1.آیا رم GEIL EVO Forza DDR4 16GB 2400Mhz CL16 Dual Channel با سی پی یو AMD RYZEN 5 1600 سازگاری داره ؟
برد MSI B350 PC MATE
2. این مادربردی که میخواستم بخرم رو فقط داخل یک مغازه توی پاساژ ایران پیدا کردم و موجود داشت قیمت بدی هم نداد و حتی قیمت سی پی رو رو 25 هزار تومن زیر جاهای دیگه و رم رو هم 5 هزار تومن کمتر از جاهای دیگه گفت. ( همین سه قلم رو قیمت کردم ) حالا بهش مشکوکم که ایا این مادربورد مشکلی داره یا قبلا استفاده شده ؟ خودش که گفت گارانتی اصلی گرین داره ؛ چیز دیگه ای نپرسیدم.
حالا فردا میخوام برم که این سه قلم رو هم بخرم ، چجوری با اون مغازه طی کنم که به قول معروف نکنه تو پاچمون ؟ :lol:
این فروشگاه هم هست Only the registered members can see the link
Speed Racer
28-04-18, 22:12
سلام
اون رمی که شما میگی باید تو نامش AMD آورده شده باشه
DDR4 EVO FORZA AMD Edition Dual Channel Kit - Products - GeIL Memory (Only the registered members can see the link)
DDR4 EVO FORZA AMD Edition Dual Channel Kit - Products - GeIL Memory (Only the registered members can see the link)
رم های بالا با مادربردهای B350 و X370 سازگارن طبق تست های Geil ولی باید در سایت مادربورد هم این سازگاری نوشته شده باشه چون ممکنه با همه مادربردها سازگار نباشن
در مورد سوال دوم واقعا نمی شه ندیده قضاوت کرد. ولی معمولا باید از فروشنده معتبر و با انصاف خرید کنی و با یه پرس و جو می تونی بفهمی که طرف چیکاره اس.
فقط اگه فاکتور آورد یه وقت امضا نکنی که جنس رو سالم گرفتی؟ جدیدا این روش تقلب خیلی باب شده. و اگه مشکلی داشت خوب گارانتی معتبر گرین هست که می تونی استفاده کنی
حاج فربد عزیز تبلیغ ممنوعه
haj_farbod
28-04-18, 22:32
سلام
اون رمی که شما میگی باید تو نامش AMD آورده شده باشه
رم های بالا با مادربردهای B350 و X370 سازگارن طبق تست های Geil ولی باید در سایت مادربورد هم این سازگاری نوشته شده باشه چون ممکنه با همه مادربردها سازگار نباشن
در مورد سوال دوم واقعا نمی شه ندیده قضاوت کرد. ولی معمولا باید از فروشنده معتبر و با انصاف خرید کنی و با یه پرس و جو می تونی بفهمی که طرف چیکاره اس.
فقط اگه فاکتور آورد یه وقت امضا نکنی که جنس رو سالم گرفتی؟ جدیدا این روش تقلب خیلی باب شده. و اگه مشکلی داشت خوب گارانتی معتبر گرین هست که می تونی استفاده کنی
حاج فربد عزیز تبلیغ ممنوعه
حقیقتا چیزی نفهمیدم از اون لینک ها ، یه مدل رم دیدم که توی نامش AMD هست اما جالبه که باس 3000 داره ، بعد اون طرف تو سایت ای ام دی زده که باس باید 2400 باشه :| سر همین گیج شدم ، بعد کلا فک کنم همین یه مدل رم ژل هم باشه که توی اسمش AMD اومده باشه ، هیچ برند دیگه ای هم چنین چیزی نداره
ممنون میشم چک کنید بهم بگید.
نخریم مشکل دار باشه :1. (28): با این قیمت ها اونم
...
نه میخوام علاوه بر گارانتی ازش مهلت تست هم بگیرم ، بنظرم اگه جنسش مشکلی نداشته باشه ، نباید بترسه که مهلت تست بده
چه جوری میشه مطمئن شد که سالمه مادربرد ( بجز اینکه تصویر بده ) نرم افزاری هست که تخصصی برسیش کنه ؟
تبلیغ ؟ والا نیتم تبلیغ نیست ، لینک اون فروشگاه رو گذاشتم بلکه کسی بشناسش راجبش نظری بده
AMD>INTEL
29-04-18, 06:11
سلام ودرود. دو سوال مهم دارم
1.آیا رم GEIL EVO Forza DDR4 16GB 2400Mhz CL16 Dual Channel با سی پی یو AMD RYZEN 5 1600 سازگاری داره ؟
برد MSI B350 PC MATE
2. این مادربردی که میخواستم بخرم رو فقط داخل یک مغازه توی پاساژ ایران پیدا کردم و موجود داشت قیمت بدی هم نداد و حتی قیمت سی پی رو رو 25 هزار تومن زیر جاهای دیگه و رم رو هم 5 هزار تومن کمتر از جاهای دیگه گفت. ( همین سه قلم رو قیمت کردم ) حالا بهش مشکوکم که ایا این مادربورد مشکلی داره یا قبلا استفاده شده ؟ خودش که گفت گارانتی اصلی گرین داره ؛ چیز دیگه ای نپرسیدم.
حالا فردا میخوام برم که این سه قلم رو هم بخرم ، چجوری با اون مغازه طی کنم که به قول معروف نکنه تو پاچمون ؟ :lol:
این فروشگاه هم هست Only the registered members can see the link
سلام این رم سازگار داره
G.SKILL Aegis 8gb 2400 cl15
رم خوش قیمت و سازگار با بردهای am4
AMD>INTEL
29-04-18, 09:54
سلام این رم سازگار داره
این هم رم دیگری که سازگاره
Crucial Ballistix Sport LT 8GB 2400Mhz CL16 Red DDR4
خود کروشیال هم تاییدش کرده برای این برد
haj_farbod
29-04-18, 10:05
سلام این رم سازگار داره
:1. (27): داخل سایت خودش فقط حرف از اینتل و مادربرد های سازگار با اینتل زده :1. (27):
چجوریاس ؟
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
29-04-18, 11:29
:1. (27): داخل سایت خودش فقط حرف از اینتل و مادربرد های سازگار با اینتل زده :1. (27):