ورود

مشاهده نسخه کامل : وارد کردن قطعات بصورت مسافری! تعرفه دارد یا خیر؟

mousso
14-05-18, 11:38
سلام
اگه قرار باشه چنتا قطعه مثل کارت گرافیک و رم و پردازنده و مین , از اونور بیاریم, باتوجه به سود سرشاری که نسبت به خرید از داخل داره, آیا باید گمرکی داد یا نه؟ برای مصرف شخصی. یعنی یکی از هرکدوم

سایت گمرک رفتم همه چیز مبهم بود! نوشته بود فقط تا 50دلار, کالای نو شامل معافیت مالی میشه!!! از دورو بری هاهم پرسیدم هرکی یک چیز میگه!!! کسی تجربه داشته یا اطلاع دقیق داره؟

الان با ارز مسافرتی که 4.200 باشه, میشه بهترین 1070 رو خیلی کمتر از قیمت 1060 تو ایران خرید!!! خصوصا که قیمتای جهانی هم افتشو کرده...باقی قطعات هم به همین صورت

AMD>INTEL
14-05-18, 14:29
سلام
اگه قرار باشه چنتا قطعه مثل کارت گرافیک و رم و پردازنده و مین , از اونور بیاریم, باتوجه به سود سرشاری که نسبت به خرید از داخل داره, آیا باید گمرکی داد یا نه؟ برای مصرف شخصی. یعنی یکی از هرکدوم

سایت گمرک رفتم همه چیز مبهم بود! نوشته بود فقط تا 50دلار, کالای نو شامل معافیت مالی میشه!!! از دورو بری هاهم پرسیدم هرکی یک چیز میگه!!! کسی تجربه داشته یا اطلاع دقیق داره؟

الان با ارز مسافرتی که 4.200 باشه, میشه بهترین 1070 رو خیلی کمتر از قیمت 1060 تو ایران خرید!!! خصوصا که قیمتای جهانی هم افتشو کرده...باقی قطعات هم به همین صورت

بله . احتمال ۹۰ درصد گمرکی میخوره

- - - Updated - - -

سلام

mousso
14-05-18, 15:57

- - - Updated - - -

پس این عزیزایی که میگن فلانیمون برامون اورده از اونور چجوریاست ؟ اگه دست دوم باشه هم میخوره؟

شما تو بازار هستید میتونید ی پرسجو بکنید بیزحمت؟ چون تو سایت گمرک نوشته بود اگه مثلا یکی کامپیوتر شخصیشو بخاد بیاره مشکلی نداره. از اونطرف یک چیز نقض اینو گفته بود:1. (27):

Abolfazl8080
15-05-18, 10:07
سلام.اگه بخوایم از خارج قطعه وارد کنیم چجوریه؟با این قیمتایی ک الان هست تنها راه چاره همینه.منظورم اینه که اگه من برم یه کشوری به قصد مسافرت و از اونجا برا خودم ی سیستم بخرم،میتونم به راحتی بیارم ایران؟یا نیاز به دنگ و فنگ داره؟دوستان کسایی ک اطلاع دارن پاسخ بدن.شرمنده اگه سوالم کمی بچگانه بود چون در این زمنیه هیچ اطلاعی ندارم

sfmth
15-05-18, 10:20
سلام.اگه بخوایم از خارج قطعه وارد کنیم چجوریه؟با این قیمتایی ک الان هست تنها راه چاره همینه.منظورم اینه که اگه من برم یه کشوری به قصد مسافرت و از اونجا برا خودم ی سیستم بخرم،میتونم به راحتی بیارم ایران؟یا نیاز به دنگ و فنگ داره؟دوستان کسایی ک اطلاع دارن پاسخ بدن.شرمنده اگه سوالم کمی بچگانه بود چون در این زمنیه هیچ اطلاعی ندارم
نمیشه قطعات کامپیوتر و لپتاپ معافیت گمرکی برای مسافر ندارن

shbgem
15-05-18, 19:02
شما باید بدون جعبه و بسته بندی وارد کنید که گمرک نخوره

sfmth
15-05-18, 21:45
شما باید بدون جعبه و بسته بندی وارد کنید که گمرک نخوره
طبق تبصره ماده 135 ایین نامه اجرایی امور گمرکی لوازم شخصي عبارت است از اشياي نو و مستعمل يک مسافر که ممکن است به طور معمول وعرفي در طول سفر براياستفاده شخصي وي لازم باشد. اين لوازم مشمول معافيت بوده اما شامل کالايي که جنبه تجاري دارد نخواهد شد. تشخيص استفادهشخصي يا تجاري از کالا با گمرک است.
در صورت معاف نبودن کالا یا تجاری بودنش کالا مجاز، مجاز مشروط یا ممنوع هست. کالای مجاز مثل موبایل و لپتاپ و کارت گرافیک تا سقف 80 دلار سالانه از پرداخت حقوق ورودی معاف هستن در غیر این صورت باید مالیات و حقوق گمرکی و دوبرابر سود بازرگانی براش پرداخت بشه تا ترخیص بشه کالای مشروط نمیدونم چیه ولی کالای ممنوع مثل مشروبات الکلی و قطعات صنعتی که برای تولید محصولات به کار میره هست و قابل ترخیص نیست.
در موقع خارج شدن و وارد شدن باید کالاهایی رو که همراهتون هست رو اظهار کنین کالاهایی رو که با خودتون میبرین ثبت میشه و موقع برگشت جزء لوازم شخصی محسوب شده و معافیت گمرکی خواهند داشت.
گمرک میتونه از اسکن x-ray برای تشخیص کالاها استفاده کنه و طبیعی هست که هر موقعی میتونه لوازم همراه مسافر رو بازرسی کنه و عدم صداقت در اظهار کردن کالاها میتونه عواقب داشته باشه