سلام دوستان
امروز یه گرافیک gtx 1050 ti گیابایت گرفتم اومدم نصب کردم دیدم تصویر نمیده کلیر سیموس کردم هر کاری کردم درست نشد
مادربردمم قدیمیه p5ql ایسوسه
یکی از دوستام گفت شاید مشکل از بایوست باشه که اپدیت نیست و نسخه جدید رو نمیشناسه ولی بایوسم اخرین اپدیته که سال ۲۰۰۹ براش اومده. تا سیستم رو روشن میکنم رو مانیتور مینویسه power saving mode بعد چراغ مانیتور وشمک میزنه و تصویر نمیده گرافیکم تا روشن میشه سیستم ۷ ۸ ثانیه بعد فناش خاموش میشه ولی وقتی دست میزنم بش گرمه یه جا هم خوندم گرافیک من وقتی دماش پایین باشه خودش خاموش میشه و وفتی گرم میشه دوباره روشن میشه. اسلاتمم با الکل شستم بازم درست نشد نمیدونم چکار کنم کسی میدونه مشکلمو دوستان. ممنون میشم کمکم کنین
m.esfahan
23-03-18, 18:59
سلام دوستان
امروز یه گرافیک gtx 1050 ti گیابایت گرفتم اومدم نصب کردم دیدم تصویر نمیده کلیر سیموس کردم هر کاری کردم درست نشد
یکی از دوستام گفت شاید مشکل از بایوست باشه که اپدیت نیست و نسخه جدید رو نمیشناسه ولی بایوسم اخرین اپدیته که سال ۲۰۰۹ براش اومده. تا سیستم رو روشن میکنم رو مانیتور مینویسه power saving mode بعد چراغ مانیتور وشمک میزنه و تصویر نمیده گرافیکم تا روشن میشه سیستم ۷ ۸ ثانیه بعد فناش خاموش میشه ولی وقتی دست میزنم بش گرمه یه جا هم خوندم گرافیک من وقتی دماش پایین باشه خودش خاموش میشه و وفتی گرم میشه دوباره روشن میشه. اسلاتمم با الکل شستم بازم درست نشد نمیدونم چکار کنم کسی میدونه مشکلمو دوستان. ممنون میشم کمکم کنینسلام داداش
تا اونجا که بنده حقیر میدونم، این کارت با رابط pci express نسل سوم کار میکنه ولی مادربرد شما رابط نسل دوم داره. ممکنه دلیل کار نکردنش همین باشه.
شما برای مطمین شدن میتونی این کارت رو با یک سیستم دیگه (جدیدتر از سیستم خودتون) تست بکنی و ببینی کارت سالم هست یا نه. به نظرم اول باید از سالم بودن کارت اطمینان حاصل کنی.
Sent from my TRT-L21A using Tapatalk
AMD>INTEL
23-03-18, 20:13
سلام دوستان
یکی از دوستام گفت شاید مشکل از بایوست باشه که اپدیت نیست و نسخه جدید رو نمیشناسه ولی بایوسم اخرین اپدیته که سال ۲۰۰۹ براش اومده. تا سیستم رو روشن میکنم رو مانیتور مینویسه power saving mode بعد چراغ مانیتور وشمک میزنه و تصویر نمیده گرافیکم تا روشن میشه سیستم ۷ ۸ ثانیه بعد فناش خاموش میشه ولی وقتی دست میزنم بش گرمه یه جا هم خوندم گرافیک من وقتی دماش پایین باشه خودش خاموش میشه و وفتی گرم میشه دوباره روشن میشه. اسلاتمم با الکل شستم بازم درست نشد نمیدونم چکار کنم کسی میدونه مشکلمو دوستان. ممنون میشم کمکم کنین
مانیتورت چیه ؟
hdmi یا dvi-d داره یا فقط d-sub
اگر مانیتورت قدیمیه آنالوگه و با این کارتهای جدید سازگار نیست
amirabbas2277
23-03-18, 20:58
مرسی از پاسختون دوستان
مانیتورم vga میخوره
یدون تبدیل dvi-d به vga اکتیو خریدم ۶۹ تومن زدم بش ولی فک نکنم مشکل از از اون باشه . الان گرافیک قبلیمم انداختم دیدم تصویر نمیده نمیدونم چش شده قبلا هم اینطوری شده بود ور رفتم درست شد ولی این بار اصا هر کاری میکنم درست نمیشه
AMD>INTEL
23-03-18, 21:08
مرسی از پاسختون دوستان
مانیتورم vga میخوره
یدون تبدیل dvi-d به vga اکتیو خریدم ۶۹ تومن زدم بش ولی فک نکنم مشکل از از اون باشه . الان گرافیک قبلیمم انداختم دیدم تصویر نمیده نمیدونم چش شده قبلا هم اینطوری شده بود ور رفتم درست شد ولی این بار اصا هر کاری میکنم درست نمیشه
پاورت چیه عزیز ؟
amirabbas2277
23-03-18, 21:27
green 330 واته
AMD>INTEL
23-03-18, 21:39
green 330 واته
این پاور مناسب نیست . شما حداقل یک 430 وات نو نیاز دارید
الان با یک پاور مناسب سیستم را تست کنید
این که با کارت قبلی هم تصویر نمیده احتمالا از فشاری که به پاور اومده
amirabbas2277
24-03-18, 01:41
این پاور مناسب نیست . شما حداقل یک 430 وات نو نیاز دارید
الان با یک پاور مناسب سیستم را تست کنید
این که با کارت قبلی هم تصویر نمیده احتمالا از فشاری که به پاور اومده
مرسی از پاسختون
من فردا یکی از هاردام ، یکی از رما ، مواس و کیبرد و فن ها و ... رو در میارم تست میکنم اگه اوکی شد که مشکل از پاور بوده اگه نشد فک کنم مشکل از مادربرد خواهد بود درسته ؟
بعد این که به نظرتون یه پاور ۵۰۰ برای رم ۱۶ و همین گرافیک جدیدم و سیپیو رایزن ۱۶۰۰ایکس و .... بس باشه یا باید قوی تر بگیرم؟
AMD>INTEL
24-03-18, 10:47
مرسی از پاسختون
من فردا یکی از هاردام ، یکی از رما ، مواس و کیبرد و فن ها و ... رو در میارم تست میکنم اگه اوکی شد که مشکل از پاور بوده اگه نشد فک کنم مشکل از مادربرد خواهد بود درسته ؟
بعد این که به نظرتون یه پاور ۵۰۰ برای رم ۱۶ و همین گرافیک جدیدم و سیپیو رایزن ۱۶۰۰ایکس و .... بس باشه یا باید قوی تر بگیرم؟
پاور خراب شده باشه که با این روش مشخص نمیشه
فقط تست با پاور نو
برای این قطعات حداقل گرین GREEN 500HP-PLUS
amirabbas2277
25-03-18, 17:37
پاور خراب شده باشه که با این روش مشخص نمیشه
فقط تست با پاور نو
برای این قطعات حداقل گرین GREEN 500HP-PLUS
مرسی ازتون
الان با یه پاور قوی تست کردم بازم همینطوریه
امروز با گرافبک جدیدم و ی بارم با گرافیک قبلیم سیستم بالا اومد تا لوگوی ویندوز رفت گیر کرد
ولی از ۲ تا رمم مجبور شدم یکیشو بکنم تا روشن بشه ولی الان چه یکیشو بزنم چه ۲ تاشو بازم بگیر و نگیر داره از هر صد بار ی دفعه شانسی میاد بالا اونم هر دفعه بدون یه قطعه
به نظرتون دیگه چه چیزی میتونه مشکل من باشه. ممنون
AMD>INTEL
25-03-18, 17:39
مرسی ازتون
الان با یه پاور قوی تست کردم بازم همینطوریه
امروز با گرافبک جدیدم و ی بارم با گرافیک قبلیم سیستم بالا اومد تا لوگوی ویندوز رفت گیر کرد
ولی از ۲ تا رمم مجبور شدم یکیشو بکنم تا روشن بشه ولی الان چه یکیشو بزنم چه ۲ تاشو بازم بگیر و نگیر داره از هر صد بار ی دفعه شانسی میاد بالا اونم هر دفعه بدون یه قطعه
به نظرتون دیگه چه چیزی میتونه مشکل من باشه. ممنون
یکبار clear cmos کنید . قطعات را بیرون کیس تست کنید .
در مورد مادربردهای قدیمی احتمال بروز مشکل هنگام اپدیت سخت افزار جدید وجود دارد .
amirabbas2277
25-03-18, 22:08
یکبار clear cmos کنید . قطعات را بیرون کیس تست کنید .
در مورد مادربردهای قدیمی احتمال بروز مشکل هنگام اپدیت سخت افزار جدید وجود دارد .
ممنونم ازتون
این روش ها رو تست کردم جواب نگرفتم
ااصا با گرافیک قبلیمم دیگه جواب نمیده
قبل از اتصال گرافیک جدید همچی اوکی بود نمیدونم چرا از وقتی گرافیک جدید رو زدم همچی بهم ریخت. گرافیک و مبدل هم هر دو سالمن
بنظرتون میتونه مشکل از اسلات گرافیک باشه ؟ یا تراشه بایوس یا چیز دیگه ایه از نظر شما؟
AMD>INTEL
25-03-18, 22:43
ممنونم ازتون
این روش ها رو تست کردم جواب نگرفتم
ااصا با گرافیک قبلیمم دیگه جواب نمیده
قبل از اتصال گرافیک جدید همچی اوکی بود نمیدونم چرا از وقتی گرافیک جدید رو زدم همچی بهم ریخت. گرافیک و مبدل هم هر دو سالمن
بنظرتون میتونه مشکل از اسلات گرافیک باشه ؟ یا تراشه بایوس یا چیز دیگه ایه از نظر شما؟
احتمال داره از قسمت تغذیه pcie باشه و باید توسط تعمیرکار تست بشه
توصیه میکنم . اقدام به اپگرید مادربرد و پردازنده حداقل به 1155 کنید