ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل شناسایی هارد اکسترنال وسترن دیجیتال

yakuzaturk
27-03-18, 16:12
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان
یه مشکلی داشتم میخواستم اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم
وقتی هارد دیسک رو متصل میکنم درایو مربوط به آن شناسایی میشه ولی به این شکل که به اطلاعات آن نمیتوان دسترسی پیدا کرد و بایستی با چک دیسک توسط نرم افزارها این ایراد برطرف شه که گاها برطرف میشه و گاها هم با چندین بار چک سیستم فایل اوکی میشه.....این ارورهایی هست که بعد چک دیسک داده میشه
2196621967

AMD>INTEL
27-03-18, 16:19
از اطلاعات بکاپ بگیر . یکبار با llf فرمت کامل کن و مجددا اطلاعات را کپی کن روی هارد

yakuzaturk
27-03-18, 16:30
از اطلاعات بکاپ بگیر . یکبار با llf فرمت کامل کن و مجددا اطلاعات را کپی کن روی هارد
خیلی ممنون چون هنور جایی برای ریختن فایل ها ندارم آیا روش دیگری وجود داره که بشه مشکلو حل کرد؟ و اینکه اون بدسکتور نگران کننده هست یا خیر؟

AMD>INTEL
27-03-18, 16:53
خیلی ممنون چون هنور جایی برای ریختن فایل ها ندارم آیا روش دیگری وجود داره که بشه مشکلو حل کرد؟ و اینکه اون بدسکتور نگران کننده هست یا خیر؟

مطمئن ترین راه را خدمتتون عرض کردم . اینکه از دور با یک اسکرین شات نسخه پیچید حتی برای شخص من با این تجربه ریسک دارد . اون روشی که گفتم بی شک بی دردسر ترین راه است
هاردت چند ترا است ؟
mbr یا gpt هست ؟

yakuzaturk
27-03-18, 16:58
مطمئن ترین راه را خدمتتون عرض کردم . اینکه از دور با یک اسکرین شات نسخه پیچید حتی برای شخص من با این تجربه ریسک دارد . اون روشی که گفتم بی شک بی دردسر ترین راه است
هاردت چند ترا است ؟
mbr یا gpt هست ؟
یک ترابایت هست mbr
یه راهنمایی هم بکنید وقتی فرمت کردم آیا پارتیشن بندی بکنم؟چه نوع پارتیشن بندی mbr یا gpt ....اگر سایتی برای بیشتر راهنمایی کردنش هست بفرمایید ممنون میشم

AMD>INTEL
27-03-18, 17:00
یک ترابایت هست mbr
یه راهنمایی هم بکنید وقتی فرمت کردم آیا پارتیشن بندی بکنم؟چه نوع پارتیشن بندی mbr یا gpt ....اگر سایتی برای بیشتر راهنمایی کردنش هست بفرمایید ممنون میشم

یک کم فضای هارد را آزاد کنید و روی این هارد دیسک rebuild mbr را بزنید . فقط حتما کمی فضا آزاد بشه
همین mbr باشه .

yakuzaturk
27-03-18, 17:18
یک کم فضای هارد را آزاد کنید و روی این هارد دیسک rebuild mbr را بزنید . فقط حتما کمی فضا آزاد بشه
همین mbr باشه .
اوکی تنکس ..............