با درود
دوستان من میخواهم روی vmware به صورت مجازی یک سیستم عامل mac نصب کنم و مقداری کار کنم باهاش. راستش تجربه کار کردن باهاش ندارم و برای شبکه هم نمیخوام فعلا در سطح کلاینت و کاربر عادی
از کجا باید دانلود کنم؟ ممنون
AMD>INTEL
19-05-18, 19:12
سلام
بستگی به مشخصات سیستم شما دارد . مشخصات سیستم را بنویسید تا ببینم مدلی از هکینتاش روی سیستمت قابل اجرا هست یا نه
این اجرا و نصب شدن هکینتاش صد در صد نیست
life24
20-05-18, 19:08
i7-3770
16gb ram
AMD>INTEL
20-05-18, 19:47
این نسخه رو بگیر احتمالا روی قطعات نصب بشه . البته باز هم تاکید میکنم صد در صد نیست
Only the registered members can see the link
M3RS4D 50062
21-05-18, 23:53
با درود
دوستان من میخواهم روی vmware به صورت مجازی یک سیستم عامل mac نصب کنم و مقداری کار کنم باهاش. راستش تجربه کار کردن باهاش ندارم و برای شبکه هم نمیخوام فعلا در سطح کلاینت و کاربر عادی
از کجا باید دانلود کنم؟ ممنون
سلام، دوست عزیز منم یه مدت دنبال نصب سیستم عامل مکینتاش برای اجرا و کدینگ تحت swift بودم
چیزی که متوجه شدم این بود که خود اپل Mac OS رو برای دیوایس های خودش میده بیرون که روی دیوایس های دیگه ک تحت لیسانس اپل نیستن، نصب نمیشه!
یعنی روی iMac, Mac Air , Mac Book / pro و غیره نصب میشه ولی روی دسکتاپ و لپ تاپ های ایسوس و لنوو نصب نمیشه که بیخیال این نسخه باید بشین
نسخه دیگه ای که هست نسخه هکینتاش (یا نسخه هک شده برای دسکتاپ و لپ تاپ ایسوس و لنوو و ...) هست که اونو میتونید نصب کنید. کلیپ هاشم هست تو اینترنت، یه سرچ کنید راحت میتونید ببینید ، دیدم که روی لپ تاپ لننو با i5 راحت اومد بالا
نسخه دیگه هست تحت VM ware که درواقع روی vm اوردن بالا از همون ویرچوال ماشین بکاپ گرفتن گذاشتن رو نت و دانلود میکنن و استفاده میشه!
من صرفا تا این که چنت نسخه داره رفتم جلو، بیشتر از این نرفتم و برای نصب و اینا دیگه اقدام نکردم