PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال در رابطه با روشن گذاشتن تقریبا همیشگی لپ تاپ

MrParham
24-05-18, 02:25
سلام خسته نباشید

دوستان یه لپ تاپ دارم همه چیش بالاس 2ساله خریدم i7 ram8 ssd graphic4...
به علت یه کاری که چندان هم مهم نیست یعنی میتونم اگر قرار هست به لپ تاپ آسیب برسونه بیخیالش شم, تصمیم دارم لپ تاپ رو مثلا تا وقتی که مجبور شم خاموشش کنم مثلا وقتی میخوام حرکتش بدم روشن بزارم.
شاید مثلا 1 ماه داعم روشن باشه بعد 1روز استراحت کنه.

با لپ تاپ گیم بازی نمیکنم. کار سنگین انجام نمیدم. دمای cpu graphic hard رو با نرم افزار speccy میگیرم معمولا همه شون روی 40-50 هستن. چون کارم فقط با مرور گر هستش و عملا چیز دیگه ای باز نیست شاید یه تلگرام...
کول پد هم همیشه روشن هست.

با این تفاصیر برای کاری که مدنظر دارم به نظرتون مشکلی پیش میاد برای لپ تاپ؟

تشکر فراوان

mushkin
24-05-18, 08:23
عامل اصلی در کاهش عمر قطعات گرماست و نوسانات ولتاژ .اگه مشکلی در این دو مورد ندارین میتونین همچین کاری بکنین.

AMD>INTEL
24-05-18, 12:26
اگر از یک خنک کننده خوب برای لپتاپ استفاده کنید مشکلی بوجود نمیاد . حرارت مخصوصا در این فصل های گرم دشمن قطعات است

P-Ravesh
24-05-18, 19:11
کاملا درسته . گرما رو بتونی مهار کنی عمر طولانی مدت قطعه رو ضمانت کردی .

omid2ss
24-05-18, 23:59
لپ تاپ و تبلت و گوشی که باطری دارن با مشکل نوسان ولتاژ روبرو نیستن

چون از باطری نیرو میگیرن

باطری هم همیشه ولتاژ ثابت و امپر ثابت داره

fth.slm
25-05-18, 07:52
توصیه اکید و تجربه شخصی من برا دو تا لبتاب اینو ثابت کرده که اصلا از لبتاب به عنوان pc استفاده نکن !!

asusN53 داشتم ک شب تا صب روشن بود و بعد 3 سال تو کارکرد عادی هر از چندگاه هنگ میکرد در حد دو سه ثانیه که اونو رد کردم رفت و به مشکل خورده بود !! بعدش لنوو s430 خریدم ک اونم بهمون روال ک باتریش خراب شد و چون اینترنال بود پیدا نشد و شرکت ... امرتات هم گفت عوض میکنیم ک متاسفانه فرستادم برا تعویض باطری ، لبتابم رو سوزوندن و تحویل دادن !! و گفتن پل جنوبی رفته !!

اگه میتونی 2 سال یکی عوض کنی و جدید بخری آره مهم نیس ، اما نه میخای 4،5 سالی باهاش کار کنی ، اصلا اصلا اصلا این کارو نکن ک بدون شک مادربرد و قطعات به فنا میره ! خنک کننده هم دوستان گفتن تا یه حد خیلی کمی اثر داره چون دمای قطعات لبتاب بالا هستش !!

و این نکته آخرشم نفهمیدم خودم ک باطری 100 بشه و تو برق استفاده بشه یا شارژ و دشارژ !! ک هیچ جایی جواب درست حسابی داده نشده !!

و صد البته اگه cpu سری آنبرد باشه مثل u و M در حد همون لبتاب استفاده کنین !