PDA

مشاهده نسخه کامل : یکی از فن های گرافیک درست کار نمیکنه

Mehrdad.A 88
02-05-18, 19:03
درود، گرافیکم msi 970 armor هستش، امروز متوجه افزایش 10 درجه ای دما شدم و وقتی کیس رو باز کردم و فن ها رو تست کردم دیدم اون فنی که روش برچسب نداره موقع چرخیدن یک صدای غیر عادی میده (برچسب رو خودم کندم، میخواستم ببینم جایی برای روغن ریختن داره با نه)، حالا چی کار کنم ؟

22063

امیر ازادی
02-05-18, 19:28
درود، گرافیکم msi 970 armor هستش، امروز متوجه افزایش 10 درجه ای دما شدم و وقتی کیس رو باز کردم و فن ها رو تست کردم دیدم اون فنی که روش برچسب نداره موقع چرخیدن یک صدای غیر عادی میده (برچسب رو خودم کندم، میخواستم ببینم جایی برای روغن ریختن داره با نه)، حالا چی کار کنم ؟

22063
حدس میزنم پشته این فن ممکنه جایه روغن ریزی داشته باشه.ممکنم هست از این فنا باشه که کلا روغنکاری نمیشن.

- - - Updated - - -

22063
حدس میزنم پشته این فن ممکنه جایه روغن ریزی داشته باشه.ممکنم هست از این فنا باشه که کلا روغنکاری نمیشن.

Mehrdad.A 88
02-05-18, 19:30

نگا کردم جایی برای روغن نداره.

omid2ss
02-05-18, 23:15
قسمت کلی فن ها رو باید بازی کنی و از پشت شون ببینی

AMD>INTEL
03-05-18, 10:27
نگا کردم جایی برای روغن نداره.

باید مشابه این فن را پیدا کنی و جایگزین کنی

Mehrdad.A 88
03-05-18, 10:34
باید مشابه این فن را پیدا کنی و جایگزین کنی

گارانتیش هم تموم شده، نمونش رو فک نکنم اصلا پیدا شه، شما نمونش رو ندارین ؟ نمیشه تعمیر کنمش ؟

AMD>INTEL
03-05-18, 15:30
گارانتیش هم تموم شده، نمونش رو فک نکنم اصلا پیدا شه، شما نمونش رو ندارین ؟ نمیشه تعمیر کنمش ؟

سایت زیر رو نگاه کن فن بدون هیت سینک داره
فروشگاه اینترنتی دیجیک | فروش تخصصی کابل و تبدیل کامپیوتر (Only the registered members can see the link)
فن 7.5 * 7.5 گرافیک سانتی متری بدون هیت سینک (Only the registered members can see the linkفن-fan-main/FAN-Without-heatsink/فن-7.5-گرافیک-سانتی-متری-بدون-هدسینک)

Mehrdad.A 88
03-05-18, 22:52
صبح زنگ زدم نمایندگی گفت شنبه با نمایندگی تهران چک میکنه ببینه فن دارن با نه، امیدوارم داشته باشن.

P-Ravesh
04-05-18, 00:10
[QUOTE=Mehrdad.A 88;410030]درود، گرافیکم msi 970 armor هستش، امروز متوجه افزایش 10 درجه ای دما شدم و وقتی کیس رو باز کردم و فن ها رو تست کردم دیدم اون فنی که روش برچسب نداره موقع چرخیدن یک صدای غیر عادی میده (برچسب رو خودم کندم، میخواستم ببینم جایی برای روغن ریختن داره با نه)، حالا چی کار کنم ؟
در هیچ شرکت سازنده فن ندیدم صحبتی از روغنکاری توسط کاربر شده باشه . عمر فن که تمام شد باید با یک نو جایگزین بشه . محصولات تکنولوژی امروزی توسط دستگاههای پیچیده ساخته میشه و نمیشه توی خانه کار اون دستگاهها رو تقلید کرد . حتی اگر بشه روغنکاری کرد ( که نمیشه و سیم پیچ آسیب میبینه) فکر نمیکنم تأثیری در افزایش عمر فن داشته باشه . تعویض قطعه معیوب با نو تنها کاریست که میتواند توسط کاربر انجام شود .

Mehrdad.A 88
06-05-18, 22:52
نمایندگی فن نداشت :1. (28):

omid2ss
06-05-18, 23:59
تعجب میکنم این فن اینقدر زود خراب شده ،، اونم از یه شرکتی مثل MSI

والا تصویرشم به یه کارت گرافیگ با کیفیت نمیخوره....

ببین

تعمیرکارها یه اسپری ای دارن که بهش میگن شویینده

برای تمیز کردن بردها ازش استفاده میکنن

باید چندتا افشانه شو بزنی به قسمت زیر پروانه ...اونجایی که برد پیداس

بعد نتیجه رو بگو

AMD>INTEL
07-05-18, 05:49
نمایندگی فن نداشت :1. (28):

فن را چک کن . با فن سایت مقایسه کن . یکی بخر

Mehrdad.A 88
07-05-18, 11:50
فن را چک کن . با فن سایت مقایسه کن . یکی بخر