PDA

مشاهده نسخه کامل : بنظرتون قیمتا چجور میشه؟

abolfazl253
10-05-18, 23:35
با توجه ب تحریمها و افزایش نرخ دلار البته با اینکه قراره موجودی کارت گرافیک بیشتر شه (طبق اخبار). قیمتا چجور میشه بنظرتون؟

میخوام مهر تهیه کنم. بنظرتون چن درصد افزایش قیمت داریم ؟

Mohammad-RI
11-05-18, 05:16
عزیز نمیشه گفت چند درصد چون بر اساس برنامه مشخصی قیمت قطعات بالا نمیره و اگرم بر اساس نرخ دلار حساب کنیم باز هم هر کسی ساز خودشو میزنه ... طوری که اختلاف قیمت یک مانیتور در دو فروشگاه به 400/000 هزار تومان میرسه!!! و متاسفانه نظارتی هم نیست ...
شما از الآن میخوای برای مهرماه خرید کنی یک قطعه ای رو در نظر بگیر و ببین ماهانه چقدر میاد روش !!! بعد خودت دستت میاد چند درصد افزایش قیمت داشته!
خود بنده دو هفته پیش خرید داشتم ... الآن که قیمت همون قطعات رو نگاه میکنم 100/000 هزار تومانی اومده روش!!! فقط و فقط در دو هفته!!!

fth.slm
12-05-18, 09:36
دقیقا یکماه قبل ، سیستم کامل با کمک دوستان و اساتید اینجا جمع کردم، الان مادربرد 400 گرون شده ، رم 150 ، پاور 60 ، کیس 30 ، مانتور 50 !! تنها سی پی یو یکم ارزون شده اونم بخاطر اومدن مدل های جدید سری زن هستش فکرکنم !!

یکماه صبر میکردم نمیتونستم اون سیستم رو جمع کنم

MB:msi x370 xpower
cpu : ryzen 7 1700
ram : 8GB crucial elite cl 15
power : green 650 uk
monitori : LG 22mp58
case : Green Z+ ک اصلا پیشنهاد نمیکنم !!
vga : Asus GT520 کارکرده
hard : 128 g روی مادربرد میدادن ! یکی دیگه هم 120 گیگی از قبل داشتم !

میخاستم این ماه یه رم 8 هم بخرم ک بشه 16 ، رم شده 600 هزار

پیشنهاد میکنم از یه جایی پولی به کف آر و خرد خرد جمع کن ، تا مهر از لحاظ جو روانی بدتر از الان میشه !!

البته الان هم بعضی جاها نجومی قیمت بردن بالا ! اگه تهرانی به نظرم بازار رو بگردی خوبه !