بنده مادربرد z170x gaming 7 رو دارم دیروز بایوس رو خواستم اپدیت کنم در حین اپدیت برقا رفت و دوباره خواستم سیستم رو روشن کنم، سیستم روشن میشه اما بالا نمیاد و روی دیباگر مادربرد کد 01 رو میزنه و سیستم ریستارت میشه. دکمه سوییچ بایوس روی ۲تا بایوس فعال هست و بایوس بکاپ اصلا بالا نمیاد و روی دیباگر هیچ عددی نشون نمیده و سیستم روشن میمونه اما وقتی رو اون یکی بایوس میره و اون مشکلاتی که ذکر کردم هست.
مادربرد گارانتی داره اما خوب آواژنگ تا ۵عید تعطیله.
دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کمکی مد نظرشون هست و بیان کنند تا مشکل بر طرف بشه تشکر
AMD>INTEL
18-03-18, 08:07
سلام دوستان.
بنده مادربرد z170x gaming 7 رو دارم دیروز بایوس رو خواستم اپدیت کنم در حین اپدیت برقا رفت و دوباره خواستم سیستم رو روشن کنم، سیستم روشن میشه اما بالا نمیاد و روی دیباگر مادربرد کد 01 رو میزنه و سیستم ریستارت میشه. دکمه سوییچ بایوس روی ۲تا بایوس فعال هست و بایوس بکاپ اصلا بالا نمیاد و روی دیباگر هیچ عددی نشون نمیده و سیستم روشن میمونه اما وقتی رو اون یکی بایوس میره و اون مشکلاتی که ذکر کردم هست.
مادربرد گارانتی داره اما خوب آواژنگ تا ۵عید تعطیله.
دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کمکی مد نظرشون هست و بیان کنند تا مشکل بر طرف بشه تشکر
سلام
این روش ها را تست کنید
روش 1
1-سیستم رو خاموش کنید .
2-با نگاه داشتن کلید روشن شدن کیس باعث بشید سیستم دوباره خاموش بشه .
3-دوباره سیستم روشن کنید میبینید که بایوس بکاپ در حال پروگرام بایوس اصلی هست .
روش دوم
1-سیستم رو خاموش کنید
2- کلید روشن و خاموش و ریست رو 10 ثانیه نگه دارید .بعد دستتون رو از روشون بردارید
3-بایوس بکاپ روشن به ریستور بایوس اصلی میکند
روش سوم
1-پایه های 1 و6 چیپ بایوس رو اتصال کوتاه کنید و از کسی بخواهید سیستم روشن کند . اتصال پایه های 1-6 رو رها کنید . صدای بوقی میشنوید و بایوس بکاپ بایوس اصلی رو پروگرام میکند .
eigor
18-03-18, 08:16
سلام روش اول و دوم رو انجام دادم افاقه نکرد راستش برای روش سوم ترسیدم چون مادربرد گارانتی داره گفتم یه وقت مشکلی برای مادربرد پیش بیاد.
AMD>INTEL
18-03-18, 09:01
سلام روش اول و دوم رو انجام دادم افاقه نکرد راستش برای روش سوم ترسیدم چون مادربرد گارانتی داره گفتم یه وقت مشکلی برای مادربرد پیش بیاد.
اگر دقیق انجام بدید بارها انجام دادم. باید صبر کنید تا گارانتی باز شود
eigor
18-03-18, 09:37
بله آخرین روش همین رجوع به گارانتی هست. البته فکر نکنم با این روش هم برطرف بشه. حتماً باید پروگرام بشه چون بک اپ بایوس دومی هم اصن بوت نمیشه
AMD>INTEL
18-03-18, 10:25
بله آخرین روش همین رجوع به گارانتی هست. البته فکر نکنم با این روش هم برطرف بشه. حتماً باید پروگرام بشه چون بک اپ بایوس دومی هم اصن بوت نمیشه
گارانتی روی برد بایوس اصلی را پروگرام میکنند
eigor
18-03-18, 11:16
اها پس اینجوری باشه عالیه. خیلی تو فکرم بود که بایوس رو از ic جدا نکنن با اینکه به خود برد لحیم نشده اما خوب همون درآوردن از سوکت زیاد جالب نیست