PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل کند بودن هارد لپتاپ

Ramin65k
13-06-18, 18:04
سلام
من 4 ماه پیش یه لپتاپ ایسر vx5-591 خریدم که هارد 5400 روشه .جدیدا خیلی کند شده
با hdtune تست کردم نتیجه اینه

Only the registered members can see the link

چرا اینجوریه ؟

Ramin65k
13-06-18, 18:13

AMD>INTEL
13-06-18, 19:21

هارد را باید یکبار فرمت کامل کنی . اگر درست نشد باید عوض بشه .هاردهای توشیبا وافعا سرطان هستند و مشکلات مکانیکال و کندی دارند .بهتره با سیگیت یا وسترن بلو عوض بشه

Ramin65k
20-06-18, 15:55
هارد را باید یکبار فرمت کامل کنی . اگر درست نشد باید عوض بشه .هاردهای توشیبا وافعا سرطان هستند و مشکلات مکانیکال و کندی دارند .بهتره با سیگیت یا وسترن بلو عوض بشه

یه مشکل دیگه هم هست
وقتی با لپتاپ یه کاری انجام میدم مثلا دانلود یا وب گردی اهنگ که پلی میکنم بعضی وقتها شروع میکنه خش خش کردن یا کند شدن ریتمش . با توجه یه اینکه سی پی یو i7 و رم 8 هست این مشکل هم از هاردشه؟

AMD>INTEL
20-06-18, 19:58
یه مشکل دیگه هم هست
وقتی با لپتاپ یه کاری انجام میدم مثلا دانلود یا وب گردی اهنگ که پلی میکنم بعضی وقتها شروع میکنه خش خش کردن یا کند شدن ریتمش . با توجه یه اینکه سی پی یو i7 و رم 8 هست این مشکل هم از هاردشه؟

این همون مشکله

life24
20-06-18, 20:13

سلام
منم چنین مشکلی دارم و توشیبا هم نیست من احساس میکنم کلا هارد 5400 دیگه برای لپ تاپ جواب نمیده. بعد از چند وقت هم کند میشه و باید عوض بشه.

AMD>INTEL
20-06-18, 20:59
سلام
منم چنین مشکلی دارم و توشیبا هم نیست من احساس میکنم کلا هارد 5400 دیگه برای لپ تاپ جواب نمیده. بعد از چند وقت هم کند میشه و باید عوض بشه.

بحث سرعت نیست . هارد لپتاپ مشکلات کندی پیدا میکنند . گاهی با LOW LEVEL FORMAT حل میشوند و گاهی هم نه
هاردهای وسترن بلو با این روش مشکل سرعتشون حل میشه
ولی توشیبا و هیتاچی به دلیل مشکلات همیشگی برطرف نمیشه و باید جایگزین بشوند