت uefi میتوانید نصب کنید
این لینوکس به دلیل رایگان بودن و اوپن سورس بودن روی لپتاپ نصب میشه . چون در هیچ جای دنیا به دلیل قوانین کپی رایت نمیشه ویندوز کرک شده نصب کرد .
لینوکس دنیای دیگری دارد و ابدا برای مبتدیان نیست . خیلی از بزرگان امنیت و هکرها از لینوکس استفاده میکنند .

Arhep
14-06-18, 14:15
شما میتوانید ویندوز را نصب کنید . وقتی دوباره پارتشین بندی کنید با دیسک نصب ویندوز لینوکس پاک میشه و ویندوز 10 به صورت uefi میتوانید نصب کنید
این لینوکس به دلیل رایگان بودن و اوپن سورس بودن روی لپتاپ نصب میشه . چون در هیچ جای دنیا به دلیل قوانین کپی رایت نمیشه ویندوز کرک شده نصب کرد .
لینوکس دنیای دیگری دارد و ابدا برای مبتدیان نیست . خیلی از بزرگان امنیت و هکرها از لینوکس استفاده میکنند .

ببخشید من متوجه نشدم که آیا با نصب ویندوز 10، دچار مشکل میشم؟ اینکه فرمودین برای مبتدیان نیست میخوام بدونم من ویندوز هم نصب کنم به خاطر اون بوت آپ لینوکسی که نوشته دچار مشکل میشم به عنوان یه مبتدی؟

AMD>INTEL
14-06-18, 14:41
ببخشید من متوجه نشدم که آیا با نصب ویندوز 10، دچار مشکل میشم؟ اینکه فرمودین برای مبتدیان نیست میخوام بدونم من ویندوز هم نصب کنم به خاطر اون بوت آپ لینوکسی که نوشته دچار مشکل میشم به عنوان یه مبتدی؟

اگر درست بخونید نوشته من را در بالا متوجه میشید به راحتی میتوانید ویندوز 10 نصب کنید به صورت uefi
حتی نوشتم پارتشین ها را دیلیت کنید و مجدد بسازید