ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای ارتقا سیستم

Mohamad_XZ
05-04-18, 18:48
سلام
من یه سیستم دارم که حدود چند ساله هیچ ارتقایی براش انجام ندادم و فقط یه بار براش رم 2GB خریدم؛ و حالا دیگه جوابگوی نیازهای روزمره من نیست Only the registered members can see the link
میخوام یه ارتقا کلی اما نه با هزینه چندان گزاف انجام بدم، در حدی که برای کاربری مالتی مدیا هیچ کم و کاستی نداشته باشه و برای گیمینگ هم، حداقل بتونه بازی های جدید رو در حالت حداقل یا متوسط به راحتی اجرا کنه؛ چون احتمالا دیگه تا چند سال آینده دست به ارتقا و اینا نزنم :1. (31):
اول گفتم شاید بشه با ارتقا رم و خرید حافظه SSD معایبش کمرنگ شه اما مثه اینکه باید ارتقا کلی داد (ب خاطر قدیمی شدن مادربرد و CPU و GPU ...)
و یه نکته ای هم هست : قبلا این سیستم به یه مانیتور LG Flatron E1940 متصل بود که حالا به دلایلی اون رو به LED و سینمای خانگی وصل کردم، که همین خودش ضعیف بودن کارت گرافیک رو تشدید کرد...

مشخصات سیستم :

Motherboard : ASUSTek P5P41TD
Processor : Intel Pentium E5700 (Dual Core & 3.00GHz)
Memory Ram : 2 * 2GB (4GB)
(1GB) Graphic Card : AMD Radeon HD 5570
Hard Drive : WD5000AADS (500GB)
Display : Sony KDL-47W804A
Case & Power : Cooler Max P4-900 (230W)

ممنون میشم دوستان و اساتید، من رو در جهت ارتقا و بهبود سیستمم یاری کنن

AMD>INTEL
05-04-18, 18:56
سلام
من یه سیستم دارم که حدود چند ساله هیچ ارتقایی براش انجام ندادم و فقط یه بار براش رم 2GB خریدم؛ و حالا دیگه جوابگوی نیازهای روزمره من نیست Only the registered members can see the link
میخوام یه ارتقا کلی اما نه با هزینه چندان گزاف انجام بدم، در حدی که برای کاربری مالتی مدیا هیچ کم و کاستی نداشته باشه و برای گیمینگ هم، حداقل بتونه بازی های جدید رو در حالت حداقل یا متوسط به راحتی اجرا کنه؛ چون احتمالا دیگه تا چند سال آینده دست به ارتقا و اینا نزنم :1. (31):
اول گفتم شاید بشه با ارتقا رم و خرید حافظه SSD معایبش کمرنگ شه اما مثه اینکه باید ارتقا کلی داد (ب خاطر قدیمی شدن مادربرد و CPU و GPU ...)
و یه نکته ای هم هست : قبلا این سیستم به یه مانیتور LG Flatron E1940 متصل بود که حالا به دلایلی اون رو به LED و سینمای خانگی وصل کردم، که همین خودش ضعیف بودن کارت گرافیک رو تشدید کرد...

مشخصات سیستم :

Motherboard : ASUSTek P5P41TD
Processor : Intel Pentium E5700 (Dual Core & 3.00GHz)
Memory Ram : 2 * 2GB (4GB)
(1GB) Graphic Card : AMD Radeon HD 5570
Hard Drive : WD5000AADS (500GB)
Display : Sony KDL-47W804A
Case & Power : Cooler Max P4-900 (230W)

ممنون میشم دوستان و اساتید، من رو در جهت ارتقا و بهبود سیستمم یاری کنن

چقدر بودجه دارید ؟

Mohamad_XZ
05-04-18, 22:51
چقدر بودجه دارید ؟

راستش، نمیتونم به صورت دقیق ذکر کنم؛ ولی بودجه رو خیلی هم دست بالا نگیرید ... :1. (36):

اون چیزایی رو که گفتم هم در نظر بگیرید و بهترین و به صرفه ترین انتخاب رو ذکر کنید و همونطور که گقتم احتمالا، بعد از این ارتقا، تا چند سال دست به ارتقا و اینا نزنم ... :1. (23):

AMD>INTEL
05-04-18, 23:41
راستش، نمیتونم به صورت دقیق ذکر کنم؛ ولی بودجه رو خیلی هم دست بالا نگیرید ... :1. (36):

اون چیزایی رو که گفتم هم در نظر بگیرید و بهترین و به صرفه ترین انتخاب رو ذکر کنید و همونطور که گقتم احتمالا، بعد از این ارتقا، تا چند سال دست به ارتقا و اینا نزنم ... :1. (23):

و اینکه بودجه رو خیلی هم دست بالا نگیرید

مقدار باید مشخص بشه

Mohamad_XZ
06-04-18, 00:44
مقدار باید مشخص بشه

شما دو میلیون تومان رو بودجه پایه قرار بده :1. (23):

ولی احتمال زیاد به صورت مرحله ای اقدام به خرید و ارتقا کنم، چون امکان خرید یکجا برام مقدور نیست ...

و نظرتون راجب به قطعاتی که الان روش نصبه چیه ...؟

به نظرتون قطعات خودش رو بعد از ارتقا بفروشم ؟ (خواهان داره...؟! :1. (24):)

AMD>INTEL
06-04-18, 09:02
شما دو میلیون تومان رو بودجه پایه قرار بده :1. (23):

ولی احتمال زیاد به صورت مرحله ای اقدام به خرید و ارتقا کنم، چون امکان خرید یکجا برام مقدور نیست ...

و نظرتون راجب به قطعاتی که الان روش نصبه چیه ...؟

به نظرتون قطعات خودش رو بعد از ارتقا بفروشم ؟ (خواهان داره...؟! :1. (24):)

درباره قطعات خودتون فروش میره .البته مبلغ زیادی طبیعتا دست شما را نخواهد گرفت
Core i3-8100
H310M GAMING PLUS
ram 8gb ddr4 geil prestine
vga msi rx 550 aero itx
power green 430w
case green z plus
cpu cooler green notus 100
------------------------------
مادربرد تا 45 روز دیگه موجود میشه

Mohamad_XZ
06-04-18, 12:02
درباره قطعات خودتون فروش میره .البته مبلغ زیادی طبیعتا دست شما را نخواهد گرفت
Core i3-8100
H310M GAMING PLUS
ram 8gb ddr4 geil prestine
vga msi rx 550 aero itx
power green 430w
case green z plus
cpu cooler green notus 100
------------------------------
مادربرد تا 45 روز دیگه موجود میشه

متشکر :11():

درمورد هارد دیسک و حافظه SSD چطور ؟

راجب به مادربرد، مطمئن هستید که در ایران موجود میشه؟ لازم نیست یک گزینه جایگزین هم برای اطمینان ذکر کنید ...

و اینکه چون همونطور که گفتم قصد خرید یکجا ندارم؛ پس، خیلی در مورد قیمت قطعات دقیق نباشید یکم بالا و پایین مشکلی نیست (اگه بدونم واقعا ارزشش رو داره ...) :1. (23):

البته اگه قطعاتی که گفتین به نسبت قیمتشون یا تو رنج خودشون بهترینن که دیگه صحبتی نیست ...

و فقط درمورد کیس و پاور، مثه اینکه، کیس های بهتر از این مدل هم وجود داره و پاور هم کمیابه؛ نظرتون چیه؟)

AMD>INTEL
06-04-18, 12:34
متشکر :11():

درمورد هارد دیسک و حافظه SSD چطور ؟

راجب به مادربرد، مطمئن هستید که در ایران موجود میشه؟ لازم نیست یک گزینه جایگزین هم برای اطمینان ذکر کنید ...

و اینکه چون همونطور که گفتم قصد خرید یکجا ندارم؛ پس، خیلی در مورد قیمت قطعات دقیق نباشید یکم بالا و پایین مشکلی نیست (اگه بدونم واقعا ارزشش رو داره ...) :1. (23):

البته اگه قطعاتی که گفتین به نسبت قیمتشون یا تو رنج خودشون بهترینن که دیگه صحبتی نیست ...

و فقط درمورد کیس و پاور، مثه اینکه، کیس های بهتر از این مدل هم وجود داره و پاور هم کمیابه؛ نظرتون چیه؟)

اگر عجله نکنید تا اواخر اردیبهشت موجود میشه
مادربرد بسیار خوبیه
پاور GREEN 450A-UK تهیه کنید . البته 430 وات هم در بازار هست
این کیس گرین بر اساس قیمت گزینه معقولیه
مادربرد خروجی HDMI داره که میتونید از اون استفاده کنید و بعدا گرافیک را تهیه کنید . گرافیک داخلی پردازنده I3 8100
در مورد SSD
هم میتونی یک درایور 120 گیگابایتی ADATA بگیری
به همراه 1 ترا وستر بلو

Mohamad_XZ
06-04-18, 13:21
اگر عجله نکنید تا اواخر اردیبهشت موجود میشه
مادربرد بسیار خوبیه
پاور GREEN 450A-UK تهیه کنید . البته 430 وات هم در بازار هست
این کیس گرین بر اساس قیمت گزینه معقولیه
مادربرد خروجی HDMI داره که میتونید از اون استفاده کنید و بعدا گرافیک را تهیه کنید . گرافیک داخلی پردازنده I3 8100
در مورد SSD
هم میتونی یک درایور 120 گیگابایتی ADATA بگیری
به همراه 1 ترا وستر بلو

نه عجله ای ندارم ... :1. (23):

پس اول، کیس و پاور و Cpu و مادربرد رو بگیرم بعد باقیه قطعات ...

به نظرتون کیس Thermaltake Core X31 Riing RGB Edition یا Green Z7 Gladitor ارزش خرید و این هزینه اضافی رو دارن که یکم بیشتر هزینه کنم ؟

و اینکه نظرات مردم رو راجب به هارد وسترن بلو رو میخوندم، بیشتر گفته بودن بعد یه مدت صدای زیادی میده و تو مدت زمان طولانی کاهش عملکرد داره ...

راستی ارزش خرید 1TB بیشتره یا 2TB ؟

ببخشید که وقتتون رو گرفتم ... :give_rose:

mehdi111222
06-04-18, 13:24
سلام خسته نباشید
بنظرتون سیستم زیر برای گیم مناسبه و تا چند مدت دیگه میشه باهاش بازی کرد؟ منظورم اینه که بازیهای چند سال آینده رو که جدید بیان رو ساپورت میکنه؟

msi z370 gaming pro carbon ac
ram 16gb evo x
cpu i5-8400
power 650
gpu msi gtx 1050 ti or 1060 6gb

باتشکر 370

AMD>INTEL
06-04-18, 13:48
سلام خسته نباشید
بنظرتون سیستم زیر برای گیم مناسبه و تا چند مدت دیگه میشه باهاش بازی کرد؟ منظورم اینه که بازیهای چند سال آینده رو که جدید بیان رو ساپورت میکنه؟

msi z370 gaming pro carbon ac
ram 16gb evo x
cpu i5-8400
power 650
gpu msi gtx 1050 ti or 1060 6gb

باتشکر 370

تاپیک بزنید

- - - Updated - - -

نه عجله ای ندارم ... :1. (23):

پس اول، کیس و پاور و Cpu و مادربرد رو بخرم بعد باقیه قطعات ...

به نظرتون کیس Thermaltake Core X31 Riing RGB Edition یا Green Z7 Gladitor ارزش خرید و این هزینه اضافی رو دارن که یکم بیشتر هزینه کنم ؟

و اینکه نظرات مردم رو راجب به هارد وسترن بلو رو میخوندم، بیشتر گفته بودن بعد یه مدت صدای زیادی میده و تو مدت زمان طولانی کاهش عملکرد داره ...

راستی ارزش خرید 1TB بیشتره یا 2TB ؟

ببخشید که وقتتون رو گرفتم ... :give_rose:

کیس با توجه قطعات حداکثر GREEN Z4 یا STRIKER
نظرات مردم با نظر کارشناسی فرق داره

Mohamad_XZ
06-04-18, 16:16
تاپیک بزنید

- - - Updated - - -

کیس با توجه قطعات حداکثر GREEN Z4 یا STRIKER
نظرات مردم با نظر کارشناسی فرق داره

شرمنده که انقدر سوال میپرسم ... :11():

خودتون کدوم از اون دو تا کیس رو پیشنهاد میکنید ؟

و من به خاطر اینکه درب کیسم قفلی هست؛ کیس کشویی یا قفلی رو ترجیح میدم؛ شما توی این رنج سراغ ندارید ...؟ (به خاطر سهولت استفاده ...)

AMD>INTEL
06-04-18, 16:59
شرمنده که انقدر سوال میپرسم ... :11():

خودتون کدوم از اون دو تا کیس رو پیشنهاد میکنید ؟

و من به خاطر اینکه درب کیسم قفلی هست؛ کیس کشویی یا قفلی رو ترجیح میدم؛ شما توی این رنج سراغ ندارید ...؟ (به خاطر سهولت استفاده ...)

من z4 را بیشتر میپسندم
موردی خاصی تو ذهنم نیست باید بگردی

Mohamad_XZ
06-04-18, 18:51
من z4 را بیشتر میپسندم
موردی خاصی تو ذهنم نیست باید بگردی

و سوال آخر ...
به نظرتون کیفیت کیس Thermaltake versa n21 black edition با توجه به برند تایوانیش نسبت به گرین بهتر نیست؟

ممنون که وقت گذاشتید ...

AMD>INTEL
06-04-18, 20:32
و سوال آخر ...
به نظرتون کیفیت کیس Thermaltake versa n21 black edition با توجه به برند تایوانیش نسبت به گرین بهتر نیست؟

ممنون که وقت گذاشتید ...

ترمال تیک همیشه خوب .مورد تاییده

P-Ravesh
06-04-18, 22:49
کیس گرین Z7 GLADIATOR رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم.کیسی است حرفه ای با حجم بزرگ و وزن زیاد.کیس فوق العاده ای هست اما مناسب قطعات شما نیست.قیمت بالایی هم داره.با نصف قیمت اون کیسهای مرغوب و ارزشمند بویژه از گرین فراوانه.این مدل رو خط بزن تا هزینه بیخود و بیجهت نکرده باشی.هدف ما اینست که شما عزیزان با کمترین هزینه بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشید.
سربلند و شاد باشی.

omid2ss
07-04-18, 00:34
تو هارد مکانیکی همیشه حجم 2 ترا به صرفه تر از 1 ترا خریدنه

به برداران عزیز هم خیلی گفتم پاور قدیمی پیشنهاد ندین -
پاور GREEN 450A-UK

پاور گرین فعلا خیلی به صرفه هستن

الان سری OCPT و +HP جدید هستن. سعی کنید تکنولوژی روز رو بخرین.

به نظر من سری OCPT بسیار عالی هستن و امکانات زیادی دارن.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اولین موج از سونامی پاورهای جدید گرین OCPT (Only the registered members can see the link)

موج دوم سونامی پاورهای جدید گرین به ساحل رسید! (Only the registered members can see the link)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پاور برای سیستم گیمینگ کمتر از 550 وات نگیر.
باید حساب کنی که مصرف سیستم تو بیشترین حالت چقدره و اونو به اضافه ی 50 وات یا 100 وات کنی که خیالت راحت باشه.

Only the registered members can see the link

mehrdad_s76
07-04-18, 13:20
سلام مشخصات لپتاپ من این هست
acer v3-571g
core i7 3632qm 2.2gh
ddr3 1333 ram 4 GB
geforce 710m 2 GB
intel hd 4000 2 GB
حالا سوالم
من با گرافیک اینتل هر بازی رو میتونم اجرا کنم ولی با جی فورس حتی بازی های معمولی رو هم نمیتونم 1-2 fps
همه درایورها به روز هستند
و سوال اصلی: آیا میتونم گرافیکم رو ارتقا بدم؟؟؟؟؟؟؟

AMD>INTEL
07-04-18, 14:00
سلام مشخصات لپتاپ من این هست
acer v3-571g
core i7 3632qm 2.2gh
ddr3 1333 ram 4 GB
geforce 710m 2 GB
intel hd 4000 2 GB
حالا سوالم
من با گرافیک اینتل هر بازی رو میتونم اجرا کنم ولی با جی فورس حتی بازی های معمولی رو هم نمیتونم 1-2 fps
همه درایورها به روز هستند
و سوال اصلی: آیا میتونم گرافیکم رو ارتقا بدم؟؟؟؟؟؟؟

سلام
خیر امکانش نیست
لطفا در تاپیک سایر کاربران سوال خود را مطرح نکنید

Mohamad_XZ
07-04-18, 15:49
کیس گرین Z7 GLADIATOR رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم.کیسی است حرفه ای با حجم بزرگ و وزن زیاد.کیس فوق العاده ای هست اما مناسب قطعات شما نیست.قیمت بالایی هم داره.با نصف قیمت اون کیسهای مرغوب و ارزشمند بویژه از گرین فراوانه.این مدل رو خط بزن تا هزینه بیخود و بیجهت نکرده باشی.هدف ما اینست که شما عزیزان با کمترین هزینه بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشید.
سربلند و شاد باشی.

ممنون از راهنمایی ...

بله تصمیم خودم هم به خرید کیس Thermaltake versa n21 black edition نهایی شد ...

تو هارد مکانیکی همیشه حجم 2 ترا به صرفه تر از 1 ترا خریدنه

به برداران عزیز هم خیلی گفتم پاور قدیمی پیشنهاد ندین -
پاور GREEN 450A-UK

پاور گرین فعلا خیلی به صرفه هستن

الان سری OCPT و +HP جدید هستن. سعی کنید تکنولوژی روز رو بخرین.

به نظر من سری OCPT بسیار عالی هستن و امکانات زیادی دارن.

اولین موج از سونامی پاورهای جدید گرین OCPT (Only the registered members can see the link)

موج دوم سونامی پاورهای جدید گرین به ساحل رسید! (Only the registered members can see the link)

پاور برای سیستم گیمینگ کمتر از 550 وات نگیر.
باید حساب کنی که مصرف سیستم تو بیشترین حالت چقدره و اونو به اضافه ی 50 وات یا 100 وات کنی که خیالت راحت باشه.

Only the registered members can see the link

تشکر بابت توضیحات؛ با این اوصاف، و با توجه به قطعاتی که دوستمون معرفی کرد، بهترین پاور کدوم مدل و چند وات هست ...؟

قیمت پاورهای سری OCPT به نظرم زیادی بالا هست (ارزشش رو داره؟)، خودم بیشتر نظرم روی خرید پاور Hp Plus 500/600w هست و یه سوال : این سری ها به خاطر جدید بودن، امتحان خودشون رو پس دادند؟

ترمال تیک همیشه خوب .مورد تاییده

ببخشید سوال دیگه ای هم در مورد کارت گرافیک و پردازنده داشتم :

1- به نظرتون خرید MSI Radeon RX 560 Aero ITX 4G OC که دارای 4 گیگابایت حافظه گرافیکی هست، نسبت به vga msi rx 550 aero itx که دارای 2 گیگابایت هست؛ بهتر نیست؟

2- نظرتون راجع به پردازنده های سری AMD Ryzen و Core i5-7640X چیه ...؟ (با توجه به مادربورد و باقیه قطعات ...)

3- و با توجه به اینکه کیس و پاور و VGA و ... نسبت به لیست اولیتون دچار تغییر شدند، باز هم به عنوان سیستم خنک کننده، Notus 100-PWM رو پیشنهاد میدید و نیازی به سیستم های خنک کننده بادی یا آبی نمیبینید ؟

و با توجه به قطعات و طبق گفته دوستان، انتخاب کدوم پاور و با چند وات خروجی بهتر هست؟

AMD>INTEL
08-04-18, 09:49
ممنون از راهنمایی ...

بله تصمیم خودم هم به خرید کیس Thermaltake versa n21 black edition نهایی شد ...

تشکر بابت توضیحات؛ با این اوصاف، و با توجه به قطعاتی که دوستمون معرفی کرد، بهترین پاور کدوم مدل و چند وات هست ...؟

قیمت پاورهای سری OCPT به نظرم زیادی بالا هست (ارزشش رو داره؟)، خودم بیشتر نظرم روی خرید پاور Hp Plus 500/600w هست و یه سوال : این سری ها به خاطر جدید بودن، امتحان خودشون رو پس دادند؟

ببخشید سوال دیگه ای هم در مورد کارت گرافیک و پردازنده داشتم :

1- به نظرتون خرید MSI Radeon RX 560 Aero ITX 4G OC که دارای 4 گیگابایت حافظه گرافیکی هست، نسبت به vga msi rx 550 aero itx که دارای 2 گیگابایت هست؛ بهتر نیست؟

2- نظرتون راجع به پردازنده های سری AMD Ryzen و Core i5-7640X چیه ...؟ (با توجه به مادربورد و باقیه قطعات ...)

3- و با توجه به اینکه کیس و پاور و VGA و ... نسبت به لیست اولیتون دچار تغییر شدند، باز هم به عنوان سیستم خنک کننده، Notus 100-PWM رو پیشنهاد میدید و نیازی به سیستم های خنک کننده بادی یا آبی نمیبینید ؟

و با توجه به قطعات و طبق گفته دوستان، انتخاب کدوم پاور و با چند وات خروجی بهتر هست؟

1-rx 560 به مراتب بهتره
۲-پردازنده رایزن های جدید سری ryzen 5 2600 گزینه خوبیه
۳-نوتوس ۲۰۰ کافیه
۴-گرین 550a-uk کافیه
فقط خیلی سیستم را تغییر نده . چون ممکنه اشتباه در خرید بشی .

Mohamad_XZ
08-04-18, 16:49
1-rx 560 به مراتب بهتره
۲-پردازنده رایزن های جدید سری ryzen 5 2600 گزینه خوبیه
۳-نوتوس ۲۰۰ کافیه
۴-گرین 550a-uk کافیه
فقط خیلی سیستم را تغییر نده . چون ممکنه اشتباه در خرید بشی .

سپاس :11():
این پردازنده ryzen 5 2600 کی عرضه خواهد شد؟
مشخصات سیستم نهایی این شد :

Motherboard : H310M GAMING PLUS
Processor : Intel Coffee Lake Core i3-8100 / Intel Skylake-X Core i5-7640X
Ram : 8GB DDR4 Geil Prestine
Graphics Card : MSI Radeon RX 560 AERO ITX 4G
Hard Drive : Western Digital Blue 1TB
SSD Drive : ADATA SU800 128GB
Case : Thermaltake Versa N21 Black Edition
Power : Green 600b-hp-Plus Semi Modular
Cooler : Green NOTOUS 200-PWM / Thermalright AXP-200 Muscle

که بصورت مرحله ای، احتمالا تا آخر تابستون بتونم به طور کامل راه اندازیش کنم ...
احتمال زیاد برای کولینگ : Thermalright رو خریداری کنم؛ اما درمورد پردازنده؛ Coffee Lake Core i3-8100 نسبت به قیمتش واقعا عالیه اما چون احتمالا تا سال های آینده، هیچ ارتقایی انجام ندم؛ یه مقدار دو به شک هستم و نمیدونم که بهتر نیست با هزینه بیشتر، Skylake-X Core i5-7640X رو خریداری کنم که در اون صورت باید مادربرد هم عوض شه

AMD>INTEL
08-04-18, 17:47
سپاس :11():
این پردازنده ryzen 5 2600 کی عرضه خواهد شد؟
مشخصات سیستم نهایی این شد :

Motherboard : H310M GAMING PLUS
Processor : Intel Coffee Lake Core i3-8100 / Intel Skylake-X Core i5-7640X
Ram : 8GB DDR4 Geil Prestine
Graphics Card : MSI Radeon RX 560 AERO ITX 4G
Cooler : Green NOTOUS 200-PWM / Thermalright AXP-200 Muscle

که بصورت مرحله ای، احتمالا تا آخر تابستون بتونم به طور کامل راه اندازیش کنم ...
احتمال زیاد برای کولینگ : Thermalright رو خریداری کنم؛ اما درمورد پردازنده؛ Coffee Lake Core i3-8100 نسبت به قیمتش واقعا عالیه اما چون احتمالا تا سال های آینده، هیچ ارتقایی انجام ندم؛ یه مقدار دو به شک هستم و نمیدونم که بهتر نیست با هزینه بیشتر، Skylake-X Core i5-7640X رو خریداری کنم که در اون صورت باید مادربرد هم عوض شه

بله بسیار هم عالیه
اون پردازنده مادربردهاش بالای 1 میلیون هست اصلا برای این پردازنده ارزش نداره
شما برای i5-7640X باید 1 میلیون پول برد بدید . ولی میتونی i5 8400 بخری

Mohamad_XZ
09-04-18, 15:25
و در نهایت :1. (23): :

Motherboard : MSI B250 Gaming Pro Carbon
Processor : Intel Coffee Lake Core i5-8400
Graphics Card : MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4G
Ram : 2 * Apacer Panther DDR4 2400MHz CL17 - 8GB
Cooling System : Thermalright AXP-200 Muscle

ممنون از همه دوستان به خاطر کمک و راهنمایی ... :give_rose:

فقط، هیچ ناهماهنگی بین قطعات وجود نداره ...؟

AMD>INTEL
09-04-18, 18:01
و در نهایت :1. (23): :

Motherboard : MSI B250 Gaming Pro Carbon
Processor : Intel Coffee Lake Core i5-8400
Graphics Card : MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4G
Ram : 2 * Apacer Panther DDR4 2400MHz CL17 - 8GB
Cooling System : Thermalright AXP-200 Muscle

ممنون از همه دوستان به خاطر کمک و راهنمایی ... :give_rose:

فقط، هیچ ناهماهنگی بین قطعات وجود نداره ...؟

عزیز چرا اینطوری میکنی !! من میبینم هر دفعه یکی از قطعات را جا به جا میکنی .اگر میخوای کار خودت را انجام بدی لطفا بگو من راهنمایی نکنم .
MSI B250 Gaming Pro Carbon
با این پردازنده سازگار نیست
خوش قیمت ترین مادربرد برای این پردازنده که فعلا موجوده
MSI Z370-A PRO
اگر نه باید صبر کنی
h310-b360-h370
جای دیگر هم بهت لیست میدن دارن بهت اشتباه اطلاعات میدن

Mohamad_XZ
09-04-18, 18:30
عزیز چرا اینطوری میکنی
MSI B250 Gaming Pro Carbon
با این پردازنده سازگار نیست

بقیه قطعات رو با تحقیق کامل انتخاب کردم و فقط درمورد مادربرد شک داشتم که شما شَکم رو تایید کردید چون همینطوری گفتم برای مادربرد یه گزینه به عنوان جایگزین در نظر داشته باشم که در بازار موجود باشه، و اینکه حالا تنها نگرانی من فقط درمورد H310M GAMING PLUS برای کمبود اسلات حافظه و اسلات PCI-EX16 هست ...
راستی یه فروشگاه اینترنتی هست که پردازنده i5-8400 رو به صورت باندل با مادربرد به قیمت یک میلیون تومان میفروشه، چطور ...

AMD>INTEL
09-04-18, 19:26
بقیه قطعات رو با تحقیق کامل انتخاب کردم و فقط درمورد مادربرد شک داشتم که شما شَکم رو تایید کردید چون همینطوری گفتم برای مادربرد یه گزینه به عنوان جایگزین در نظر داشته باشم که در بازار موجود باشه، و اینکه حالا تنها نگرانی من فقط درمورد H310M GAMING PLUS برای کمبود اسلات حافظه و اسلات PCI-EX16 هست ...
راستی یه فروشگاه اینترنتی هست که پردازنده i5-8400 رو به صورت باندل با مادربرد به قیمت یک میلیون تومان میفروشه، چطور ...

Apacer Panther DDR4 2400MHz CL17
این رم با cl17 اصلا ارزش خرید ندارد
برای مادربرد عجله نکنید . صبر کنید h370 یا b360 موجود شوند یا یک انتخاب بهتر برد z370 بخرید

Mohamad_XZ
09-04-18, 20:30
Apacer Panther DDR4 2400MHz CL17
این رم با cl17 اصلا ارزش خرید ندارد
برای مادربرد عجله نکنید . صبر کنید h370 یا b360 موجود شوند یا یک انتخاب بهتر برد z370 بخرید

حرف شما کاملا صحیح هست و من از راهنمایی هاتون کمال تشکر رو دارم ...

در مورد رم، بله cl17 مناسب نیست و من دو تا گزینه جایگزین براش انتخاب کردم که یه مقدار کمیاب شدن؛ Kingston HyperX Fury DDR4 2400MHz CL15 و G.Skill Aegis Ram 8GB 2400Mhz CL15؛ برای انتخاب Apacer بیشتر به برند و موجودی بازار توجه کردم ...

در مورد مادربرد به نظر خودتون بهتره صبر کنم یا Z370-A Pro رو مدنظر قرار بدم ؟

شخصا فکر میکنم به خاطر اسلات های بیشتر و امکان اضافه کردن کارت گرافیک دوم و رم های بیشتر برای ارتقا راحت تر در آینده، بیشتر نظرم روی Z370-A Pro هست ...

راستی نگفتید، چطوری اون سایت پردازنده رو به صورت باندل همراه با مادربرد ارسال میکنه ...؟

AMD>INTEL
09-04-18, 20:46
برد z370a-pro بتون آزادی عمل بیشتری میده . امکانات بیشتر . قیمتش هم مناسبه
رم هم
Kingston HyperX Fury DDR4 2400MHz CL15
والا باید از خود اون سایت سوال کنید
در کل خرید این برد z370 را پیشنهاد میکنم

Mohamad_XZ
11-04-18, 16:40
برد z370a-pro بتون آزادی عمل بیشتری میده . امکانات بیشتر . قیمتش هم مناسبه
رم هم
Kingston HyperX Fury DDR4 2400MHz CL15
والا باید از خود اون سایت سوال کنید
در کل خرید این برد z370 را پیشنهاد میکنم

مشخصات سیستم نهایی رو در سایت User Benchmark وارد کردم :
UserBenchmark: Core i5-8400, GTX 1050-Ti vs Pentium E5700, Radeon HD 5570 Build Comparisons (Only the registered members can see the link)

به نظرتون نتایج عملکرد کارت گرافیک MSI gtx 1050-ti کاملا همانند Nvidia gtx 1050-ti هست یا پیشرفت داشته ...؟

و به نظرم بهتره به عنوان حافظه SSD یه گزینه با کارایی بالاتر و عمر بیشتر انتخاب کنم، تا بالاترین بازدهی رو داشته باشم ...

و اینکه به دلایلی محصولات برند سامسونگ خیلی برام قابل اتکا و اعتماد نیستند، اما تا حالا از حافظه های SSD این برند استفاده نکردم؛ نمیدونم، به نظرتون ارزش خرید دارن ...؟

گزینه های انتخابی بنده :
ADATA SX8000NP-128GM-C , Kingston HyperX Savage 240GB , Samsung 850 Evo 250GB / Samsung 960 Evo 250 GB

AMD>INTEL
11-04-18, 21:11
مشخصات سیستم نهایی رو در سایت User Benchmark وارد کردم :
UserBenchmark: Core i5-8400, GTX 1050-Ti vs Pentium E5700, Radeon HD 5570 Build Comparisons (Only the registered members can see the link)

به نظرتون نتایج عملکرد کارت گرافیک MSI gtx 1050-ti کاملا همانند Nvidia gtx 1050-ti هست یا پیشرفت داشته ...؟

و به نظرم بهتره به عنوان حافظه SSD یه گزینه با کارایی بالاتر و عمر بیشتر انتخاب کنم، تا بالاترین بازدهی رو داشته باشم ...

و اینکه به دلایلی محصولات برند سامسونگ خیلی برام قابل اتکا و اعتماد نیستند، اما تا حالا از حافظه های SSD این برند استفاده نکردم؛ نمیدونم، به نظرتون ارزش خرید دارن ...؟

گزینه های انتخابی بنده :
ADATA SX8000NP-128GM-C , Kingston HyperX Savage 240GB , Samsung 850 Evo 250GB / Samsung 960 Evo 250 GB

کارتهای msi بالای 800 جایزه بین المللی بردن . بالاترین سطح کیفی و عملکرد
ssd
هم سامسونگ 850 evo عالیه

Mohamad_XZ
11-04-18, 22:02
کارتهای msi بالای 800 جایزه بین المللی بردن . بالاترین سطح کیفی و عملکرد
ssd
هم سامسونگ 850 evo عالیه

نظرتون راجب امتیاز دهی این سایت User Benchmark چیه، طبق امتیازهای این سایت قطعات انتخابی من در کنار حافظه Samsung Evo 960 250GB بالاترین بازدهی رو دارن و همینطور ADATA SX8000 128GB بهتر از evo 850 هست ...!

حالا ارزش داره حدود هفتصد تومن پول برای خرید Evo 960 250GB بپردازم؟

omid2ss
12-04-18, 00:49
این حرف چیه....عه

سامسونگ برند اول در حوزه ی SSD هستش.
شک نکن که بهترین هستن.

در مورد
MSI gtx 1050-ti معمولا کمی از کارایی کارت خود کمپانی بالاتر هست....ولی کمه و چشمگیر نیست.

AMD>INTEL
12-04-18, 10:54
نظرتون راجب امتیاز دهی این سایت User Benchmark چیه، طبق امتیازهای این سایت قطعات انتخابی من در کنار حافظه Samsung Evo 960 250GB بالاترین بازدهی رو دارن و همینطور ADATA SX8000 128GB بهتر از evo 850 هست ...!

حالا ارزش داره حدود هفتصد تومن پول برای خرید Evo 960 250GB بپردازم؟

به نظرم من 850 evo برای شما کافیه . و سرعت خوبی را دارد و این سرعت کافیست

Mohamad_XZ
12-04-18, 16:09
به نظرم من 850 evo برای شما کافیه . و سرعت خوبی را دارد و این سرعت کافیست

پس یعنی طبق سایت User Benchmark انتخاب ADATA SX8000 128GB نسبت به Samsung Evo 850 250GB برتر نیست، ضمن اینکه حافظه ADATA دارای ویژگی NVME و همینطور حافظه کامل 128GB هست ...

امتیاز ای دیتا : UserBenchmark: Core i5-8400, GTX 1050-Ti vs Pentium E5700, Radeon HD 5570 Build Comparisons (Only the registered members can see the link)

امتیاز سامسونگ : Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
12-04-18, 16:23
پس یعنی طبق سایت User Benchmark انتخاب ADATA SX8000 128GB نسبت به Samsung Evo 850 250GB برتر نیست، ضمن اینکه حافظه ADATA دارای ویژگی NVME و همینطور حافظه کامل 128GB هست ...

امتیاز ای دیتا : UserBenchmark: Core i5-8400, GTX 1050-Ti vs Pentium E5700, Radeon HD 5570 Build Comparisons (Only the registered members can see the link)

امتیاز سامسونگ : Only the registered members can see the link

یک نکته خیلی مهم نسبت به قیمت در مقابل عملکرد هست . به نظرم SSD سامسونگ نیاز شما را کاور میکنه
اگر خیلی اصرار داری به خرید حافظه M2 تصمیم خود شماست
به نظرم سامسونگ کفایت میکنه
من بودم یک SSD با حجم بیشتر میخریدم تا SSD سریع M2
در ضمن طول عمر بیشتر حاقظه های SSD سامسونگ هم نباید دست کم گرفت