PDA

مشاهده نسخه کامل : نیازمند اطلاعات در مورد پشتیبانی اس اس دی از TRIM

hamed_eminem
02-06-18, 19:16
سلام دوستان
اس‌اس‌دی سامسونگ 850 از TRIM پشتیبانی میکنه اما 860 نه.
خواهش میکنم در اینباره توضیح مختصر بدید که این TRIM به چه دردی میخوره و بودن یا نبودنش چه تاثیری بر روی سیستم داره؟
به عبارت دیگر این قضیه مهمه برای خرید اس اس دی؟

ممنون از همتون

hamed_eminem
02-06-18, 19:24
تو نت مطالعه کردم که نوشته بود برای اینکه کندی سرعت در زمان نوشتن اطلاعات روی SSD ها را تجربه نکنیم به تکنولوژی TRIM نیازمند هستیم
خوب پس اس اس دی 850 از 860 بهتر نیست؟
همچنین 850 دارای 512 مگابایت حافظه رم از نوع LPDDR3 هست

AMD>INTEL
02-06-18, 19:27
دستور TRIM: اجرا شدن این دستور نیاز به پشتیبانی همزمان سیستم عامل‌های چون ویندوز ۷ یا MAC OS X ۱۰. ۶. ۸ و Firmware به کار رفته در SSD را دارد. نحوه عملکرد آن هم بدین صورت است که همزمان با پاک کردن یک داده توسط کاربر اینبار علاوه بر اطلاع سیستم عامل، به کمک فرستاده شدن دستور TRIM به کنترلر SSD، صفحات مورد نظر فوراً غیر معتبر شناخته شده و عملیات احیای صفحات (که قبلاً توضیح داده شد) بر روی آن‌ها انجام می‌شود و در آینده در صورت نیاز به نوشتن مجدد به دلیل عدم نیاز به پاک کردن صفحات و به طبع آن کل بلاک، عملیات نوشتن با حداکثر سرعت انجام می‌شود.

SSD چیست؟ (آشنایی با ساختار، نحوه کار و تکنولوژی‌های حافظه‌های SSD به زبان ساده اما تخصصی) (Only the registered members can see the link)

hamed_eminem
02-06-18, 19:47
دستور TRIM: اجرا شدن این دستور نیاز به پشتیبانی همزمان سیستم عامل‌های چون ویندوز ۷ یا MAC OS X ۱۰. ۶. ۸ و Firmware به کار رفته در SSD را دارد. نحوه عملکرد آن هم بدین صورت است که همزمان با پاک کردن یک داده توسط کاربر اینبار علاوه بر اطلاع سیستم عامل، به کمک فرستاده شدن دستور TRIM به کنترلر SSD، صفحات مورد نظر فوراً غیر معتبر شناخته شده و عملیات احیای صفحات (که قبلاً توضیح داده شد) بر روی آن‌ها انجام می‌شود و در آینده در صورت نیاز به نوشتن مجدد به دلیل عدم نیاز به پاک کردن صفحات و به طبع آن کل بلاک، عملیات نوشتن با حداکثر سرعت انجام می‌شود.

SSD چیست؟ (آشنایی با ساختار، نحوه کار و تکنولوژی‌های حافظه‌های SSD به زبان ساده اما تخصصی) (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL جان به نظر شما 860 بگیرم یا 850 ؟
میخوام در لپ تاپ استفاده کنم . هارد لپ تاپ هم با کدی جای درایو نوری میزارم .
به خاطر حمل و نقل نمیتونم هارد را به صورت اکسترنال استفاده کنم.

این دیگه آخرین سوال
دستت درد نکنه

AMD>INTEL
02-06-18, 20:18
AMD>INTEL جان به نظر شما 860 بگیرم یا 850 ؟
میخوام در لپ تاپ استفاده کنم . هارد لپ تاپ هم با کدی جای درایو نوری میزارم .
به خاطر حمل و نقل نمیتونم هارد را به صورت اکسترنال استفاده کنم.

این دیگه آخرین سوال
دستت درد نکنه

من پیشنهادم 850 هست . جوابش هم پس داده