من بازی FIFA 18 رو نصب کردم ولی میرم در داخل بازی صحفه سیاه و بعد از چند دقیقه میندازه بیرون لطفا و خواهشا راهنماییی کنید>>؟؟؟
P-Ravesh
24-05-18, 19:08
من بازی FIFA 18 رو نصب کردم ولی میرم در داخل بازی صحفه سیاه و بعد از چند دقیقه میندازه بیرون لطفا و خواهشا راهنماییی کنید>>؟؟؟
صفحه سیاه معمولا مربوط به Direct X است که نسخه مورد نیاز نصب نیست . بیرون آمدن ناگهانی از بازی هم مربوط به کرک معیوب و یا ناسازگار با سیستم شماست .درایور ها را نیز باید آپدیت کرد این موارد صد در صد نیست و در هر سیستم با دیگری فرق میکنه . با جستجو در اینترنت بیشتر در این باره آشنا بشید
mahdi0930
24-05-18, 21:41
ببخشید اینایی که میگی رو میزارری برای دانلود>>؟
Mohammad-RI
24-05-18, 22:09
ببخشید اینایی که میگی رو میزارری برای دانلود>>؟
سلام
لینک زیر مجموعه نرم افزار مورد نیاز برای بازی هست ... حداقل ش برخی ارور هارو رفع میکنه ...
Only the registered members can see the link
mahdi0930
26-05-18, 12:03
من هر کاری کردم اخر این بازم دست نشد هر چیم بگگید نصب کردم ولی باز این مشکلم حل نشد خدایی خیلی بازیه باحالیه اگه کسی میدونه بگه چطوری من باید این صفحه ی سیاه رو بر طرف کنم و بازی رو به خوبی اجرا کنم وقتی که میرم توی بازی صفحه سیاه میشه و همه چی هنگ میکنه و بعد میاد بیرون درست میشه.......لطفا راهنماییی کنید./
Mohammad-RI
26-05-18, 17:32
من هر کاری کردم اخر این بازم دست نشد هر چیم بگگید نصب کردم ولی باز این مشکلم حل نشد خدایی خیلی بازیه باحالیه اگه کسی میدونه بگه چطوری من باید این صفحه ی سیاه رو بر طرف کنم و بازی رو به خوبی اجرا کنم وقتی که میرم توی بازی صفحه سیاه میشه و همه چی هنگ میکنه و بعد میاد بیرون درست میشه.......لطفا راهنماییی کنید./
شاید کرک شما معیوب باشه! نگفتید چه نسخه ای رو نصب کردید ... پیشنهاد میکنم نسخه FitGirl رو نصب کنید ... سایت های مختلفی هستن که این نسخه رو برای دانلود قرار میدن ...
میتونید از این لینک دریافت کنید ...
زمان نصب یک مقدار طولانی هست ولی دیگه احتیاجی به کرک معتبر و این جور چیزا نیست... اگه پیش نیاز ها نصب باشه و یه نسخه معتبر نصب کرده باشید قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد ...
اول ویندوزت رو کلا پاک کن و اخرین ورژن ویندوز 10 رو نصب کن.از سایتهای معتبر دانلود کن.
بعد همیشه سعی کن نسخه های کامل بازی رو دان کنی مثل Codex که عالی هستش. چون همیشه آپدیت میده و اپدیتش فقط رو خودش کار میکنه
گروه STEAMPUNKS هر دو آپدیت فیفا ۱۸ را کرک کرد و در بسته ای کاملا جدید به همراه ۱۲زبان به صورت کاملا لایسنس شده منتشر کرده.
به جرئت میشه گفت که گروه STEAMPUNKS به طور کامل Denuvo را از پا درآورده .
بعد پیش نیازها رو یکی یکی نصب کن.
میتونی از اینجا توضیحات کامل رو بخونی.
salpc
22-08-18, 12:51
cpu ت باید 4 هسته باشه واسه این بازی .
با دوهسته ای هم میشه اجرا کرد با نرم افزار extreme injector 3
mahone
16-01-20, 16:39
فیت گرل ولی بازم صفحه سیاه میاد نمی دونم چرا؟؟؟؟؟
شما سیستم ضعیفه دوتا راه حل داری :
یا باید ورژن های قدیمی تر بازی فیفا رو بگیری یا قطعات رو تعویض کنی برای این بازی حداقل یک گرافیک gtx 750 دو گیگ و یک سی پی یو i5 2400 لازمه برای رزولویشن فول اچ دی 1080 .
خودم با سیستم زیر تست گرفتم و 50 تا 60 فریم داد.
i5-2300
12gb ram
gtx 750 1gb
win 10 pro
1680*1050 رزولویشن