PDA

مشاهده نسخه کامل : هزینه اسمبل سیستم چقدر است؟

abolfazl253
16-04-18, 10:44
سلام.

تو یه سری سایتا قسمت کیس هایی ک بسته شده، مشاهده کردم ک با قیمت های گزافی کیس هایی رو میفروشن ک کارت گرافیک های ضعیفی (به نسبت قیمت) روشون نصب شده.

میخواستم بدونم فروشنده ها تو ایران واسه اسمبل سیستم چقد میگیرن؟؟ اگ قطعه رو خودت بدی اونا فقط ببندن چی؟

AMD>INTEL
16-04-18, 13:01
حدود ۵۰ تومن تا ۹۰ تومن گرفته میشود .

Meysam_M69
16-04-18, 14:56
سلام.

تو یه سری سایتا قسمت کیس هایی ک بسته شده، مشاهده کردم ک با قیمت های گزافی کیس هایی رو میفروشن ک کارت گرافیک های ضعیفی (به نسبت قیمت) روشون نصب شده.

میخواستم بدونم فروشنده ها تو ایران واسه اسمبل سیستم چقد میگیرن؟؟ اگ قطعه رو خودت بدی اونا فقط ببندن چی؟

سلام دوست گلم
اگه خودت میخوای قطعه بخری و بدی دیگران واست سیستم اسمبل کنن پیشنهاد میکنم تو یوتیوب چند تا ویدیو در رابطه بااسمبل سیستم مشاهده کن خیلی خوب و با کیفیت تصویر بالا سیستم اسمبل میکنن و تو هم میتونی به راحتی اینکار انجام بدی

P-Ravesh
16-04-18, 17:53
چرا دیگری ببنده؟ کار بسیار آسانی هست . شجاع باش و با دیدن چند فیلم آموزشی و دفترچه خود مادربرد (حتی اگر انگلیسی دست وپا شکسته بلد باشی) خودت انجامش بده . دقت کرده باشی مادربردها دفترچه راهنمای همراهشان برای خریدار هست تا قطعات رو خودش نصب کنه نه برای فروشگاه رایانه با کارکنان بعضاً بیسوادش .

neo 63
18-04-18, 21:06
منم اومدم همینو بگم ، یکی بحث اطمینانه که متاسفانه خورده شیشه زیاد دارن کاسب های این زمینه ، یکی هم هزینه بیخوده !
خودتون ببندید

abolfazl253
19-04-18, 13:13
سلام دوست گلم
اگه خودت میخوای قطعه بخری و بدی دیگران واست سیستم اسمبل کنن پیشنهاد میکنم تو یوتیوب چند تا ویدیو در رابطه بااسمبل سیستم مشاهده کن خیلی خوب و با کیفیت تصویر بالا سیستم اسمبل میکنن و تو هم میتونی به راحتی اینکار انجام بدی
اتفاقا ازین ویدیو ها زیاد دیدم و چم و خم کار دستم اومده ولی چون انجام ندادم تا حالا میترسم قطعات آسیب ببینن تو این اوضاع قیمت ها هم یه قطعه آسیب ببینه خیلی ضرره

- - - Updated - - -

حدود ۵۰ تومن تا ۹۰ تومن گرفته میشود .
توی یوتیوب ویدیو زیاد دیدم بصورت تعوری بلدم ببندم. ولی تا حالا سیستم نبستم. قطعات حساسن ممکنه آسیب ببینن یا خودمم میتونم ببندم ؟
سیستم مورد نظرم هم رده بالا محسوب میشه فک کنم
1080ti
i7 8700k

Speed Racer
19-04-18, 13:17
سلام.

سلام

کار رو به کاردون بسپار. فقط بحث بستن نیست تجربه خیلی مهمه و آسیب ندیدن قطعات و تمیزی کار که بر حسب تجربه بدست میاد