سلام دوستان مادربردم asus b۱۵۰pro gaming auraهست بایوسش اپدیت کردم بعد از اپدیت سیستم روشن میشه کل قطعات هم روشن هستن ولی هیچ تصویری ندارم صدای بوق بایوس هم نمیاد کلیه مراحل ریست رو هم انجام دادم باطری هم خارج کردم فایده نداشت رم رو که در میارم سیستم روشن میکنم صدای بوق اخطار مادربرد میاد به نظرتون چکار کنم ایسی بایوس باید فلش بشه?
AMD>INTEL
13-06-18, 21:35
سلام دوستان مادربردم asus b۱۵۰pro gaming auraهست بایوسش اپدیت کردم بعد از اپدیت سیستم روشن میشه کل قطعات هم روشن هستن ولی هیچ تصویری ندارم صدای بوق بایوس هم نمیاد کلیه مراحل ریست رو هم انجام دادم باطری هم خارج کردم فایده نداشت رم رو که در میارم سیستم روشن میکنم صدای بوق اخطار مادربرد میاد به نظرتون چکار کنم ایسی بایوس باید فلش بشه?
بله احتمال یا فایل انتخابی شما برای این برد نبوده و باعث شده سیستم بوت نشود یا مورد مشکل در فرایند اپدیت بایوس بوده .
بهترین کار پروگرام بایوس با پروگرامر میباشد . حتما به گارانتی برد مراجعه کنیید
soorena020
13-06-18, 21:42
بله احتمال یا فایل انتخابی شما برای این برد نبوده و باعث شده سیستم بوت نشود یا مورد مشکل در فرایند اپدیت بایوس بوده .
بهترین کار پروگرام بایوس با پروگرامر میباشد . حتما به گارانتی برد مراجعه کنیید
فایل درست زدم اپدیت هم کامل شد بعد ریست تصویر نیومد
P-Ravesh
13-06-18, 23:43
بسیار دقت کن . این مشکل احتمالاً همانطور که برادر عزیزمان AMD>INTEL گفت یا فایل اشتباه دانلود شده یا با نسخه ویندوزت هماهنگ نبوده یا به شکل درست و استاندارد چیپ بایوس آپدیت نشده (مثلاً به شکل ناقص.گاهی برخی مادربردها که چراغ آپدیت بایوس دارند ممکنه به هر دلیلی در میانه آپدیت بایوس چراغ خاموش بشه و کاربر خیال کنه که آپدیت کاملا نصب شده اما در واقعیت ناقص نصب شده . یکبار دیگر با دقت فراوان و حساسیت بالا تمام مراحل آپدیت را بر اساس راهنمایی مادربرد و دانلود نسخه کاملاً دقیق بایوس انجام بده .
AMD>INTEL
14-06-18, 12:19
اگر مشکلی نبود تصویر میداد . قطعا یک مشکلی در انتخاب فایل یا روند اپدیت بایوس داشتی
soorena020
26-06-18, 16:17
فایل فلش از کجا پیدا کنم هر چی سرچ کردم چیزی ندیدم
- - - Updated - - -
Only the registered members can see the linkاین لینکه مدل مادربرده
AMD>INTEL
26-06-18, 18:54
فایل فلش از کجا پیدا کنم هر چی سرچ کردم چیزی ندیدم
- - - Updated - - -
Only the registered members can see the linkاین لینکه مدل مادربرده
الان تصویر نمیده . باید ببری گارانتیش بایوسش رو با پروگرامر بزنه . با فایل هایی که تو سایت هست به طور عادی نمیشه پروگرام کرد . چون هدر دارند و حجمشون از ایسی بایوس بیشتره
soorena020
29-06-18, 10:00
شماره روی ایسی بایوس این هستGD25B128CPIG
AMD>INTEL
29-06-18, 11:07
شماره روی ایسی بایوس این هستGD25B128CPIG
ایسی بایوس کمکی نمیکنه . باید فایل بایوس توسط گارانتی پروگرام بشه
soorena020
29-06-18, 15:10
من هم دنبال همون فایلم
AMD>INTEL
29-06-18, 20:54
من هم دنبال همون فایلم
فایل بایوس سایت باید ادیت بشه یا از یک مادربرد سالم بایوسش کپی گرفته بشه
yure
15-08-18, 19:27
سلام دوستان مشکلم از موقعی شروع شد که خواستم ویندوز یو ای اف ای نصب کنم وارد بویس شدم گزینه لارجری را تغییر دادام ونصب را شروع کردم سسیستم ریست که شد ادامه نصب نرفت بویس را ابدیت کردم وارد ستاپ که شدم دیدم دیکه گزینه لارجری قبلی وجود نداره وبجاش فورس نوشته شده با چند نرم افزار مجدد بویس ابدیت کردم مثل اول نشدوخواستم بویس قدیمی داخل سی دی مادربورد را نصب کنم چون تاریخ قدیمی تر بود اجازه نصب نداد حالا تا وارد بویس میشم وبوت را روی هر گزینه میزارم این پیام را میده لطفا کمکم کنید ممنون میشم پیام سیستم:chssise intruded... fatal error... system Haltedدرضمن مادربورد ایسوس مدل p5e
AMD>INTEL
15-08-18, 19:50
سلام دوستان مشکلم از موقعی شروع شد که خواستم ویندوز یو ای اف ای نصب کنم وارد بویس شدم گزینه لارجری را تغییر دادام ونصب را شروع کردم سسیستم ریست که شد ادامه نصب نرفت بویس را ابدیت کردم وارد ستاپ که شدم دیدم دیکه گزینه لارجری قبلی وجود نداره وبجاش فورس نوشته شده با چند نرم افزار مجدد بویس ابدیت کردم مثل اول نشدوخواستم بویس قدیمی داخل سی دی مادربورد را نصب کنم چون تاریخ قدیمی تر بود اجازه نصب نداد حالا تا وارد بویس میشم وبوت را روی هر گزینه میزارم این پیام را میده لطفا کمکم کنید ممنون میشم پیام سیستم:chssise intruded... fatal error... system Haltedدرضمن مادربورد ایسوس مدل p5e
یک تاپیک جدید بزنید با مشخصات دقیق مادربرد و قطعات