43% of U.S. families can't afford basics of middle class life (Only the registered members can see the link)
تیکه ای از سند :
Nearly 51 million households don't earn enough to afford a monthly budget that includes housing, food, child care, health care, transportation and a cell phone, according to a study (Only the registered members can see the link) released Thursday by the United Way ALICE Project. That's 43% of households in the United States.
نزدیک 51 میلیون خانوار (150 میلیون نفر با احتساب 3 نفر در خانواده) به اندازه ی کافی بودجه ی ماهانه که شامل تهیه ی مکان ، غذا ، مراقبت از فرزند ، مراقبت از سلامتی ، حمل و نقل و تلفن باشد را بدست نمیاوردند ، طبق مطالعه ای که پنجشنبه ، توسط پروژه ی "United Way ALICE" منتشر شد
43 درصد خانوارها در ایالات متحده
The figure includes the 16.1 million households living in poverty, as well as the 34.7 million families ...... Asset Limited, Income Constrained, Employed. This group makes less than what's needed "to survive in the modern economy."
تصویر (یا تعداد) شامل 16.1 میلیون خانوار (48 میلیون نفر) در فقر زندگی میکنند ، همچنین 34.7 میلیون خانوار ، دارایی محدود شده ، شغل و درآمد محدودی دارند . این گروه کمتر از چیزهایی که نیاز دارند (استفاده میکنند) تا در اقتصاد مدرن ، زنده بمانند
"Despite seemingly positive economic signs (Only the registered members can see the link), the ALICE data shows that financial hardship is still a pervasive problem," said Stephanie Hoopes, the project's director.
مدیر پروژه ، "Stephanie Hoopes" گفت :
با وجود علائم اقتصادی ظاهرا مثبت ، اطلاعات پروژه ی "United Way ALICE" نشان میدهد که سختیِ مالی ، هنوز یک مشکل فراگیر هست
منبع : cnn.com و unitedwayalice.org
زمان انتشار خبر : May 18, 2018 (تقریبا 2 هفته ی پیش)
امیر ازادی
01-06-18, 18:51
من باور نمیکنم صحت داشته باشه. بزرگترین اقتصاده دنیا.افتضاح نمیتونه باشه. اونم پنحاه درصد.
ghiassie
01-06-18, 22:36
سلام
توی این تاپیک مستنداتی درباره ی اقتصاد کشورهای غربی را میذارم (اقتصادی که خیلی ها فکرشو هم نمیکنن چنین افتزاح باشه) .
43% of U.S. families can't afford basics of middle class life (Only the registered members can see the link)
تیکه ای از سند :
Nearly 51 million households don't earn enough to afford a monthly budget that includes housing, food, child care, health care, transportation and a cell phone, according to a study (Only the registered members can see the link) released Thursday by the United Way ALICE Project. That's 43% of households in the United States.
نزدیک 51 میلیون خانوار (150 میلیون نفر با احتساب 3 نفر در خانواده) به اندازه ی کافی بودجه ی ماهانه که شامل تهیه ی مکان ، غذا ، مراقبت از فرزند ، مراقبت از سلامتی ، حمل و نقل و تلفن باشد را بدست نمیاوردند ، طبق مطالعه ای که پنجشنبه ، توسط پروژه ی "United Way ALICE" منتشر شد
The figure includes the 16.1 million households living in poverty, as well as the 34.7 million families ...... Asset Limited, Income Constrained, Employed. This group makes less than what's needed "to survive in the modern economy."
تصویر (یا تعداد) شامل 16.1 میلیون خانوار (48 میلیون نفر) در فقر زندگی میکنند ، همچنین 34.7 میلیون خانوار ، دارایی محدود شده ، شغل و درآمد محدودی دارند . این گروه کمتر از چیزهایی که نیاز دارند (استفاده میکنند) تا در اقتصاد مدرن ، زنده بمانند
"Despite seemingly positive economic signs (Only the registered members can see the link), the ALICE data shows that financial hardship is still a pervasive problem," said Stephanie Hoopes, the project's director.
با وجود علائم اقتصادی ظاهرا مثبت ، اطلاعات پروژه ی "United Way ALICE" نشان میدهد که سختیِ مالی ، هنوز یک مشکل فراگیر هست
بهتر نیست ابتدا هدف و نیتتون از ارائه این آمار رو عنوان بفرمایید؟
تا دیروز که حضرات و اعیان و انصارشون صبح تا شب تلاش میکردن که به مردم ثابت کنن که وضعشون خوبه و زندگیشون سراسر رفاه و خوشبختیه و اگر خودشون اینو حس نمیکنن علتش پرتوقعی خودشونه. حالا که دیگه قضیه اونقدر حاد شده و اکثریت مردم از پس تامین مخارج اولیه زندگی بر نمیان فوکوس کردن روی آمار و ارقامی که در نهایت نتیجه بگیرن بابا این فقط مشکل شما نیست اون آمریکای جهانخواری که قبله آمال اکثریت ژن خوبها هم هست وضعش بدتره!!!
البته این دوست عزیز هیچ اشاره ای نکردن که این بررسی بر مبنای چه شاخص هایی بوده و اگر با همون معیارها اقتصاد ایران رو بررسی کنیم چند درصد مردم ایران میتونن از پس مخارج زندگی بر بیان.
کاش حداقل ترجمه درستی از متن ارائه میشد که امیدوار میشدیم در پس انتشار این مطلب و فارغ از نیت این هموطن حداقل فهم درستی از مطلب حاصل شده!!! به عنوان نمونه ایشون ترجمه کردن که "
این گروه کمتر از چیزهایی که نیاز دارند (استفاده میکنند) تا در اقتصاد مدرن ، زنده بمانند" که معادل فارسیش میشه"این گروه درامدی کمتر از آنچه که برای زندگی در اقتصاد مدرن لازم است دارند"
omid2ss
01-06-18, 23:23
این اطلاعات درسته
اون طرف هیچ خبری نیست......همه میگن ما که میریم اون طرف ...
اونجا خیلی بهتره....اونجا پول هست.....
نه بابا....
اونجا هیچ خبری نیست.ما اطلاعی از وضعشون نداریم.....
بعضی ها بقیه رو تحریک میکنن که اون طرف خیلی خوبه........
نه......اصلانم اینطور نیست..........
من چندوقت پیش اعترافات یه خواننده ی اونور ابی رو گوش دادم : رفته بود برا تست خوانندگی تو بهترین کشور دنیا
میگفت که همش ظاهرش خوبه ...کلی هم فیلم و مستند ارایه داد.....
P-Ravesh
01-06-18, 23:26
اما در عوض صد در صد مردم ایران تو پول غلط میزنن و از فرط پولداری دیگه به پول رغبت ندارن به همین جهت یارانه میگیرن برای زندگی . از بس که خاویار و گوشت خوردن دیگه از غذا بیزارن و همشون سعی میکنن سوءتغذیه داشته باشن تا کمی از زیان پول زیاد و غذای پر از گوشت و خاویار شون کم بشه چرا که فهمیدن مسولین کشوری صبح و ظهر و شام نان خالی میخورن برای خود سازی یا نهایتاً اگر خیلی اسراف کنن دوتا تخم مرغ نیمرو میکنن و با پنیر میخورن چون فهمیدن غرب پر خور فرو پاشیده و دیگه وجود نداره .. وقتی بچه بودن (همون موقع که خانه ها پر جمعیت بود)چون پول زیادی از جیب باباشون بیرون میریخت و زیر دست و پا له و فرسوده میشد و مامانشان هم که پول رو با کاغذ باطله همیشه اشتباه میگرفت(از بس که فراوان بود)هنگام جارو کشیدن خانه ، پولها رو هم میریخت سطل آشغال . به همین علت نسل جوان یا انگیزه بچه ندارن یا تک فرزند هستند چون نمیخوان پولهایی که مدام از جیب بابا بیرون میریزه زیردست وپا بمانه و راهی سطل آشغال بشه . خلاصه هر چی بگم از پولداری این مردم کم گفتم . کافیه یک ساعت در اداره پشت میز بشینه تا به اندازه یک سال آمریکاییهای گرسنه و بدبخت پول دربیاره . خود شما بهتر از من میدانید چرا که در این کشور زندگی میکنید و میدانید که حتی مریخیها هم حسرت زندگی در بهشت ما را می خورند چه برسه به انسانهای کره زمین . فقط خواهشی از شما پولدارهای عزیز دارم و آنهم این است که پولهای اضافه رو دور نریزید بدین به آمریکاییهای فقیر و بدبخت تا از گرسنگی نمیرن و دعا به جان شما بکنند . چه میشه کرد بیچاره ها شانس نداشتن و در کشور ما زاییده نشدند طبق آمار ، 2000 درصد مردم بدبخت آمریکا گفتن حاضر بودن دست وپا نمیداشتند اما در سرزمین رویایی ایران زندگی میکردند . خدایا به خاطر بوجود آوردن سجاد از تو بسیار سپاسگزاریم .
SajjadKhati
02-06-18, 00:45
سلام به همگی
فقط واسم خیلی جالبه
دشمن خودش هم (با رسانه ی اصلی اش) میاد میگه آقا من وضعم این جوری هه ، یه عده ای میگن تو داغی حالیت نیست چی میگی!!
این تاپیک هم واسه وضعیت ایران نیست . درباره ی وضعیت ایران اصلا چیزی نگفتم . همه وضع شو میدونن که در چه حدی هه ولی اغلب ، وضع و حد کشورهای غربی رو نمیدونن که این تاپیک ، با ارائه ی اسناد خود غربی ها در اقتصاد خودشونه
من هم بیشتر از این ، نظر خودمو نمیگم . نظرمو با اسناد معتبر ارائه میکنم
ghiassie
02-06-18, 00:49
من کاری ندارم اونور خوبه یا بد چون من اینورم. ضمن اینکه چون اونور واسه فلان خواننده فرش قرمز پهن نکردن پس جای بدیه منطق بسیار محکمیه که من باش درگیر نمیشم!!!
حرف من اینه که اینجا اینقدر سطح زندگی بالاست که هیچکی برای سیر کردن شکمش به شغل شریف کپی پیست کردن مطلب با هدف وارونه جلوه دادن حقیقت رو نمیاره!!!
حرف من اینه که اینجا اینقدر اوضاع خوبه که هیچکس مجبور نیست از راه دین فروشی و ریا نیازهای اولیه زندگیش رو تامین کنه!!!
حرف من اینه که اینجا به حدی مدیریت قویه که پولها فقط خرج پیشرفت جامعه میشه و ذره ای از بودجه کشور توی جیب کسایی نمیره که وظیفه شون صرفا تایید حرفهای باطل همکاران خودشونه!!!
حرف من اینه که اینجا هیچکس مجبور نیست شرافتش رو زیر پا بذاره و خزعبلاتی رو بیان کنه که بهش دیکته کردن!!!
متاسفانه شما هنوز نفهمیدید که اگر تمام دنیا رو گند برداره و اونقدر بوی گندش بزنه بالا که نیازی نباشه شما خودتونو تو زحمت بندازید برای اثباتش باز هم اعتبار شما همینقدر اندک خواهد اند و نمیتونید با بی اعتبار کردن دیگران خودتون رو موجه کنید. شما نفهمیدید که در مقام مقایسه نیست که شما تضعیف میشید. شما تمام شرایط لازم برای عدم مقبولیت رو یکجا در خودتون جمع کردید و میخواید با توسل به زور و اجبار محبوبیت کسب کنید!!!
عجب نوابغی هستید شما که حتی ساده ترین قوانین طبیعت رو هم درک نکردید و از فهم فلسفه خلقت دم میزنید!!!!
ghiassie
02-06-18, 01:17
سلام به همگی
فقط واسم خیلی جالبه
دشمن خودش هم (با رسانه ی اصلی اش) میاد میگه آقا من وضعم این جوری هه ، یه عده ای میگن تو داغی حالیت نیست چی میگی!!
این تاپیک هم واسه وضعیت ایران نیست . درباره ی وضعیت ایران اصلا چیزی نگفتم . همه وضع شو میدونن که در چه حدی هه ولی اغلب ، وضع و حد کشورهای غربی رو نمیدونن که این تاپیک ، با اراده ی اسناد خود غربی ها در اقتصاد خودشونه
من هم بیشتر از این ، نظر خودمو نمیگم . نظرمو با اسناد معتبر ارائه میکنم
دشمن؟
کاملا حسن نیت شما مشخص شد.
همون دشمن میگه مسوولین ایران دارن پولهای مردم رو اتیش میزنن. چرا در این موارد حرف دشمن باد هواست؟ چرا فقط همون چیزی که میتونه به نفعتون باشه رو میبینید؟ چرا این رو نمیبینید که اگه یه موسسه ای جرات کنه و اماری از اوضاع بد اقتصادی بده به جرم سیاهنمایی دودمانش رو به باد میدن اما دشمن شما اینقدر جنبه داره که اشتباهاتش رو هم بهش بگن؟
البته من با شما حرفی ندارم چون شما توی میدان جنگ هستید و اسلحه دستتونه و من میخوام از منطق و فهم صحبت کنم که هیچ سنخیتی با میدان جنگ نداره.
یک عده انسان بی فکر و منطق که مدام هم شانتاژ بشن برای هیچ هدفی جز دریدن کسانی که سر راه قرار میگیرن اجیر نمیشن و شکی نیست که شما میتونید با توسل به همون یک کلمه "دشمن" 80 میلیون ایرانی رو قلع و قمع کنید و حتی یک لحظه هم دچار عذاب وجدان نشید. البته من واقعا شما رو به عنوان دشمن نگاه نمیکنم چون یقین دارم شما با فکر این کارها رو نمیکنید. شما مسخ شدید و دقیقا مثل رباتی که از جای دیگه کنترل میشه صرفا کاری رو میکنید که بهتون دستور میدن.
SajjadKhati
02-06-18, 06:42
دشمن؟
کاملا حسن نیت شما مشخص شد.
همون دشمن میگه مسوولین ایران دارن پولهای مردم رو اتیش میزنن. چرا در این موارد حرف دشمن باد هواست؟ چرا فقط همون چیزی که میتونه به نفعتون باشه رو میبینید؟ چرا این رو نمیبینید که اگه یه موسسه ای جرات کنه و اماری از اوضاع بد اقتصادی بده به جرم سیاهنمایی دودمانش رو به باد میدن اما دشمن شما اینقدر جنبه داره که اشتباهاتش رو هم بهش بگن؟
البته من با شما حرفی ندارم چون شما توی میدان جنگ هستید و اسلحه دستتونه و من میخوام از منطق و فهم صحبت کنم که هیچ سنخیتی با میدان جنگ نداره.
یک عده انسان بی فکر و منطق که مدام هم شانتاژ بشن برای هیچ هدفی جز دریدن کسانی که سر راه قرار میگیرن اجیر نمیشن و شکی نیست که شما میتونید با توسل به همون یک کلمه "دشمن" 80 میلیون ایرانی رو قلع و قمع کنید و حتی یک لحظه هم دچار عذاب وجدان نشید. البته من واقعا شما رو به عنوان دشمن نگاه نمیکنم چون یقین دارم شما با فکر این کارها رو نمیکنید. شما مسخ شدید و دقیقا مثل رباتی که از جای دیگه کنترل میشه صرفا کاری رو میکنید که بهتون دستور میدن.
شما هم اسناد همون دشمن ها را درباره ی آتیش زدن پول توسط مسئولین ، بذارید . همینطور اسناد بر باد دادن دودمان را بذارید .... (البته در یک تاپیک دیگه)
ghiassie
02-06-18, 07:29
شما هم اسناد همون دشمن ها را درباره ی آتیش زدن پول توسط مسئولین ، بذارید . همینطور اسناد بر باد دادن دودمان را بذارید .... (البته در یک تاپیک دیگه)
همونطور که عرض کردم مشکل شما ریشه ای تر از این حرفهاست.مشکل شما اینه که فکر نمی کنید و زمانیکه تفکر نباشه استنتاج و فهمی هم وجود نداره و در غیاب اینها همیشه باید شخص ثالثی چیزی بگه. و بر همین مبنا هم هست که سند و مدرک طلب میکنید. اگر مصاحبه پمپئو با صدای امریکا رو گوش کنید سند این حرف رو مشاهده خواهید کرد اما نکته مهمی که شما ازش غافلید اینه که نیازی نیست اقای فلانی چنین ادعایی رو مطرح کنه که ما متوجه این قضیه بشیم. اگر شما اطلاعات مختصری از اقتصاد و تعریف پول داشتید خیلی زودتر از پمپئو متوجه این مسئله میشدید. اینکه در عرض یک شب ارزش ریال نصف بشه چه معنای داره غیر از اینکه نصف دارایی مردم ایران از بین رفته؟ سیاستهای غلط چه کسی به این اتفاق منتهی شده؟ چه سندی معتبر تر از چیزهایی که در ایران در جریان هست میخواید؟ دیگه ماشالا هزار ماشالله اختلاس های زیر هزار میلیارد که اینقدر عادی شده که مردم هم هیچ حساسیتی به این مسئله نشون نمیدن.
در مورد اشاره مدام شما به ارائه سند لازمه به عرض برسونم که این منطق کودکانه فقط به درد کسانی میخوره که دنبال پنهان کردن واقعیت هستن چون هر چه دوست دارن میکنن و تمام اسناد احتمالی رو هم از بین میبرن و تصور میکنن با این شیوه میتونن واقعیات رو پنهان کنن. اما مشکل اینجاست که مردم زیادی توی جامعه هستن که ضریب هوش و فهمشون بیشتره و گول این حقه بازیها رو نمیخورن و حافظه شون هم اونقدر ضعیف نیست که خط و نشانهای قوه قضاییه برای منتقدان و بگیرو ببند روزنامه نگارها و باقی منتقدین رو فراموش کنن.
ATER
02-06-18, 11:00
به نظر بنده هم دروغ هست یا خیلی دور از واقعیت
میشه گفت بهترین جای برای این که ببنید وضیعت اقتصادی و... هر کشوری چطور هست این سایت (Only the registered members can see the link) هست
سایت numbeo میاد از خود مردم آنلاین آمار میگیره و نتیجه رو اعلام میکنه
بین 60 کشور پر جمعیت دنیا بعد از ویتنام و مصر ایران بد ترین کیفیت زندگی رو داره
شاخص های در نظر گرفته شده اصلی قدرت خرید ، امنیت داخلی ، میزان سلامتی (روحی و فیزیکی) ، میزان آلودگی هوا ، ترافیک ، جمعیت تراکم جمعیت ،هزینه زندگی هست
امریکا از رتبه 9 و ایران 58 هستن (از 60کشور)
توی کشوری زندگی میکنیم که توی یک سال قدرت نظامیش (طبق گفته سایت global fire power) از رتبه 21 میشه 13 و اسرائیل ، عربستان و.. و پیش سر میزاره واقعا معجزه هست این ولی چه فایده که ده برابر همین میزان کیفیت زندگی مردم میاد پایین. کاملا مشخصه اون سرمایه و هزینه ای که باید خرج بشه که کیفیت زندکی مردم بهتر بشه و مردم به رفاه برسن داره جای دیگه خرج میشه
بی ارزش ترین پول دنیا رو داریم ، قدرت خرید خیلی خیلی پایینی داریم (ماهی 1120 میگیری با روزی تقریبا 12 ساعت کارکردن که به زور به زندگی بخور نمیری میرسه)
8 نفر رو میشناسم از ایران رفتن دوست ، فامیل دور و نزدیک 1 نفرشون هم نگفته ایران بهتر از این جا بود ، اون کسی هم که میره و برمیگرده میگه اونجا بد بوده قطعا از نظر روحی کم آورده (احساس تنهایی که ریشه در سبک زندگی ایرانی ها داره)
2 تا از خاله هام ایتالیا (هر دو راضی جوری که رفتن گقتن هرگز برنمیگردن)
یکی از فامیل های دور امریکا ( خیلی راضی توی 3 سال یه نمایشگاه ماشین زده الان داره عشق و حال میکنه ؛ البته طرف بیزنس منی هست برای خودش )
یکی از دوستام دانشگاه توی ونکوور درس میخونه همین الان داره اقدام میکنه که اقامت دائم و بعد ملیت کانادایش رو بگیره انقدر که راضیه.
نه رفتید ، ندیدید ، نه شنیدید (فقط چیزی که اخبار تلوزیون ملی گفت رو شنیدید)
توی اروپا زمان رفت و برعگش هم جز ساعت کاری شده جدیدن ، اون وقت ما داریم اینجا روی 9-10 ساعت کار میکنیم و 2.5 تا 3 ساعت هم توی راه هستیم
اصلا همه بدن هستن ما خوبیم ، ایران بهترین کشور دنیا :lol:
SajjadKhati
02-06-18, 13:34
به نظر بنده هم دروغ هست یا خیلی دور از واقعیت
میشه گفت بهترین جای برای این که ببنید وضیعت اقتصادی و... هر کشوری چطور هست این سایت (Only the registered members can see the link) هست
سایت numbeo میاد از خود مردم آنلاین آمار میگیره و نتیجه رو اعلام میکنه
بین 60 کشور پر جمعیت دنیا بعد از ویتنام و مصر ایران بد ترین کیفیت زندگی رو داره
شاخص های در نظر گرفته شده اصلی قدرت خرید ، امنیت داخلی ، میزان سلامتی (روحی و فیزیکی) ، میزان آلودگی هوا ، ترافیک ، جمعیت تراکم جمعیت ،هزینه زندگی هست
امریکا از رتبه 9 و ایران 58 هستن (از 60کشور)
سلام
ممنون ازتون که با سند صحبت میکنین
ولی سایتی که اراده کردین ، قسمت about یا توضیحی داده باشه که به کدوم نهاد یا جایی وابسته هست ، نداره تا میزان اعتبارش مشخص بشه (حداقل من ندیدم)
به هر حال ، من طبق آمار همون سایت ، که آمار سال 2012 اش اینه :
Only the registered members can see the link
و آمار سال 2018 اش اینه :
چند تا سئوال دارم :
1) قدرت خرید ایران در سال 2012 مقدار 46.38 بود و در سال 2018 مقدار 45.60 هست . اگه این سایت ، اطلاعات شو از مردم میگیره ، پس از چه قشری از مردم گرفت که قدرت خرید شون تقریبا فرقی نکرده؟!
2) هزینه ی زندگی در سال 2012 مقدار 54.32 بود و در سال 2018 مقدار 34.56 هست . یعنی الان نسبت به سال 2012 هزینه ی زندگی مردم ایران کاهش 1.57 درصدی داشته !!
شما از همون مردم ای که میگین این سایت اطلاعات شو ازشون میگیره ، همین مسئله را بپرسید
ضمن اینکه نسبت فقر و ... در شاخص هاش نیست
باز هم به هر حال ، این آمار در شاخص های مختلف برای کشورهای مختلف از همین سایتی هست که اراده دادین :
Only the registered members can see the link dex
در پایان هم ممنون از اینکه با سند حرف زدید
ATER
02-06-18, 16:39
سلام
ممنون ازتون که با سند صحبت میکنین
ولی سایتی که اراده کردین ، قسمت about یا توضیحی داده باشه که به کدوم نهاد یا جایی وابسته هست ، نداره تا میزان اعتبارش مشخص بشه (حداقل من ندیدم)
به هر حال ، من طبق آمار همون سایت ، که آمار سال 2012 اش اینه :
و آمار سال 2018 اش اینه :
چند تا سئوال دارم :
1) قدرت خرید ایران در سال 2012 مقدار 46.38 بود و در سال 2018 مقدار 45.60 هست . اگه این سایت ، اطلاعات شو از مردم میگیره ، پس از چه قشری از مردم گرفت که قدرت خرید شون تقریبا فرقی نکرده؟!
2) هزینه ی زندگی در سال 2012 مقدار 54.32 بود و در سال 2018 مقدار 34.56 هست . یعنی الان نسبت به سال 2012 هزینه ی زندگی مردم ایران کاهش 1.57 درصدی داشته !!
شما از همون مردم ای که میگین این سایت اطلاعات شو ازشون میگیره ، همین مسئله را بپرسید
ضمن اینکه نسبت فقر و ... در شاخص هاش نیست
باز هم به هر حال ، این آمار در شاخص های مختلف برای کشورهای مختلف از همین سایتی هست که اراده دادین :
Only the registered members can see the link dex
در پایان هم ممنون از اینکه با سند حرف زدید
آمارش رو از جایی نمیگیره
خود مردم میرن توش و یه فرومی رو پر میکنن که مثلا قیمت بیلیت متر چقدر هست توی شهر شما ، ماهانه چقدر حقوق میگیری و....
من یه بار داشتم پر میکردم میدیدم زده اکثرا با ایرانسل و همراه اول و شاتل و.. وصل شدن و رای دادن
و من آخرین بار میخواستم پر کنم (بعد از گرونی دلار) حقوق ماهانه رو اجازه نمیداد بزنم میگفت خیلی از میزانی که بقیه تهرانی های زدن کم تر هست و باید این موضوع مورد برسی قرار بگیره که شما اطلاعات دروغ نباشه (چون پول ایران بی ارزش ترین شد یهو )
فکر کنم حدود 2 ماهی زمان ببره تا ببین همه دارن حقوق ها رو پایین تر میزنن که سطح حقوق رو تغیر بدن و ...
تا 6 ماه پیش با یک ماه حقوق من میتونستم یه سی پی یو 8600k بخرم و هزینه راه برای رفت و امد به محل کار هم بزارم کنار ولی الان با کل حقوقم 200 تومن هم بزارم روش نمیتونم بخرم :| (تازه سال جدید هست و حقوق ها بیشتر هم شده)
این کاهش قدرت خرید نیست پس چی هست
همه رسانه ها فقط و فقط میگن ما خوبیم چه ایران چه امریکا چه پشمک مش ماشاالله ولی واقعیت در آخر همون هست که خودتون توش زندگی میکنید.
با ماهی 1120 نمیشه هم کرایه خونه داد ، هم قبض داد هم خوراک داشت و...
خدا بیامرزه پدر بزرگم میگفت اون زمان 1 نفر کارمیکرد خرج 10 نفر رو میداد الان 10 نفر کارمیکنن ولی خرج یکی رو هم نمیتونن بدن.
بله هزینه کاهش داشته اونم در درآمد نسبت به مواد خوراکی ، مسکن آب برق گاز تا نمیرن ولی چون ارزش پول ملی امده پایین قدرت خرید هم امده پایین (که میگم تا 2-3 ماه دیگه بروز میشه ولی معمولا 6 ماه رو میانگین میگیره این سایت)
در کالیفرونیا حداقل دست مزد ساعتی 10 دلار هست (تازه اونم برای سال 2016) برای 5 روز کاری در هفته و 8 ساعت کار در روز میتونید توی این سایت (Only the registered members can see the link) بخونید
نهایت مالیاتی که از طرف میگیرن 10% از حقوق ماهانش هست توی این سایت بخونید (Only the registered members can see the link)
پس شد ساعتی 10.5 دلار روزی 8 ساعت میشه 22 روز ضرب در 8 ساعت ضرب 10.5 دلار منفی 10% که میشه ماهی 1660 دلار روند
برای کسی که کم ترین دست مزد رو میگیره نه کسی که تحصیلات داره ، نه کسی که از خودش کار داره ، نه کسی که سابقه داره
اون خبری هم که گذاشتید نداشتن نسبت به سبک زندگی امریکایی رو میگه ، نه سبک زندگی ایرانی که رفته رفته مردم جای گوشت ، مرغ ، میوه و.. رو به نون و برنج دادن تا بتونن خودشون رو سیر کنن.
ربی که 10 کیلیو گوجه میخواد تا بشه یه قوطی قیمتش از خود 10 کیلیو گوجه کم تر هست (چون بیشترش موادشیمیایی هست تا گوجه) کافیه برید از کسایی که رب خونگی درست میکنن رب بخرید تا قیمت دستتون بیاد (جریان آب لیمو و.. هم همین هست)
قیمت ماشین kia optima 2017 تو امریکا (Only the registered members can see the link 8Tajfo3kHILMzt-F6wqPAiW7oEprdlH0OCkaAnuaEALw_wcB)بین 2200 تا 26000 دلار هست یعنی بین 15 تا 16 برابر حقوق یه کارگر همین ماشین توی ایران (Only the registered members can see the link) 220 میلیون تا 240 میلیون هست یعنی بین 205 تا 215 برابر حقوق یه کارگر.
یعنی گدا باشی توی امریکا روزی 20 دلار هم بندازن جلوت از یه کارگر ایرانی درآمد ماهانت بیشتر هست :|
بله عزیز اون خبر نسبت به سبک زندکی امریکایی هست وگرنه همون ها بخوان به سبک زندگی ایرانی خرج کنن میشن همون بچه پولدار های خودمون :lol:
DOOM999
02-06-18, 18:47
دوتا از پسر داییهام که الان کانادا هستند و زندگی خوبی دارن و کارشون تو حیطه عمران و شهرسازی هست راضیا فقط میگن حجم کار اینجا زیاده
ولی سجاد جان تو ایران کاری نیست که اصلا حجم داشته باشه الان 90 درصد دوستای من که همه بالای 30 سالن بیکارن 2تاشون فوق لیسانس هستند
SajjadKhati
02-06-18, 19:02
تا 6 ماه پیش با یک ماه حقوق من میتونستم یه سی پی یو 8600k بخرم و هزینه راه برای رفت و امد به محل کار هم بزارم کنار ولی الان با کل حقوقم 200 تومن هم بزارم روش نمیتونم بخرم :| (تازه سال جدید هست و حقوق ها بیشتر هم شده)
این کاهش قدرت خرید نیست پس چی هست
سئوال اول من هم دقیق همین بود
ولی اون منبعی که دادین ، گفته تقریبا قدرت خرید ایرانی ها در 6 سال گذشته ، فرقی نکرد
بله هزینه کاهش داشته اونم در درآمد نسبت به مواد خوراکی ، مسکن آب برق گاز تا نمیرن ولی چون ارزش پول ملی امده پایین قدرت خرید هم امده پایین (که میگم تا 2-3 ماه دیگه بروز میشه ولی معمولا 6 ماه رو میانگین میگیره این سایت)
خوب ارزش پول بیاد پایین ، باعث افزایش هزینه ها میشه
6 سال پیش تا به حال ، همین هزینه ی آب و برق و گاز و مواد خوراکی را ببینید.
در کالیفرونیا حداقل دست مزد ساعتی 10 دلار هست (تازه اونم برای سال 2016) برای 5 روز کاری در هفته و 8 ساعت کار در روز میتونید توی این سایت (Only the registered members can see the link) بخونید
نهایت مالیاتی که از طرف میگیرن 10% از حقوق ماهانش هست توی این سایت بخونید (Only the registered members can see the link)
پس شد ساعتی 10.5 دلار روزی 8 ساعت میشه 22 روز ضرب در 8 ساعت ضرب 10.5 دلار منفی 10% که میشه ماهی 1660 دلار روند
برای کسی که کم ترین دست مزد رو میگیره نه کسی که تحصیلات داره ، نه کسی که از خودش کار داره ، نه کسی که سابقه داره
دوست عزیز ، این پیگیری ها و محاسبات را میتونین انجام بدین
مِن باب نمونه این بار به این موضوع میپردازم (چون زمان پرداختن به این بحث ها ، زیاد میشه و من فرصت پیگیری ندارم . اینجا فقط سند معتبر میخوام بذارم که حرف من نیست)
سایتی که گذاشتید ، ماهانه ، اجاره ی خونه ای در بیرون از مرکز شهر Jersey (کنار نیویورک) را با یک اتاق خواب ، زده 1,544 دلار (Apartment (1 bedroom) Outside of Centre 1,544.23 $ ) . همون نوع خونه را در تهران (در خارج از مرکز شهر) تقریبا زده 1.400 تومن (Apartment (1 bedroom) Outside of Centre 13,956,274.61 ﷼) :
این در حالی هه که در شهرها و ایالات دیگه ی آمریکا ، همین خونه ، گاها بیشتر از اینه مثل نیویورک و سان فرانسیسکو و ... اما همین نوع خونه در اصفهان (و قطعا هم شهرهای دیگه) ، خیلی کمتر و نصف قیمت تهران هه :
بر حسب حساب شما هم که پیش بریم (که درست هم هست) ، و طبق همون خبری که در پست اول از cnn گذاشتم که میگه :
Many of these folks are the nation's child care workers, home health aides, office assistants and store clerks, who work low-paying jobs and have little savings, the study noted. Some 66% of jobs in the US pay less than $20 an hour.
حدود 66 درصد از شغل ها در ایالات متحده ، ساعتی کمتر از 20 دلار درآمد دارن
اگه ساعتی 10 دلار باشه ، فقط اجاره خونه ی (خونه ی معمولی) طرف در بیرون از شهر درمیاد . بقیه ی مخارج رو حساب کنید
درباره ی مالیات هم اسناد هست . اتفاقا هم مالیات کمی هم نمیگیرن
بله عزیز اون خبر نسبت به سبک زندکی امریکایی هست وگرنه همون ها بخوان به سبک زندگی ایرانی خرج کنن میشن همون بچه پولدار های خودمون :lol:
همون سندی که خودتون گذاشتید هم ، همچین چیزی رو نمیگه (طبق توضیحاتی که در بالا گفتم) ، سند نشون میده ، خیلی ها تو آمریکا زندگی عادی ای در حد مردم ایران دارن
اسناد فقر و حتی فقر مطلق بسیار معتبری وجود داره که به مرور میذارم
SajjadKhati
02-06-18, 19:12
دوتا از پسر داییهام که الان کانادا هستند و زندگی خوبی دارن و کارشون تو حیطه عمران و شهرسازی هست راضیا فقط میگن حجم کار اینجا زیاده
ولی سجاد جان تو ایران کاری نیست که اصلا حجم داشته باشه الان 90 درصد دوستای من که همه بالای 30 سالن بیکارن 2تاشون فوق لیسانس هستند
سلام
من کل کشور و عموم مردم وضعیت شونو اونم با سند میدم (عموم مردم ، شامل افراد کاملا عادیی هم میشه) . اینکه یه شخص تحصیل کرده بره و بگه وضع من خوبه که ملاک نیست . توی همه ی کشورها ، این نوع آدم ها هستن . حالا یکی کمتر یا یکی بیشتر . این هم باید براش سند ارائه بشه که چند درصد تحصیل کرده ها توی ایران ، با چه وضعیتی نسبت به کشورهای دیگه هستن
به هر حال من درباره ی این چیزهایی که بحث شد (یعنی وضعیت ایران) ، نظری ندادم . این لازم به ارائه ی سند داره . هر چند در آینده سندهای معتبری از وضعیت اقتصادی کشورها من جمله ایران ، بذارم
DOOM999
02-06-18, 19:30
سلام
من کل کشور و عموم مردم وضعیت شونو اونم با سند میدم (عموم مردم ، شامل افراد کاملا عادیی هم میشه) . اینکه یه شخص تحصیل کرده بره و بگه وضع من خوبه که ملاک نیست . توی همه ی کشورها ، این نوع آدم ها هستن . حالا یکی کمتر یا یکی بیشتر . این هم باید براش سند ارائه بشه که چند درصد تحصیل کرده ها توی ایران ، با چه وضعیتی نسبت به کشورهای دیگه هستن
به هر حال من درباره ی این چیزهایی که بحث شد (یعنی وضعیت ایران) ، نظری ندادم . این لازم به ارائه ی سند داره . هر چند در آینده سندهای معتبری از وضعیت اقتصادی کشورها من جمله ایران ، بذارم
سجاد جان یه نگاه به امضا خودت بنداز هم برنامه نویسی هم فیلم آموزشی تهیه میکنی هم افترافکت و Cinema 4D و برنامه های حرفه ای دیگه ای رو قورت میدی ، اموزش هم میدی ولی میتونم بپرسم درآمدت چقدره.قول میدم ماهیانه یک میلیون هم درآمد نداری من میدونم الان برای خرید کارت گرافیک ارزون قیمت تو معذوراتی .من مثل خودت به کشورم .وفادارم ولی این دولت و چند دولت گذشته نتونستن برای جوونای مملکت علی الخصوص آقایون کارآفرینی کنه بخش خصوصی هم علی برکت الله فقط خانوم هارو استخدام میکنه بقیش رو بگیر
AMD>INTEL
02-06-18, 19:37
من کامنتی نمیدم دوستان فقط به همین خط زیر را مینویسم :
حال همهٔ ما خوب است ملالی نیست جز گم شدنِگاه به گاهِ خیالی دور، که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگویند
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن !
SajjadKhati
02-06-18, 22:31
سجاد جان یه نگاه به امضا خودت بنداز هم برنامه نویسی هم فیلم آموزشی تهیه میکنی هم افترافکت و Cinema 4D و برنامه های حرفه ای دیگه ای رو قورت میدی ، اموزش هم میدی ولی میتونم بپرسم درآمدت چقدره.قول میدم ماهیانه یک میلیون هم درآمد نداری من میدونم الان برای خرید کارت گرافیک ارزون قیمت تو معذوراتی .من مثل خودت به کشورم .وفادارم ولی این دولت و چند دولت گذشته نتونستن برای جوونای مملکت علی الخصوص آقایون کارآفرینی کنه بخش خصوصی هم علی برکت الله فقط خانوم هارو استخدام میکنه بقیش رو بگیر سجاد جان راستی من همون boldozer100 هستم
من کامنتی نمیدم دوستان فقط به همین خط زیر را مینویسم :
حال همهٔ ما خوب است ملالی نیست جز گم شدنِگاه به گاهِ خیالی دور، که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگویند
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن !
سلامی مجدد
اشتباه نشه
درآمد شخص خاصی را کار ندارم . خودمم توی ایران هستم کاملا اوضاع رو میدونم
من هیچ وقت نگفتم اوضاع ایران خوبه
فقط این تاپیک رو زدم که بگم اوضاع بقیه ی کشورها (عموم مردم شون) ، اون جور نیست که خیلی ها فکر میکنن (با اسناد خودشون)
omid2ss
03-06-18, 00:13
تمام مشکلات ما و این جر و بحث های فرسایشی ،، همه ش فقط و فقط به خاطر این گروه غرب زده و غربگرا و سیاست های غلط اندر غلط دولت هستش.
در عرض یه شب ارزش ریال نصف شد.. خوب این به خاطر چیه ؟؟ به خاطر بی لیاقتی و مقتدر نبودن دولت ما.... مثل یه مرد هست که جوهر جذبه نداره.....
خوب بقیه هیچی حسابش نمیکنن
این سند 2030 یه گوشی از فضاحتشو تو اتفاق اخیر تهران غرب نشون داد....
انرژی هسته ای که لااقل دلمون خوش بود تو اون یکم پیشرفت داشتیم به فنا رفت
باررسی های بی سابقه اژانس هسته ای عزت ما رو نابود کرد
یه خارجی تو اینترنت میگفت من فکر میکردم ایران خیلی کشور مقتدر و با نظم و ثباتیه...ولی اینارو که تو اینترنت خونده بود گفت که اشتباه کردم.
من یه جمله خیلی قشنگ خوندم :
میگفت : ما 2500 سال تمدن نداریم....... ما 2500 سال پیش متمدن بودیممممممم.....چقدر دل ادم میسوزه....
ژاپن بعد از بمب باران اتمی خیلی داغون شد....ولی فداکاری و سخت کوشی و همفکری مردمش باعث شد یکی از بهترین اقتصادهای جهان بشن
البته همه تقصیزها هم متوجه این دولت نیست
به خودمون بر میگرده
یه قسمتیش هم به تاریخ برمیگرده
چندتا واقعه ی تاریخی بود که مارو به شدت عقب انداخت
یکیش : حمله مغول ها بود که خیلی ویرانی و کشتکشتار و نابودی به بار اورد ،،
یکی دیگه : قتل یه انسان بسیار با فضیلت و عالم و دانشمند به نام "امیرکبیر " بود،، کسی که دارافنون رو تاسیس کرد ...اگه دستاوردهاش تا الان بود و به قتلش نمیرسوندن فکرشو بکنید چقدر پیشرفته بودیم الان
یکی دیگه هم 8 سال جنگ تحمیلی بود که بسیاری از منابع کشور رو بلعید و خیلی عقبمون انداخت...و اخر سر هم امام نازنین مون اون جام زهر قطعنامه رو قبول کرد.
و دیگری هم در دوره ی قاجار ما بیکفایت ترین شاه ها رو داشتیم که مملکت رو به فنا دادن...خاک ملت رو فروختن...
البته نباید ناامید بود
باید امید داشت و در صدد اصلاح خودمون بر بیام...باید روحیه کار گروهی رو بالا ببریم....باید یکی یکی مشکلات را از سر راه برداریم
به امید اون روز.........همگی یه صلوات..........
tyr0n
03-06-18, 06:18
سلام
توی این تاپیک مستنداتی درباره ی اقتصاد کشورهای غربی را میذارم (اقتصادی که خیلی ها فکرشو هم نمیکنن چنین افتزاح باشه) .
تیکه ای از سند :
هیچ چیز چه برای انسان و چه پرنده ازادی نمیشه
ازادی چیزیه که باعث پیشرفت و حذف تبعیض و حذف دین در امور سیاست میشه و همه کار ها دست اون کاره هاش میفته نه یک نفر دارای 20 شغل باشه و از هیچ کدوم هم چیزی سرش نشه و برای میلیون ها نفر تصمیم خودسرانه بگیره
در مورد کشور های غربی بهت بگم
یکی از فامیل های من رفت انگلیس پناهندگی گرفت البته قضیه مال بیش از 15 سال پیشه که اون موقع من زیر 10 سال بودم فقط امسال عید زنگ که زد باورم نمیشد این همون ادمه
اینجا به نون شبش محتاج بود
الان تو انگلیس خونه، ماشین، درامد و زن انگلیسی داره زندگی کاملا عالی برای خودش ایجاد کرده با یه کاگری ساده نه کار تخصصی
میگفت اونجا یه کارگرش هم نگرانی نسبت به اینده نداره چون نه گرونی رو حس میکنه نه استرس و فشار روانی زندگی روش هست نه چیزی
هر هفته دو روز تعطیل میکنن اخر هفته ها تفریح میکنن بعدش با روحیه دو برابر برمیگردن سر کار
ولی اینجا چی؟ کارگران باید راه رو مسدود کنند و یا خود سوزی بکنند تا شاید اگه موضوع رسانه ی شد، مسئولان برای حفظ آبرو یکی دوتا وعده تو خالی بدهند.
هرکسی در کشور های مانند امریکا، کانادا، انگلیس و المان و ... نتونه به جایی برسه از بی عرضه بودن خودشه چون کسی خار پاشون نمیشه
SajjadKhati
03-06-18, 10:40
تمام مشکلات ما و این جر و بحث های فرسایشی ،، همه ش فقط و فقط به خاطر این گروه غرب زده و غربگرا و سیاست های غلط اندر غلط دولت هستش.
در عرض یه شب ارزش ریال نصف شد.. خوب این به خاطر چیه ؟؟ به خاطر بی لیاقتی و مقتدر نبودن دولت ما.... مثل یه مرد هست که جوهر جذبه نداره.....
خوب بقیه هیچی حسابش نمیکنن
این سند 2030 یه گوشی از فضاحتشو تو اتفاق اخیر تهران غرب نشون داد....
انرژی هسته ای که لااقل دلمون خوش بود تو اون یکم پیشرفت داشتیم به فنا رفت
باررسی های بی سابقه اژانس هسته ای عزت ما رو نابود کرد
یه خارجی تو اینترنت میگفت من فکر میکردم ایران خیلی کشور مقتدر و با نظم و ثباتیه...ولی اینارو که تو اینترنت خونده بود گفت که اشتباه کردم.
من یه جمله خیلی قشنگ خوندم :
میگفت : ما 2500 سال تمدن نداریم....... ما 2500 سال پیش متمدن بودیممممممم.....چقدر دل ادم میسوزه....
ژاپن بعد از بمب باران اتمی خیلی داغون شد....ولی فداکاری و سخت کوشی و همفکری مردمش باعث شد یکی از بهترین اقتصادهای جهان بشن
سلام
به نظر من ، خیلی ها اوضاع اقتصادی را با پیشرفت علمی کشورها اشتباه میگیرن . فکر میکنن یه کشوری از لحاظ علمی پیشرفته هست ، پس از لحاظ اقتصادی هم (عموم مردمش) مشکلی ندارن
ژاپن و اغلب کشورهای پیشرفته ی دیگه مثل اروپایی ها و آمریکا ، بدترین اقتصاد و بالاترین بدهکاری رو دارن (باز هم میگم عموم مردم شون) . در واقع اقتصاد یه کشوری بد باشه ، به معنای این نیست که هیچ چی داخل اون کشور نیست . به معنای این هست که اختلاف طبقاتی در اون کشور زیاده (خودشون هم میگن . همین پست 1 که میگه نصف آمریکایی ها نمیتونن خونه تهیه کنن)
دو تا سندش که فعلا گذاشته شد (پست اول و 12 که دوستمون دادن) . اسناد دیگه شم بعدا میذارم
دلیل افت اقتصادی شون هم برمیگرده به 30 تا 40 سال قبل زمانی که رئیس جمهور وقت آمریکا تصمیم گرفت دلارِ بدون پشتوانه ی طلا چاپ کنه .
این کار ، حرفه ای ترین دزدی سازمان یافته ی دولت هاست که کسی متوجه اش نیست .
توضیحش مفصل هه ولی مثال اگه بخوام بزنم ، پول ، در واقع قرار بود همون کار رسید رو کنه . رسیدِ معادل طلا ، جایگزین اون پول باشه . مثلا وقتی یه نفر میره لباسش رو میده اتوشویی ، در مقابلش رسید میگیره . حالا اتوشویی هه در مقابل هر رسید ، موظف هه که کالا (مثلا شلوار) بده . اگه طرف یه رسیدی که وجود نداره (پشتوانه ی اش کالا نیست . مثلا به ازاش شلوار نداره) یا همون رسید تقلبی را به اتوشویی هه بده (مثلا بجای یه رسید ، دو رسید که یکی اش تقلبی هه بده) ، اتوشویی هه موظف هه بهش شلواری که بهش رسید نداد رو بده (اتوشویی هه در اینجا ، یک کالا مثلا شلوار بدهکار شد به رسیدِ بی پشتوانه ی شلوار) و بنابراین اگه همین روال پیش بره ، اتوشویی هه ورشکست میشه اما کسی که رسید تقلبی رو چاپ کرد ، صاحب ثروت واقعی شد ولی اتوشویی هه که رسیدِ تقلبی را دریافت کرد ، در واقع کالایی را که باهاش تجارت کرد (شلوار) را از دست داد
حالا رسید ، جای همون پول هه و رسید تقلبی (بدون پشتوانه ی شلوار) ، جای همون پولِ بدون پشتوانه ی طلا هست (که دولت ها چاپ میکنن) . کسی که کالا را با پول تقلبی مبادله میکنه (یعنی بدنه و توده ی مردم) ، در واقع داره ثروت واقعی شو هر بار از دست میده (ولی متوجه نیستن) و کسی که سود و ثروت واقعی جمع میکنه ، همون کسی هه که پول تقلبی رو چاپ کرد یعنی بدنه ی دولت ها
بخاطر همینه که اگه کسی پول تقلبی چاپ کنه ، میگیرنش . چون در واقع با کسی که تجارت میکنه ، داره کالاشو میدزده ولی طرف متوجه نیست اما دولت ها بدون هیچ مشکلی این کار را میکنن
دلیل اینکه عموم مردم کشورهای دیگه هی بدهکارتر از قبل میشن (اسنادشو خواهم گذاشت) (که تَه این بدهکاری ، قطعا به ورشکستگی شون در آینده میانجامه _حالا آینده شاید دور باشه یا نزدیک_ همونطور که 1000 بانک آمریکایی ورشکست شدن و 5 میلیون خانوار تو سال 2008 در آمریکا ، خونه شون رو از دست دادن و شهر دیترویت آمریکا ورشکست شد) و آمار بدهکاری شون هم خیلی بالاست، بخاطر همینه که با پول بدون پشتوانه مبادله ی کالا میکنن (مثل اتوشویی هه)
بعد هم همه ی کشورهای دیگه ازش یاد گرفتن من جمله ایران که باعث ثروتمندتر شدن بدنه ی دولت و ضعیف تر و بدهکارتر شدن عموم مردم شد (البته ایران به نسبت بقیه ی کشورها ، خیلی کمتر پولِ بدون پشتوانه چاپ میکنه)
omid2ss
03-06-18, 11:28
ما کاری به امریکا و المان ژاپن و اینا نداربم و اصلانم قصد ندارم برم امریکا و المان و ببینم چطورن... بیخیالشون...
فقط مثال های زدم تا بدونیم میشه پیشرفت کرد
وقتی مثلا یه کشوری یه تکنولوژی را به دست اورد لزومی نداره ما 100 سال وقت صرف کنیم تا برسیم به اون تکنولوژی.
یا ما باید انو وارد کنیم و با اتکا به نیروی کاری بومی خودمون مثل جوانها از اون استفاده کنیم یا حداقل تلاش کنیم تا به چیزای دیگه برسیم.
وقتی پای منافع درمیان باشه مطمئن باشیداین اروپاییها از ما به سادگی رد میشن و اصلا ما رو نمیخان.
مطمئن باشید همین اروپا که میگن خیلی خوبه و بهشته بدون اجازه امریکا اب هم نمیخوره...
وقتی بهشون بگه به ایران چیزی ندین ;; سریع میگن چشم,,
مثل همین برجام که طرف اروپایی مثل جول خودشو انداخته وسط و میگه ما برجام رو میخایم.
چرا میخانش؟ چون کلی با صادراتشون دارن مارو میدوشن.
تو اینترنت سرچ کنید ببینید این شرکت توتال چقدر به ما ضرر زد....فکر کنم سال88 بود که اومد تو ایران و قول ساخت رو داد ولی زد زیرش و مارو کلی معتل کرد...
حالا هم دوباره همین کارو رو کرد....5 سال مارو معتل خودش کرد....و کلی عقب افتادیم
همین شرکت پژو چقدر گفت ما میایم تو ایران.....ولی کو....کجاست؟؟؟؟
قولشون قول نیست...
همش هم به خاطر ترس از تحریم امریکاست.....
و اینکه نقشه دارن برا ایران
کلی منابع و معادن داریم.
تنگه حیاتی هرمز دست ماست که سهم قابل توجهی از نفت دنیا را داره.
کلی منابع گاز طبیعی داریم.
اصلا هم فقیر نیستم.
فقط یه مدیریت خوب میخاد. حمایت نخبه ها رو میخاد. حمایت دانشگاه و دانش رو میخاد.
بعضی ها هم به قولی دارن " القای ناامیدی میکنن که همه برن اونور اب که بهشته...خوبه....."
نه.... هیجا هیچ خبری نیست....
به امید اینکه پیشرفت کنیم.
ارمان123
04-06-18, 11:03
خانه از پای بست ویران است خواجه در پی نقش ایوان است.
life24
04-06-18, 11:34
دو شب پیش با یکی از دوستان در کالیفرنیا آمریکا که اونجا خرج گران تر بقیه جاهاست حرف زدم. شغل معمولی خودش داره اما بسیار راضی بود و درمورد بیمه هم گفت اگر درآمدت کم باشه رایگان هست اگر درآمد خوب داشته باشی بیمه کامل ماهی 400 دلار و ماهی 8 تا 10 هزار تا هم درآمد داری و خیلی خیلی راضی بود از وضعیت..میگفت کاش زودتر رفته بودم
SajjadKhati
08-06-18, 07:01
سند دوم :
ترجمه در خبرگزاری فارس :
Only the registered members can see the link 9%87%D8%A7-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF
SajjadKhati
16-06-18, 19:29
سلام
این 3 تا کلیپ (مخصوصا اولی) را حتما ببینین درباره ی نظام اقتصادی جهان و چاپ پول بدون پشتوانه :
و
و
مخصوصا در کلیپ اول ، صحبت جوزف استیگلیتز (برنده ی جایزه نوبل اقتصاد) ، در این باره رو ببینین (واقعا حرف قشنگی زد)
توی این کلیپ ، همه شون تاکید دارن که آمریکا هیچ وقت بدهکار نمیشه چون اگه بدهکار بشه ، با این قابلیت که بدون پشتوانه (ی طلا) که میتونه پول چاپ کنه (البته خیلی از کشورها این کار را میکنن از جمله ایران) ، بدهی شو راحت میده
اما سایت زیر ، بدهی لحظه ای همه ی کشورها من جمله آمریکا را نشون میده که هیچ وقت هم پایین نیومد :
برای آمریکا :
U.S. National Debt Clock : Real Time (Only the registered members can see the link)
برای کل کشورها :
World Debt Clocks (Only the registered members can see the link)
که تا این لحظه ، 21 و خردی تریلیون دلاره (در آمد سالانه ی کل کشور آمریکا ، حدود 4 تا 5 تریلیون دلاره)
حالا به نظرتون کی راست میگه؟ اینکه آمریکا هیچ وقت بدهکار نمیشه یا بدهکاری آمریکا تا به حال 21 تریلیون دلاره؟ :Love-ssa~! (1):
هر دو راست میگن . در واقع چاپ پول بدون پشتوانه ، ثرمایه ی واقعی را از کسی که کالا را باهاش مبادله میکنه و میفروشه (معمولا عموم مردم) ، کم میکنه و در واقع بدنه ی مردم هستن که بدهکار تر میشن و فقیرتر میشن (و در واقع کالای واقعی شون رو از دست میدن)
در واقع اون سایت ، بدهکاری عموم مردم های کشورهای مختلف هه (هر چند بنام دولت هاست)
این خلق پول کلی در ایران :
nima_hl
17-06-18, 09:20
سلام
این 3 تا کلیپ (مخصوصا اولی) را حتما ببینین درباره ی نظام اقتصادی جهان و چاپ پول بدون پشتوانه :
و
و
مخصوصا در کلیپ اول ، صحبت جوزف استیگلیتز (برنده ی جایزه نوبل اقتصاد) ، در این باره رو ببینین (واقعا حرف قشنگی زد)
توی این کلیپ ، همه شون تاکید دارن که آمریکا هیچ وقت بدهکار نمیشه چون اگه بدهکار بشه ، با این قابلیت که بدون پشتوانه (ی طلا) که میتونه پول چاپ کنه (البته خیلی از کشورها این کار را میکنن از جمله ایران) ، بدهی شو راحت میده
اما سایت زیر ، بدهی لحظه ای همه ی کشورها من جمله آمریکا را نشون میده که هیچ وقت هم پایین نیومد :
برای آمریکا :
U.S. National Debt Clock : Real Time (Only the registered members can see the link)
برای کل کشورها :
World Debt Clocks (Only the registered members can see the link)
که تا این لحظه ، 21 و خردی تریلیون دلاره (در آمد سالانه ی کل کشور آمریکا ، حدود 4 تا 5 تریلیون دلاره)
حالا به نظرتون کی راست میگه؟ اینکه آمریکا هیچ وقت بدهکار نمیشه یا بدهکاری آمریکا تا به حال 21 تریلیون دلاره؟ :Love-ssa~! (1):
هر دو راست میگن . در واقع چاپ پول بدون پشتوانه ، ثرمایه ی واقعی را از کسی که کالا را باهاش مبادله میکنه و میفروشه (معمولا عموم مردم) ، کم میکنه و در واقع بدنه ی مردم هستن که بدهکار تر میشن و فقیرتر میشن (و در واقع کالای واقعی شون رو از دست میدن)
در واقع اون سایت ، بدهکاری عموم مردم های کشورهای مختلف هه (هر چند بنام دولت هاست)
این خلق پول کلی در ایران :
سجاد جان آمریکا با هر سیستم مالی که دارد الان قوی ترین اقتصاد جهان است
بانک مرکزیش یه تحریم میزنه روی یه بخش از سیستم ایران، اقتصاد ما کنف و یکون میشه
به هر حال شما اگر در مسائل اقتصادی صاحب نظر هستید یه فکری برای مشکلات اقتصادی ایران بکنید
اگر هم صاحب نظر نیستید بروید در هر قسمتی که در توانتون هست کاری انجام دهید
برای مثال در حال حاضر دارم روی دستگاه تولید آب از هوا کار میکنم
بنظرم در حال حاضر ساخت یک همچین دستگاهی که اندازه یک آب سرد کن معمولی است و میتونه حدود 30 لیتر آب سالم در روز تولید کند به هزاران پست "مرگ بر درود بر" ارزش دارد
از این دست طرح ها در اینترنت فراوان هستند یدونشو انتخاب کن برو در موردش تحقیق کن
امکانات ساخت نداری حداقل یک تاپیک ایجاد کن مطالبی که جمع آوری کردی بریز داخلش احتمالا یک نفر که توان ساختش را دارد ازش استفاده میکنه
SajjadKhati
17-06-18, 10:13
سجاد جان آمریکا با هر سیستم مالی که دارد الان قوی ترین اقتصاد جهان است
بانک مرکزیش یه تحریم میزنه روی یه بخش از سیستم ایران، اقتصاد ما کنف و یکون میشه
به هر حال شما اگر در مسائل اقتصادی صاحب نظر هستید یه فکری برای مشکلات اقتصادی ایران بکنید
اگر هم صاحب نظر نیستید بروید در هر قسمتی که در توانتون هست کاری انجام دهید
برای مثال در حال حاضر دارم روی دستگاه تولید آب از هوا کار میکنم
بنظرم در حال حاضر ساخت یک همچین دستگاهی که اندازه یک آب سرد کن معمولی است و میتونه حدود 30 لیتر آب سالم در روز تولید کند به هزاران پست "مرگ بر درود بر" ارزش دارد
از این دست طرح ها در اینترنت فراوان هستند یدونشو انتخاب کن برو در موردش تحقیق کن
امکانات ساخت نداری حداقل یک تاپیک ایجاد کن مطالبی که جمع آوری کردی بریز داخلش احتمالا یک نفر که توان ساختش را دارد ازش استفاده میکنه
سلام آقا نیما
بستگی داره قویترین اقتصاد رو چی معنا کنی
اگه منظورت توده ی مردم باشه (اختلاف طبقاتی باشه) ، که قطعا این طور نیست . تا حالا بالای 4 سند معتبر قرار داده شده که اینو اثبات میکنه .
اوج این قضیه که در سال 2008 بود و از دست دادن خونه برای 5 میلیون خانوار ، ورشکستگی 1000 بانک و از همه بدتر ، ورشکستگی شهر دیترویت در سال 2013 که شهر مهم از نظر اقتصادی بود :
مشکلات اخیرشون هم که با اسناد گذاشته شد
----------------------------------------------
صاحب نظر نیستم . فقط اسنادی رو رومیکنم که خیلی ها متوجه شن غرب ، مدینه ی فاضله از نظر اقتصادی نیست که خیلی ها توی ایران (حتی اقوام مون) مثل بت ازشون تعریف میکنن و توی گوش ما میخونن . همه ی ما فکر میکنیم اطلاعات مون از اقتصاد غرب و همینطور از ملت خودمون ، کامل هه . در واقع غربی ها پول میدن به رسانه های نامعتبر (مثل تلگرام و ...) و نیمه معتبر (مثل گاها bbc و ...) تا بگن شما بدبختین و ملت ما در رفاه ان ، توی این تاپیک من اسناد رسمی از رسانه های معتبر شون میذارم که خودشون در عمل میگن وضعیت ما بدتر از همه جاست
فکر مشکل اقتصادی را امام خامنه ای گفت . اگه همه ی ملت عمل کنن (که خیلی ها نمیکنن) ، از این وضعیت نجات پیدا میکنیم که اون هم حمایت از تولید داخل توسط مردم هست . خیلی ها ممکنه بگن کیفیت خوب نیست . خوب در واقع حمایتی نیست که در اول کار تا کیفیت در نسخه های بعدی بالا بره یا نره . همه ی کشورها مثل ژاپن هم از صفر شروع کردن اما مردم شون مثل مردم ما این جور بهانه نیاوردن و با اونکه کالاهای خارجی پیشرفته تر وجود داشت اما از تولید داخل شون حمایت کردن تا به اینجا رسیدن
---------------------------------------------
موفق باشی ولی مشکل آب ، این جور که تبلیغ میکنن نیست . این هیاهو ، فقط برای فلج کردن بخش کشاورزی کشور هه که توضیح دادم (همونطور که امسال و سال های قبل به کشاورزا بسیار آب کم رسوندن تا کشاورزی نکنن و بجاش واردات شون را انجام بدن) .
ما توان مون ، اون هم اندکی در حد نرم افزار هست که آموزشش را (همون قدر که اندکی بلد بودیم) انجام دادیم و به یاری خدا ، انجام خواهیم داد
nima_hl
17-06-18, 13:02
سلام آقا نیما
بستگی داره قویترین اقتصاد رو چی معنا کنی
اگه منظورت توده ی مردم باشه (اختلاف طبقاتی باشه) ، که قطعا این طور نیست . تا حالا بالای 4 سند معتبر قرار داده شده که اینو اثبات میکنه .
اوج این قضیه که در سال 2008 بود و از دست دادن خونه برای 5 میلیون خانوار ، ورشکستگی 1000 بانک و از همه بدتر ، ورشکستگی شهر دیترویت در سال 2013 که شهر مهم از نظر اقتصادی بود :
مشکلات اخیرشون هم که با اسناد گذاشته شد
صاحب نظر نیستم . فقط اسنادی رو رومیکنم که خیلی ها متوجه شن غرب ، مدینه ی فاضله از نظر اقتصادی نیست که خیلی ها توی ایران (حتی اقوام مون) مثل بت ازشون تعریف میکنن و توی گوش ما میخونن . همه ی ما فکر میکنیم اطلاعات مون از اقتصاد غرب و همینطور از ملت خودمون ، کامل هه . در واقع غربی ها پول میدن به رسانه های نامعتبر (مثل تلگرام و ...) و نیمه معتبر (مثل گاها bbc و ...) تا بگن شما بدبختین و ملت ما در رفاه ان ، توی این تاپیک من اسناد رسمی از رسانه های معتبر شون میذارم که خودشون در عمل میگن وضعیت ما بدتر از همه جاست
فکر مشکل اقتصادی را امام خامنه ای گفت . اگه همه ی ملت عمل کنن (که خیلی ها نمیکنن) ، از این وضعیت نجات پیدا میکنیم که اون هم حمایت از تولید داخل توسط مردم هست . خیلی ها ممکنه بگن کیفیت خوب نیست . خوب در واقع حمایتی نیست که در اول کار تا کیفیت در نسخه های بعدی بالا بره یا نره . همه ی کشورها مثل ژاپن هم از صفر شروع کردن اما مردم شون مثل مردم ما این جور بهانه نیاوردن و با اونکه کالاهای خارجی پیشرفته تر وجود داشت اما از تولید داخل شون حمایت کردن تا به اینجا رسیدن
---------------------------------------------
موفق باشی ولی مشکل آب ، این جور که تبلیغ میکنن نیست . این هیاهو ، فقط برای فلج کردن بخش کشاورزی کشور هه که توضیح دادم (همونطور که امسال و سال های قبل به کشاورزا بسیار آب کم رسوندن تا کشاورزی نکنن و بجاش واردات شون را انجام بدن) .
ما توان مون ، اون هم اندکی در حد نرم افزار هست که آموزشش را (همون قدر که اندکی بلد بودیم) انجام دادیم و به یاری خدا ، انجام خواهیم داد
نمیشه آدم سرشو مثل کبک زیر برف کنه حرف خودشو بزنه
چی مشکل آب نداریم چرا چرند میگی؟
خودم همین الان درگیر مشکل آب هستم شیر آب را باز میکنم آب توش نیست میفهمی؟ آب از شیر نمیاد
تبلیغات چی ؟
اقتصاد آمریکا ترکیده منهدم داغون اوکی
چه ربطی به من و تو داره؟
ما انقلاب کردیم برای اینکه در رفاه باشیم
قرار بود نفت و آب و برق رایگان باشه
حالا رایگانیش تو سرم بخوره اصلا باشه
توی منطقه صنعتی که کار میکنم یک یک کارگاهها را رفتن میگن آب پشت سد نداریم که باهاش برق تولید کنیم باید کم مصرف کنید
کسائی که کم مصرف نکنند در اولویت قطعی برق هستند
در محل کارم یه تانک آب را میخریدیم 20 هزار تومن، هفته گذشته با التماس 120 هزار تومن خالی کردم
شاید شما از جنس ژن خوب هستید ما خبر نداریم که قطعی آب ندارید، گرانی مایحتاج زندگی و اقتصاد منهدم را نمیفهمید
SajjadKhati
17-06-18, 16:54
نمیشه آدم سرشو مثل کبک زیر برف کنه حرف خودشو بزنه
چی مشکل آب نداریم چرا چرند میگی؟
خودم همین الان درگیر مشکل آب هستم شیر آب را باز میکنم آب توش نیست میفهمی؟ آب از شیر نمیاد
تبلیغات چی ؟
اقتصاد آمریکا ترکیده منهدم داغون اوکی
چه ربطی به من و تو داره؟
ما انقلاب کردیم برای اینکه در رفاه باشیم
توی منطقه صنعتی که کار میکنم یک یک کارگاهها را رفتن میگن آب پشت سد نداریم که باهاش برق تولید کنیم باید کم مصرف کنید
کسائی که کم مصرف نکنند در اولویت قطعی برق هستند
در محل کارم یه تانک آب را میخریدیم 20 هزار تومن، هفته گذشته با التماس 120 هزار تومن خالی کردم
شاید شما از جنس ژن خوب هستید ما خبر نداریم که قطعی آب ندارید، گرانی مایحتاج زندگی و اقتصاد منهدم را نمیفهمید
شما هم درست صحبت کردن رو میفهمید؟ شماها که موقع حرف زدن خودتون میشه ، ادعای آزادی بیان دارید
درباره ی همه چیز گفتین ، جز موضوع تاپیک
اولا که این موضوع تاپیک اش مشخص هه . درباره ی آب میخواین صحبت کنین ، تاپیکش موجوده . دوما در جایی که بالای 90 درصد مصرف آب ، توی بخش کشاورزی میره ، 2 تا 8 درصد مشکل آب خوردن مطرح هه؟! (سند ارائه کردم اونم دو سال پیش که ما از چاه آب کشاورزی را میگرفتیم ، مسئولین چجوری در دل تابستون از پر شدن سد ، سیل توی روستا اونم اهواز راه دادن)
قرار بود نفت و آب و برق رایگان باشه
حالا رایگانیش تو سرم بخوره اصلا باشه
لازمه سند ارائه کنین که کی چنین حرفی زده؟
nima_hl
17-06-18, 19:34
شما هم درست صحبت کردن رو میفهمید؟ شماها که موقع حرف زدن خودتون میشه ، ادعای آزادی بیان دارید
درباره ی همه چیز گفتین ، جز موضوع تاپیک
اولا که این موضوع تاپیک اش مشخص هه . درباره ی آب میخواین صحبت کنین ، تاپیکش موجوده . دوما در جایی که بالای 90 درصد مصرف آب ، توی بخش کشاورزی میره ، 2 تا 8 درصد مشکل آب خوردن مطرح هه؟! (سند ارائه کردم اونم دو سال پیش که ما از چاه آب کشاورزی را میگرفتیم ، مسئولین چجوری در دل تابستون از پر شدن سد ، سیل توی روستا اونم اهواز راه دادن)
لازمه سند ارائه کنین که کی چنین حرفی زده؟
سجاد جان سند میخواد چیکار؟
ما داریم مثل روز میبینیم
آمریکا با اون اقتصاد بی پشتوانش (به قول شما) از برجام اومد بیرون دلار به 8000 تومن رسیده و تقریبا همچی گرون شد ( به جز چند قلم مثل نون، تخم مرغ و ... که قیمت گذاری نضارتی دارد )
کشورهای اروپائی هم هیچ کاری نتونستند بکنند
این مطالبی که شما سند گذاشتی به چه درد میخوره ؟
اگر با پول بدون پشتوانه و مردم گرسنه (به قول شما ) اینقدر اقتصادش قویه ناز شستش دمش هم گرم.
آدم گرسنه که فت و فراوان داریم، بجای پول بی پشتوانه هم که چک مسافرتی بدون پشتوانه چاپ کردیم، خوب ما هم بریم یه همچین اقتصادی درست کنیم بزنیم رژیم صهیونیستی، عربستان، آمریکا و هر کشوری که باش مشکل داریم را تحریم کنید، پدرشون را در بیاریم
متاسفانه وقتی یه گند اقتصادی توی مملکتمون بالا میاد یه مشت تاپیک مثل تاپیک شما در محیط مجازی مثل قارچ سبز میشن
که نویسنده همه را خنگ و گاگول فرض میکنه و یه مشت حرف میزنه
نمیگم این حرف های شما سند نیست، هست ولی زمان و محل زدنش این جا و این زمان نیست
اینجا یک فروم سخت افزاریه پس جاش اینجا نیست و الان مردم از وضعیت فعلی ناراضی هستند پس زمانش هم الان نیست
به امید خدا یکم اوضاع آروم شد توی یک فروم اقتصادی این تاپیک را بزن ما را هم دعوت کن بیایم در کنار هم آمریکا را تف و لعنت کنیم
AMD>INTEL
17-06-18, 20:24
دوستان عزیز
بارها گفتم این سایت و فروم رسالت اصلی خودش سخت افزار و تکنولوژی است . همین وظیفه را سعی میکنیم به بهترین شکل ممکن انجام بدیم . متاسفانه وقتی دیدگاه ها 180 درجه با هم متفاوت است چه از لحاظ اجتماعی و چه از سایر موارد دلیلی به ادامه بحث وجود ندارد .
کشاندن انجمن به مواردی که بعضا حساسیت ساز است و تبدیل تاپیک گفتگوی آزاد به محل مناظره جناح های اجتماعی و سیاسی ابدا درست نیست . در تاپیک قبلی هم گفتم روی سخنم با سجاد عزیز است برادر گرامی لطفا چنین مواردی در انجمن شهر سخت افزار مطرح نکنید .
لطفا در این زمینه ها از انجمن ها و شبکه های اجتماعی که برای منظور ساخته شده است استفاده کنید . چنین مواردی برای سایت و انجمن شهر سختافزار دردسر ساز خواهد بود .
با تشکر
omid2ss
18-06-18, 01:13
تو یه کانالی خوندم کشور استرالیا که هیچ خبری ازش نمیشنویم و فکر میکنیم اسم خیلی باکلاس و خوبی داره ،، خشونت علیه زنانش زیاده.....
یه جایی خودنم کشور ما 1 درصد جمعیت کره زمین رو داره و 7 درصد منایع جهان رو ما داریم.....جالا بماند چرا کشورمون اینطور شده.
همه این مسایل رو ما میتونیم حل کنیم
فقط باید این دولت مون دست از غربگرای و برجام و سند استعماری FATF برداره.
همه ش دست خودمونه.
باید هرچه زودتر مسایل رو حل کنیم.
M3RS4D 50062
18-06-18, 10:05
سجا جان
باور کن تو این مدت که جدیدا دارم فروم رو چک میکنم، عنوان تاپیکت بشدت اذیتم میکنه!
یعنی چی اخه فلان قدر مردم امریکا پول ندارن بخورن
خوب 2حالت داره برات: 1.ندارن ک ندارن، به درک - 2.اینکه داری مطرح میکنی که چیزی بدست بیاری ک بخوای مردم امریکا رو بکوبی یا طرفداریشون رو بکونی
ک این صرفا یه چیز شخصی برای خودته و بازم میگم شخص خودت!!!
ادم ک چیز شخصیش رو مطرح نمیکنه!
مردم امریکا هم ادمن، حتی از ما مطمعنم با شرفات تر و انسان تر هم دارن!
ما با مردم امریکا مشکل نداریم ک اگرم داشته باشیم با سیاست مردان و مسعولینشون مشکل داریم
که باز اونم جای بحث داره!
ک امریکا میگه ایران خلاف میکنه(طبق چیزی ک میگن، ایران از توریست حمایت میکنه یا ...)
ایرانم ک معلوم الحاله دیگه، مرگ بر امریکا :1. (23):
پس اگر ما با امریکا مشکل داریم یعنی با مسعولینشون مشکل داریم یا با سیاستاشون
یا اینکه مسعولین ما با سیاست های نادرست ما مردم رو تحت فشار قرار میدن
خلاصه میگم ک مردم امریکا پول غذا ندارن به ما ربطی نداره !
هم پیشنهاد میکنم، هم ازت خواهش میکنم اسم تاپیکت رو عوض کن چون شخصا میخونم اعصاب و حالم بد میشه!
فقط یه ادم مریض میتونه از ضعف کسی(این ضعف اگه غذا و واجبات باشه که دیگه بدتر) ابراز خوشحالی کنه یا اینکه پرچمش رو بالا ببره ...
nima_hl
18-06-18, 12:08
دوستان عزیز
بارها گفتم این سایت و فروم رسالت اصلی خودش سخت افزار و تکنولوژی است . همین وظیفه را سعی میکنیم به بهترین شکل ممکن انجام بدیم . متاسفانه وقتی دیدگاه ها 180 درجه با هم متفاوت است چه از لحاظ اجتماعی و چه از سایر موارد دلیلی به ادامه بحث وجود ندارد .
کشاندن انجمن به مواردی که بعضا حساسیت ساز است و تبدیل تاپیک گفتگوی آزاد به محل مناظره جناح های اجتماعی و سیاسی ابدا درست نیست . در تاپیک قبلی هم گفتم روی سخنم با سجاد عزیز است برادر گرامی لطفا چنین مواردی در انجمن شهر سخت افزار مطرح نکنید .
لطفا در این زمینه ها از انجمن ها و شبکه های اجتماعی که برای منظور ساخته شده است استفاده کنید . چنین مواردی برای سایت و انجمن شهر سختافزار دردسر ساز خواهد بود .
با تشکر
امید جان اگر پست های بنده دردسر ساز میشه پاکش کن
اخلاقم که این چند سال دستت اومده چیزی که بنظرم درست نیست را مستقیم توی تاپیک میزنم
چند مدت از شرم راحت بودید ولی الان به دلیل اینکه آب نداریم، بار قطعاتم تو گمرک گیر کرده و مواد اولیه گران شده کارگاهم تعطیل شده
اومدم بعد از یه مدت گفتم یه سر بزنم به اینجا میبینم یه مشت تاپیک و پست زدن دنیا همه گرسند و مشکلات در ایران نیست و اینجا گل و بلبله، خوب شاکی میشم
SajjadKhati
18-06-18, 12:36
دوستان عزیز
با تشکر
سلام
ممنون استاد امید
والا من این تاپیک را فقط برای بحث اقتصادی زدم و اینم حرف من نیست . بی سند هم حرف نمیزنم . اسناد هم نامعتبر نیستن . من چه کنم که هر تاپیکی با یه عنوان در گفتگوی آزاد میزنم ، بعضی ها بحث را سیاسی میکنن (بجای اینکه سند رو کنن که مثلا حرفت درست نیست ، بحث را به حاشیه های دیگه میبرن)
آخه این نوع تاپیک ها (اقتصادی و اجتماعی) در انجمن نمونه اش بود . منم گفتم پس حتما مشکلی نداره (اگه میخوای ، باشه ؛ تاپیک آزاد نمیزنم)
البته اسناد مربوط به سازمان ملل موند که اونایی که دوست دارن میتونن پیگیری کنن
با تشکر از همه :11():
AMD>INTEL
18-06-18, 13:30
سلام
ممنون استاد امید
والا من این تاپیک را فقط برای بحث اقتصادی زدم و اینم حرف من نیست . بی سند هم حرف نمیزنم . اسناد هم نامعتبر نیستن . من چه کنم که هر تاپیکی با یه عنوان در گفتگوی آزاد میزنم ، بعضی ها بحث را سیاسی میکنن (بجای اینکه سند رو کنن که مثلا حرفت درست نیست ، بحث را به حاشیه های دیگه میبرن)
آخه این نوع تاپیک ها (اقتصادی و اجتماعی) در انجمن نمونه اش بود . منم گفتم پس حتما مشکلی نداره (اگه میخوای ، باشه ؛ تاپیک آزاد نمیزنم)
البته اسناد مربوط به سازمان ملل موند که اونایی که دوست دارن میتونن پیگیری کنن
با تشکر از همه :11():
ممنون میشم سجاد در انجمن شهر سخت افزار این موارد را ایجاد نکنی . مطالب نرم افزاری و سخت افزاری مشکلی نیست ولی این موارد رو لطفا نزنید
life24
18-06-18, 23:50
والا این رفیقی که تو کالیفرنیا داریم یا اون یکی تو استرالیا هست ، این ویدئو هایی که میفرسته و اون چیزهایی که من ازش میپرسم و پاسخ میده، تازه میفهمیم چقدر این ایران بدبختیم و از اکثر حق و حقوق محرومیم.
life24
18-06-18, 23:57
سجاد جان سند میخواد چیکار؟
ما داریم مثل روز میبینیم
آمریکا با اون اقتصاد بی پشتوانش (به قول شما) از برجام اومد بیرون دلار به 8000 تومن رسیده و تقریبا همچی گرون شد ( به جز چند قلم مثل نون، تخم مرغ و ... که قیمت گذاری نضارتی دارد )
کشورهای اروپائی هم هیچ کاری نتونستند بکنند
این مطالبی که شما سند گذاشتی به چه درد میخوره ؟
اگر با پول بدون پشتوانه و مردم گرسنه (به قول شما ) اینقدر اقتصادش قویه ناز شستش دمش هم گرم.
آدم گرسنه که فت و فراوان داریم، بجای پول بی پشتوانه هم که چک مسافرتی بدون پشتوانه چاپ کردیم، خوب ما هم بریم یه همچین اقتصادی درست کنیم بزنیم رژیم صهیونیستی، عربستان، آمریکا و هر کشوری که باش مشکل داریم را تحریم کنید، پدرشون را در بیاریم
متاسفانه وقتی یه گند اقتصادی توی مملکتمون بالا میاد یه مشت تاپیک مثل تاپیک شما در محیط مجازی مثل قارچ سبز میشن
که نویسنده همه را خنگ و گاگول فرض میکنه و یه مشت حرف میزنه
نمیگم این حرف های شما سند نیست، هست ولی زمان و محل زدنش این جا و این زمان نیست
اینجا یک فروم سخت افزاریه پس جاش اینجا نیست و الان مردم از وضعیت فعلی ناراضی هستند پس زمانش هم الان نیست
به امید خدا یکم اوضاع آروم شد توی یک فروم اقتصادی این تاپیک را بزن ما را هم دعوت کن بیایم در کنار هم آمریکا را تف و لعنت کنیم
آقا نیما یادم نیست دقیقا چه کسی در همین فروم بود که من چند تا تاپیک چند سال پیش زدم که این راهی که داره طی میشه، راه خوبی نیست و وضعیت خراب خواهد شد.
دقیقا تاپیک های من رو پاک یا قفل کردند و گفتند که سیاه نمایی میکنی و این چیزها و اینجا فروم سخت افزاری هست.
دقیقا بعد از چند سال دیدیم همان حرف ها درست بود.
من دیگه تاپیک نزدم اما آیا مشکل اصلی حل شد؟ دیدیم که با حرف نزدن حل نشد.
الان هم میگم تازه اول گرانی و مشکلات هست و فقط قیمت ارز روی اجناسی که مستقیم واردات میشه و سریع تاثیر میزاره خودش رو نشون داده مثل موبایل و کامپیوتر و این چیزها...روی سایر کالا ها طی ماه های آتی
و نکته مهم دیگر:
به نظرم آنقدر هم نباید سخت گرفت که چند نفر دارن بحث اقتصادی و اجتماعی در این فروم انجام میدن. چه اشکالی داره؟ خیلی نباید همه چیز رو تفکیک کرد. بلاخره اگر اینجا فروم سخت افزاری هست و میبینیم قیمت سخت افزار چقدر بالا رفته!! خیلی هم بی ربط پس نیست..