با سلام میخواستم پردازنده AMD Ryzen 5 2400G بخرم واسه انتخاب مادربورد بین ایسوس و msi مردد هستم .بعضی ها میگن ایسوس کیفیت طول عمرش بیشتره ولی بیشتر جاها از جمله همین انجمن همه پیشنهاد msi رو میدن .کدوم رو پیشنهاد مدید ترجیحا با ذکر دلیل بودجه برای خرید مادربورد بین 450 تا 550
AMD>INTEL
24-04-18, 10:29
با سلام میخواستم پردازنده AMD Ryzen 5 2400G بخرم واسه انتخاب مادربورد بین ایسوس و msi مردد هستم .بعضی ها میگن ایسوس کیفیت طول عمرش بیشتره ولی بیشتر جاها از جمله همین انجمن همه پیشنهاد msi رو میدن .کدوم رو پیشنهاد مدید ترجیحا با ذکر دلیل بودجه برای خرید مادربورد بین 450 تا 550
سلام پیشنهاد من
MSI B350 TOMAHWAK
بهترین گزینه هست من هم خودم هم از این برد سه تا خرید داشتم . عالیه
FRANKLIN
24-04-18, 10:52
سلام پیشنهاد من
MSI B350 TOMAHWAK
بهترین گزینه هست من هم خودم هم از این برد سه تا خرید داشتم . عالیه
ممنون استاد پس همین MSI B350 TOMAHWAK رو تهیه میکنم فقط یه سوال نظرتون راجع به مادربردهای ایسوس چیه از لحاظ کیفیت ساخت و طول عمر .واسهزیاد شدن تجربه خودم میخوام بدونم
AMD>INTEL
24-04-18, 11:09
ممنون استاد پس همین MSI B350 TOMAHWAK رو تهیه میکنم فقط یه سوال نظرتون راجع به مادربردهای ایسوس چیه از لحاظ کیفیت ساخت و طول عمر .واسهزیاد شدن تجربه خودم میخوام بدونم
این برد بهتره . البته کیفیت بردهای ایسوس هم خوبه .
Speed Racer
24-04-18, 11:33
سلام
به دو دلیل برای مادربردهای amd ما msi رو پیشنهاد میدیم. اول اینکه مادربردهای msi ارزون تر از ایسوس هستن و دوم رم های سازگار با msi تو بازار هست.
کلا مادربردهای ایسوس و گیگابایت یک درجه از لحاظ کیفیت بالاتر از msi هستن.
مثلا اگه به بودجه شما نگاه کنیم مادربرد زیر بهترین انتخابه و رتبه یک رو در این محدوده داره مخصوصا با کارت صدای آنبورد ALC1220
Gigabyte AB350-Gaming 3 == 530000
ولی رم سازگار با اونو باید از آواژنگ بپرسی که موجود هست یا نه.
AMD>INTEL
24-04-18, 11:48
یکسری حرف ها را زیاد جدی نگیرید . مادربردهای MSI اگر کیفیت بالاتری نداشته باشند کیفیتشون برابر با سایرین هست .
میزان جوایز مادربرد ها و کارت گرافیک های MSI در سایت های معتبر جهانی بسیار بالاست
طبق آمار سایت LDLC کمترین آمار خرابی برای مادربردهای MSI میباشد
FRANKLIN
25-04-18, 09:09
دوتا سوال
اول اینکه برای استفاده از 2400G باید حتما با یه پردازنده دیگه بایوس این مادربورد رو آپدیت کنم تا 2400G رو بشناسه و سیستم رو بالا بیاره؟
دوم اینکه حافظه گرافیکی 2400G به چه صورته خودش داره یا از رم DDR4 سیستم استفاده میکنه؟
AMD>INTEL
25-04-18, 10:53
دوتا سوال
اول اینکه برای استفاده از 2400G باید حتما با یه پردازنده دیگه بایوس این مادربورد رو آپدیت کنم تا 2400G رو بشناسه و سیستم رو بالا بیاره؟
دوم اینکه حافظه گرافیکی 2400G به چه صورته خودش داره یا از رم DDR4 سیستم استفاده میکنه؟
بله . یا از فروشنده بخواهید بایوس را اپدیت کنه یا گارانتی در اسرع وقت در مورد گارانتی گرین به این شکل هست سریع انجام میده
از حافظه اصلی سیستم استفاده میکنه
FRANKLIN
25-04-18, 12:16
بله . یا از فروشنده بخواهید بایوس را اپدیت کنه یا گارانتی در اسرع وقت در مورد گارانتی گرین به این شکل هست سریع انجام میده
استاد شرمنده من هی سوال میپرسم
من الان ۱۶ گیگ رم میخوام بگیرم از قسمتی از اون استفاده میکنه به عنوان حافظه گرافیکی
و اینکه یه نوتوس ۲۰۰ کافیشه یا نه.اورکلاک هم نمیخوام کنم
AMD>INTEL
25-04-18, 14:29
استاد شرمنده من هی سوال میپرسم
من الان ۱۶ گیگ رم میخوام بگیرم از قسمتی از اون استفاده میکنه به عنوان حافظه گرافیکی
و اینکه یه نوتوس ۲۰۰ کافیشه یا نه.اورکلاک هم نمیخوام کنم
بله نوتوس ۲۰۰ کافیه
بله از مقداری از ۱۶ گیگ رم را استفاده میکنه
Speed Racer
25-04-18, 14:52
دوست عزیز به نظر اگه شما به جای Ryzen 2400G بیای i3-8100 رو با یک GT 1030 بخری کارایی بهتری بدست میاری یا اصلا همون i3-8100 رو بخر و بقیه پول رو پس انداز کن برای خرید گرافیک بهتر. ولی باز نظر خودت شرطه و هر چی که خودت دوست داری.
لینک:
yon.ir/VPMch
FRANKLIN
25-04-18, 20:54
پس حتما با یه پردازنده دیگه باید اپدیت شه
AMD>INTEL
25-04-18, 21:32
پس حتما با یه پردازنده دیگه باید اپدیت شه
بله اگر تهران هستید . گارانتی در نصف روز انجام میدهد
FRANKLIN
25-04-18, 21:39
بله اگر تهران هستید . گارانتی در نصف روز انجام میدهد
متاسفانه اذربایجان غربی هستم.گفتم شاید بتونم با دانلود فایل بایوس خودم انجام بدم
AMD>INTEL
26-04-18, 12:05
متاسفانه اذربایجان غربی هستم.گفتم شاید بتونم با دانلود فایل بایوس خودم انجام بدم
مغازه دار پردازنده نسل اول رایزن داشته باشه میتونه بایوس را اپدیت کند .