سلام.وقت همگی بخیر.
ب نظر دوستان یه گرافیک استوک بگیرم یا نو.
با این توضیح ک مثلا گرافیک اسوس gtx750 یک گیگ ک استوک وارداتی هستش با یک هفته فرصت تست میشه ۳۰۰ گرفت.و با قیمتای دیگه هم چیزای دیگه هست.
حالا سوالم اینجاست ک اول ایا اینها سلامت و عمر مناسبی دارند و میشه اعتماد کرد بهشون.
و دوم اینکه گرافیک ۴۰۰ یا ۵۰۰ تومنی نو چیزی میشه پیدا کرد با این قیمتا ک ب کار بیاد؟پیشنهادی دارید بفرمایید.
در ضمن ب نظرتون روند قیمتی کارت گرافیک برای بعدا کاهش پیدا میکنه یا ن بدتر میشه.
تشکر از همه
AMD>INTEL
20-04-18, 11:07
سلام.وقت همگی بخیر.
ب نظر دوستان یه گرافیک استوک بگیرم یا نو.
با این توضیح ک مثلا گرافیک اسوس gtx750 یک گیگ ک استوک وارداتی هستش با یک هفته فرصت تست میشه ۳۰۰ گرفت.و با قیمتای دیگه هم چیزای دیگه هست.
حالا سوالم اینجاست ک اول ایا اینها سلامت و عمر مناسبی دارند و میشه اعتماد کرد بهشون.
و دوم اینکه گرافیک ۴۰۰ یا ۵۰۰ تومنی نو چیزی میشه پیدا کرد با این قیمتا ک ب کار بیاد؟پیشنهادی دارید بفرمایید.
در ضمن ب نظرتون روند قیمتی کارت گرافیک برای بعدا کاهش پیدا میکنه یا ن بدتر میشه.
تشکر از همه
یکسری کارت ها را حتما دقت کنید . مثلا asus gtx 750 مدل ریمارک و تقلبی هم دارد که در اصل چیپ واقعی اون 750 نیست . ولی بعضی از کارت ها مثل جیفورس 650 خوشبختانه مشکلی برای خرید ندارند
mohsen_kh
20-04-18, 11:46
خیلی ممنون.
با gpu _z میشه تقلبی بودن رو تشخیص داد،درسته؟
و یک سوال دیگه اینکه از نظر سلامت و طول عمر این کارتها مناسبن؟
کسی تا حالا از اینا خریده؟
من یک مدل zotac gtx750 ddr5 1gb مد نظرم بودش ک ۳۱۰ قیمت دادن.با یک هفته تست
mohsen_kh
20-04-18, 11:48
کارتهای موجود بیشتر gtx 650
gtx550
gtx450
gtx750
و کلا سری ۴ و ۵ و۶ و ۷ انویدیا و یه تعداد کمتری از amd هستن
mohsen_kh
20-04-18, 11:50
یکسری کارت ها را حتما دقت کنید . مثلا asus gtx 750 مدل ریمارک و تقلبی هم دارد که در اصل چیپ واقعی اون 750 نیست . ولی بعضی از کارت ها مثل جیفورس 650 خوشبختانه مشکلی برای خرید ندارند
خیلی تشکر.کسی تا حالا امتحان کرده اینارو.عمرشون و سلامتشون خوبه؟
گرافیک zotac gtx 750 ddr5 1g رو ۳۰۰ قیمت دادن با یک هفته تست و ب شرط عدم تعمیر.خوبه ابن مورد؟
AMD>INTEL
20-04-18, 12:15
خیلی تشکر.کسی تا حالا امتحان کرده اینارو.عمرشون و سلامتشون خوبه؟
گرافیک zotac gtx 750 ddr5 1g رو ۳۰۰ قیمت دادن با یک هفته تست و ب شرط عدم تعمیر.خوبه ابن مورد؟
بله مورد خوبیه .
من خودم چند تا کارت برای سیستمهای تستم خرید مثل EVGA GEFORCE 440 یا POWER COLOR R250
هیچ موردی نداشتم تا به حال خیلی خوب بودن نسبت به قیمت