ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل در استفاده از نرم افزارهای GenyMotion و Blue Stacks

SajjadKhati
16-05-18, 17:30
سلام
میخوام یه نرم افزار نصب کنم برای اجرای فایل اندروید در کامپیوتر
Blue Stacks که انگار از توش اجازه نمیده به اکنت گوگل دسترسی پیدا کنیم (این نرم افزار ، اکنت گوگل را میخواد)
این نسخه هست :

دانلود BlueStacks App Player v2.7.320.8504 + v2.5.4.8001 Rooted - اجرا (Only the registered members can see the link)

---------------------------------------------------------

GenyMotion هم که ارور زیر را میده موقع اجرا :

Only the registered members can see the linkمشکل-در-استفاده-از-نرم-افزارهای-genymotion-و-blue-stacks-1-jpg

انگار برای اجرا ، virtual box را لازم داره که خودشم نصب میکنه ولی virtual box اجرا نمیشه . خودم هم که virtual box را بصورت جداگانه نصب میکنم ، virtual box اجرا میشه اما بازم GenyMotion همین خطا را میده!
این نسخه هست :

دانلود Genymotion v2.12.0 + v2.0.3 Pre-Rooted - نرم افزار شبیه ساز سیس (Only the registered members can see the link)

ویندوزم Windows 10 Enterprise v1803 Build 17134.1 Update Redstone 4 x64 هست
مشکل از چیه؟

Speed Racer
16-05-18, 18:21
سلام

سجاد جان ببین این دو تا لینک کارت رو راه میندازه چون من bluestack اصلا کار نکردم

yon.ir/vr7YU

yon.ir/NSuh2

SajjadKhati
16-05-18, 18:47
سلام

سجاد جان ببین این دو تا لینک کارت رو راه میندازه چون من bluestack اصلا کار نکردم

yon.ir/vr7YU

yon.ir/NSuh2

سلام
ممنون آقا آرشان
لینک اول را متوجه نشدم توی قسمت جوابش ، منظورش چیه
لینک دوم را توی بایوس تنظیماتش مشکلی نداشت

Speed Racer
16-05-18, 19:01
سلام
ممنون آقا آرشان
لینک اول را متوجه نشدم توی قسمت جوابش ، منظورش چیه
لینک دوم را توی بایوس تنظیماتش مشکلی نداشت

پس شما لینک زیر رو باز کن کلی صفحه است برای مشکل شما که باید ببینی کدوم مشکلت رو بر طرف می کنه

yon.ir/ghqGx

SajjadKhati
19-05-18, 09:59
ممنون
گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم

amirpcp30
19-05-18, 13:07
سلام
میخوام یه نرم افزار نصب کنم برای اجرای فایل اندروید در کامپیوتر
Blue Stacks که انگار از توش اجازه نمیده به اکنت گوگل دسترسی پیدا کنیم (این نرم افزار ، اکنت گوگل را میخواد)
این نسخه هست :

دانلود BlueStacks App Player v2.7.320.8504 + v2.5.4.8001 Rooted - اجرا (Only the registered members can see the link)

---------------------------------------------------------

GenyMotion هم که ارور زیر را میده موقع اجرا :

انگار برای اجرا ، virtual box را لازم داره که خودشم نصب میکنه ولی virtual box اجرا نمیشه . خودم هم که virtual box را بصورت جداگانه نصب میکنم ، virtual box اجرا میشه اما بازم GenyMotion همین خطا را میده!
این نسخه هست :

دانلود Genymotion v2.12.0 + v2.0.3 Pre-Rooted - نرم افزار شبیه ساز سیس (Only the registered members can see the link)

ویندوزم Windows 10 Enterprise v1803 Build 17134.1 Update Redstone 4 x64 هست
مشکل از چیه؟

سلام
android x86 رو تست کردید؟ فقط اتصال به اینترنتش رو نمیدونم به چه شکله
:give_rose:

SajjadKhati
19-05-18, 13:39
سلام
android x86 رو تست کردید؟ فقط اتصال به اینترنتش رو نمیدونم به چه شکله

سلام
ممنون
منظورتون این نرم افزاره؟ :

Only the registered members can see the link

amirpcp30
19-05-18, 13:44
سلام
ممنون
منظورتون این نرم افزاره؟ :

Only the registered members can see the link

این یکی از نسخه هاش هست
دیگر نسخه ها رو می تونید از اینجا بگیرید:
Android-x86 - Porting Android to x86 (Only the registered members can see the link)
همچنین میتونید اندروید گوشی های مختلف که برای genymotion هست رو از اینجا دانلود کنید و خودتون داخل virtualbox ایمپورت کنید:

SajjadKhati
19-05-18, 15:25
این یکی از نسخه هاش هست
دیگر نسخه ها رو می تونید از اینجا بگیرید:
Android-x86 - Porting Android to x86 (Only the registered members can see the link)
همچنین میتونید اندروید گوشی های مختلف که برای genymotion هست رو از اینجا دانلود کنید و خودتون داخل virtualbox ایمپورت کنید:

ممنون
بالاخره همون کیت کت هست که لینک دادم دیگه؟
genymotion برام ارور میده و بالا نمیاد اصلا. به کارت گرافیک وابسته هست؟ گرافیک مجتمع 4400 اینتل دارم

amirpcp30
19-05-18, 15:31
ممنون
بالاخره همون کیت کت هست که لینک دادم دیگه؟
genymotion برام ارور میده و بالا نمیاد اصلا. به کارت گرافیک وابسته هست؟ گرافیک مجتمع 4400 اینتل دارم
خواهش می کنم
همونطور که بالا گفتم کیت کت فقط یکی از نسخه های x86 هست تا نسخه 7.1 داره میتونید هر نسخه ای که میخوایید دانلود کنید (لینک اول)
لینک دوم هم احتمال زیاد نیاز به genymotion نداره و شما همینطوری هم میتونید داخل virtual box ایمپورتشون کنید (لینک دوم هم نسخه های متفاوت داره)
ویرایش: در لینک دوم باید virual device ها رو دانلود کنید و بعد داخل ویرچوال باکس ایمپورت کنید (به دلخواه هرکدوم که خواستید رو دانلود کنید)

SajjadKhati
19-05-18, 19:56
خواهش می کنم
همونطور که بالا گفتم کیت کت فقط یکی از نسخه های x86 هست تا نسخه 7.1 داره میتونید هر نسخه ای که میخوایید دانلود کنید (لینک اول)
لینک دوم هم احتمال زیاد نیاز به genymotion نداره و شما همینطوری هم میتونید داخل virtual box ایمپورتشون کنید (لینک دوم هم نسخه های متفاوت داره)
ویرایش: در لینک دوم باید virual device ها رو دانلود کنید و بعد داخل ویرچوال باکس ایمپورت کنید (به دلخواه هرکدوم که خواستید رو دانلود کنید)

ممنون
توی virtual box ایمپورت کردم و بالا اومد . حالا نمیدونین برای اینکه یه فایل اندروید (پسوند apk) را اگه توی این شبیه ساز بخوام نصب کنم ، چجوری باید نصب کنم؟

amirpcp30
20-05-18, 10:13
ممنون
توی virtual box ایمپورت کردم و بالا اومد . حالا نمیدونین برای اینکه یه فایل اندروید (پسوند apk) را اگه توی این شبیه ساز بخوام نصب کنم ، چجوری باید نصب کنم؟

سلام مجدد
خواهش می کنم
نصب کردنش که مثل همون موبایله ، احتمالا منظورتون ارسال فایل بوده درسته؟
شما کدوم رو نصب کردید؟
داخل ویرچوال باکس روی اندرویدی که ایمپورت کردید راست کلیک کنید و setting رو انتخاب کنید
بعد در قسمت نتورک به این حالت تنظیم کنید:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
حالا اینترنتتون متصله و میتونید برنامه هایی که میخواید رو دانلود و نصب کنید

SajjadKhati
20-05-18, 11:13
سلام مجدد
خواهش می کنم
نصب کردنش که مثل همون موبایله ، احتمالا منظورتون ارسال فایل بوده درسته؟
شما کدوم رو نصب کردید؟
داخل ویرچوال باکس روی اندرویدی که ایمپورت کردید راست کلیک کنید و setting رو انتخاب کنید
بعد در قسمت نتورک به این حالت تنظیم کنید:
حالا اینترنتتون متصله و میتونید برنامه هایی که میخواید رو دانلود و نصب کنید

ممنون
از طریق اینترنت نه
منظورم اینه فایل نصبی برای موبایل (فایل با پسوند apk) در هاردم هست . حالا چجوری توی اون اندروید مجازی که در virtual box بالا میارم ، آدرس این فایل apk در هاردم را بهش بدم و نصب کنم؟

amirpcp30
20-05-18, 11:58
ممنون
از طریق اینترنت نه
منظورم اینه فایل نصبی برای موبایل (فایل با پسوند apk) در هاردم هست . حالا چجوری توی اون اندروید مجازی که در virtual box بالا میارم ، آدرس این فایل apk در هاردم را بهش بدم و نصب کنم؟

اول همونطور که بالا توضیح دادم از اتصال به شبکه مطمعن بشید
بقیش مثل همون موباله ، مثلا میتونید ی پوشه داخل هارد شیر کنید و روی اندروید es explorer یا نرم افزار های مشابه رو نصب کنید و به پوشه ی شیر شده در شبکه دسترسی پیدا کنید
اگه تا بحال روی گوشی موبایل اینکارو نکردید ی توضیح میدم که سردرگم نشید:
در داخل es explorer به قسمت network برید و بعد scan رو بزنید سیستم های شبکه رو میبینید که در اینجا لپ تاپتون و بعد پوشه ی شیر شده رو انتخاب می کنید