سلام من یه موس لاجیتک G402 دارم و یک کیبرد معمولی و داغون از شرکت A4tech
میخوام یک موس و کیبرد گیمینگ خوب بخرم با بودجه جمعا حدود 1500.
نظر خودم روی موس msi clutch gm70 و کیبرد MSI GK 701 هست. ولی با توجه به اینک ریوی های زیادی در موردشون نبود یکم شک دارم.
در مورد موس خوش دستیش و روونی حرکتش برام مهمه. و برای کیبرد هم مکانیکی بودن و RGB بودنش برام مهمه.
لطفا بهترین موس و کیبرد های که میشه با این بودجه خرید رو بهم معرفی کنید.
و یک نکته دیگه اینکه کیبرد MSI جای دست برای خسته نشدن نداره!! این توی تجربه کاربری چقدر مهمه؟
AMD>INTEL
16-04-18, 06:09
سلام من یه موس لاجیتک G402 دارم و یک کیبرد معمولی و داغون از شرکت A4tech
میخوام یک موس و کیبرد گیمینگ خوب بخرم با بودجه جمعا حدود 1500.
نظر خودم روی موس msi clutch gm70 و کیبرد MSI GK 701 هست. ولی با توجه به اینک ریوی های زیادی در موردشون نبود یکم شک دارم.
در مورد موس خوش دستیش و روونی حرکتش برام مهمه. و برای کیبرد هم مکانیکی بودن و RGB بودنش برام مهمه.
لطفا بهترین موس و کیبرد های که میشه با این بودجه خرید رو بهم معرفی کنید.
و یک نکته دیگه اینکه کیبرد MSI جای دست برای خسته نشدن نداره!! این توی تجربه کاربری چقدر مهمه؟
اگر صبر کنید msi vigor gk70 و gk80 موجود میشه . قیمت مناسبی دارند . موس هم gm70 کلی بررسی داره
Hosseinf90
16-04-18, 10:52
موس رو هماهنگ کردم یکی از فروشگاه های بازار ایرانیان امروز و فردا موجود میکنه. ولی کیبرد چقدر نیازه صبر کنم!؟
AMD>INTEL
16-04-18, 13:02
موس رو هماهنگ کردم یکی از فروشگاه های بازار ایرانیان امروز و فردا موجود میکنه. ولی کیبرد چقدر نیازه صبر کنم!؟
تا اواسط اردیبهشت موجود میشه
Hosseinf90
05-05-18, 13:37
سلام خسته نباشید.
میخواستم بپرسم این موس و کیبرد های ام اس ای قرار نیست موجود بشه!؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
AMD>INTEL
05-05-18, 15:34
سلام خسته نباشید.
میخواستم بپرسم این موس و کیبرد های ام اس ای قرار نیست موجود بشه!؟
سلام
به زودی قراره موجود بشه . طبق اطلاعاتی که دارم
Hosseinf90
07-05-18, 15:24
سلام مجدد.
موس های ام اس ای حدود یک ماه هست که میخواد موجود بشه ولی خبری نیست با این وضعیت ارز هم فکر کنم شرکت به این زودیا وارد بازار کنه.
بنظرتون صبر کنم ام اس ای بیاد بهتره یا لاجیتک جی ۹۰۰ رو بگیرم!؟
AMD>INTEL
07-05-18, 18:52
سلام مجدد.
موس های ام اس ای حدود یک ماه هست که میخواد موجود بشه ولی خبری نیست با این وضعیت ارز هم فکر کنم شرکت به این زودیا وارد بازار کنه.
بنظرتون صبر کنم ام اس ای بیاد بهتره یا لاجیتک جی ۹۰۰ رو بگیرم!؟
صبر کنید بهتره . الان به دلیل یکسری وضعیت نا مشخص باید کمی صبر کرد
Hosseinf90
07-05-18, 19:20
G 900 الان ۷۳۰ تومن هست. ام اس ای بیاد حدود قیمتش همینه یا گرونتر بنظرتون!؟
چون من میخوام یه کیبرد ست هم بخرم. ترجیح میدم ام اس ای باشه! ولی میترسم با این وضع دلار اون خیلی بیشتر پام در بیاد!!
AMD>INTEL
07-05-18, 19:36
G 900 الان ۷۳۰ تومن هست. ام اس ای بیاد حدود قیمتش همینه یا گرونتر بنظرتون!؟
چون من میخوام یه کیبرد ست هم بخرم. ترجیح میدم ام اس ای باشه! ولی میترسم با این وضع دلار اون خیلی بیشتر پام در بیاد!!
قطعات MSI نسبت به قیمت دلاری قیمت گذاری بهتری دارند . اگر مادربردها و سایر قطعات را هم چک کنید بهتر هستند .
البته با این قیمت صعودی دلار برای پیش بینی کمی سخت است .
Hosseinf90
02-06-18, 21:15
سلام با توجه به اینکه کیبرد های جدید وارد بازار نمیشه. از بین کیبرد های موجود کدوم رو پیشنهاد میدید؟ بدون سقف قیمت و صرفا بر اساس کیفیت و ارزش خرید؟