ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید لپتاپ مناسب برای کارهای گرافیکی

NO Face
30-04-18, 20:49
سلام،
برای کار گرافیک چه لپتاپی با چه مشخصات و برندی مناسب هست که کارهای گرافیک نه چندان سنگین رو بشه انجام داد، کار موشن و انیمیشن انجام نمیدم فقط برای کارهای برندینگ و بیلبورد و امثال این نوع کارها مشاوره برای خرید می خواستم، کارایی خوب و قیمت بالایی نداشته باشه، ممنون

sfmth
30-04-18, 21:30
قیمت مد نظرتون چی هستش ؟
n580vd لپتاپ خوبیه

NO Face
01-05-18, 00:07
راستش قیمت رو نمیدونم چون از طرف تیمی قراره خریداری بشه که می خوام قرارداد کنم واسه کار باهاشون، از من پرسیدن که چه مشخصاتی داشته باشه و من بی اطلاع از سخت افزار، معلومات سخت افزاری من در حد صفر هستش

setareh238
01-05-18, 09:18
الان قیمت لپ تاپ خیلی گرون. من در حد کار شما نمیدونم اما برای کار با 3D Max و گرفتن رندر ازش حداقل لپ تاپ بین پنج تا شش میلیون هزینه داره. البته اگر بخوای نو بخری.
برای کار شما هم که بیلبورد چون با رزولوشن 300 و سایز خیلی بزرگ دارین کار میکنین باید لپ تاپ که میخری کشش داشته باشه. نه به اندازه 3D max اما به نظرم باید قوی باشه

NO Face
01-05-18, 10:42
الان قیمت لپ تاپ خیلی گرون. من در حد کار شما نمیدونم اما برای کار با 3D Max و گرفتن رندر ازش حداقل لپ تاپ بین پنج تا شش میلیون هزینه داره. البته اگر بخوای نو بخری.
برای کار شما هم که بیلبورد چون با رزولوشن 300 و سایز خیلی بزرگ دارین کار میکنین باید لپ تاپ که میخری کشش داشته باشه. نه به اندازه 3D max اما به نظرم باید قوی باشه
کار 3d و موشن انجام نمیدم، کارهای تبلیغاتی بیلبورد و برندینگ و پکیج دیزاین میکنم و لپ تاپ مناسب برای این نوع کارها نیاز دارم.
خودم لپ تاپ dell / inspiron n5110 core i5 با 10GB رم دارم که باهاش افترافکت هم کار میکنم اما کشش نداره و نمیشه همزمان چند برنامه رو اجرا کرد مخصوصا موقع رندر گرفتن. لپ تاپ به این دلیل نیاز دارم چون باید دائم با خودم حمل کنم.